E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Buletini Periodik

Dokumentat Bashkangjitur AMA-BULETINI-PERIODIK-1.pdf pdf (14633kb) [ download ] AMA-BULETINI-PERIODIK-2.pdf pdf (14069kb) [ download ]
Read More

Revista AMA

Dokumentat Bashkangjitur Reviste-AMA-Nr.-1.pdf pdf (4592kb) [ download ] Reviste-AMA-Nr.-2.pdf pdf (3269kb) [ download ]
Read More

Buletini i Ankesave

Dokumentacioni Bashkangjitur Buletini-i-Ankesave-Nr.-1.pdf pdf (13088kb) [ download ] AMA-ANKESA-BOOKLET-FINAL.pdf pdf (3151kb) [ download ] Buletini-i-Ankesave-Nr.-3.pdf pdf (443kb) [ download ] Buletini-i-Ankesave-Nr.-4.pdf pdf (555kb) [ download ] Buletini-nr.-5-KA.pdf pdf (648kb) [ download ] AMA-Buletini-i-Ankesave-6-2020.pdf pdf (651kb) [ download ] Buletini-i-Ankesave-7-2021.pdf pdf (700kb) [ download ]
Read More

Të tjera…

Dokumenta Bashkangjitur HATE-SPEECH-1.pdf pdf (2429kb) [ download ] Rekomandim-i-EQUINET-mbi-luften-kunder-diskriminimit-dhe-gjuhes-se-urrejtjes-ne-fushata-zgjedhore_alb..pdf pdf (2361kb) [ download ] Report_TV-Audience-measurement_Albania_IMillman_Feb-2019_ALB.pdf pdf (312kb) [ download ] Manual_Alb.pdf pdf (3549kb) [ download ] Fakenews.pdf pdf (4826kb) [ download ] Strategjia-e-Komunikimit-1.pdf pdf (17006kb) [ download ] Scan.pdf pdf (1703kb) [ download ]
Read More

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara