Open Hours: Mon - Fri 8.00 am - 6.00 pm

Eng

Es

It

Sp

Digjitalizimi Publik

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_padding=”65px|0px|8px|0px|false|false”][et_pb_row use_custom_width=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ custom_padding=”0|0px|0|0px|false|false” make_equal=”on” background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” background_color_2=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=6NU9LwfYlaM” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=vfLGAyIzhHU” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=_ULNwpXDnp4″ _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=z7xsoIAzHjQ” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=acZ-p5txkrg&feature=youtu.be” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=tS355DbdZaU” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=4IMuv6VopnY” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=4IMuv6VopnY” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=HGspW-XajeM” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=X1Vx9dSgV9c” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=1mEqbEflQ5M” _builder_version=”3.19.7″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_row use_custom_width=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ custom_padding=”0px||0px|” custom_margin=”-25px||0px|” make_equal=”on” background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” background_color_2=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://ama.gov.al/wp-content/uploads/2018/06/ama-public-1.png” url=”http://ama.gov.al/wp-content/uploads/2019/09/Broshura_AMA_Dixhitalizimi.pdf” _builder_version=”3.19.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_margin=”|||-32px”]
[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://ama.gov.al/wp-content/uploads/2018/06/ama-public-2.png” url=”http://ama.gov.al/wp-content/uploads/2016/04/mbi_digjitalizimin_e_transmetimeve_televizive.pdf” show_bottom_space=”off” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_margin=”|-100px||10px”]
[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_padding=”65px|0px|8px|0px|false|false”][et_pb_row use_custom_width=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ custom_padding=”0|0px|0|0px|false|false” make_equal=”on” background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” background_color_2=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/qeBHgC4tEcs” _builder_version=”3.19.7″]
[/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/V5u4MQDYyOw” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/bmS1bKpLQXA” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_padding=”70px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_row use_custom_width=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ custom_margin=”-65px||-65px|” make_equal=”on” background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” background_color_2=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Emisione Speciale Digjitalizimi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” custom_padding=”70px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_row use_custom_width=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ custom_padding=”0|0px|45px|0px|false|false” make_equal=”on” background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” background_color_2=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/pXJe6ZIaQhI” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per procesin e digjitalizimit te transmetimeve audiovizive dhe impaktin qe do te kete ne publik ky proces, Znj. Elkeda Domi- eksperte ne AMA

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.youtube.com/channel/UCaLhM1oi-xXA7r29OvfbruA/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0″ url_new_window=”on” button_text=”Më Shumë Video” button_alignment=”left” _builder_version=”3.16″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#595959″ button_bg_color_gradient_end=”#232323″ button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top left” button_bg_color_gradient_end_position=”40%” button_border_width=”1px” button_border_color=”#000000″ button_border_radius=”5″ button_letter_spacing=”0px” button_font=”|600|||||||” button_use_icon=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”60px|||” animation_style=”fade” button_letter_spacing_hover=”0px” button_bg_color_hover=”#1c1c1c” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0px” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”on” button_bg_color__hover=”#1c1c1c” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”]
[/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/-fc7NtUVGgU” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per ndryshimin qe sjell teknologjia digjitale ne menyren e te parit televizor, Z. Zimo Krutaj – Pergjegjes i Sektorit te Permbajtjes dhe Analizes

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/2hhshAlbi1g” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per bashkepunimin nderinstitucional dhe aktoret e perfshire per implementimin e procesit te digjitalizimit ndiqni Intervisten ne Ora News me Z. Arben Muka – Drejtor i Programeve ne AMA.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_video src=”https://youtu.be/JiP7-qzunms” _builder_version=”3.7″]
[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Ne lidhje me fushaten e informimit te Publikut dhe pasjen askes te gjithe audiences ne transmetimet e reja numerik, Znj. Dilfirus Vrioni – Pergjegjese per Marredheniet me Jashte dhe Publikun

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara