Open Hours: Mon - Fri 8.00 am - 6.00 pm

Eng

Es

It

Sp

Cookies

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ header_2_text_color=”#da182b”]

Çfarë është një cookie?

Cookies janë skedarë tekstesh të vogla që vendosen dhe ruhen në kompjuterin, celularin tuaj – ose në çdo pajisje tjetër të dizejnuar për të hyrë në internet kur vizitoni një faqe interneti.
Cookies mund të lejojnë një faqe të internetit t’ju njohë, të hyni kur vizitoni një faqe të caktuar, të krijoni një lidhje të sigurt në një faqe interneti dhe të përmirësoni përvojën tuaj të përdoruesit duke përmirësuar komoditetin tuaj të kërkimit dhe duke përshtatur përmbajtjen e një faqeje me fushat tuaja të interesit.
Informacioni i ruajtur nga Cookies, gjatë një periudhe të kufizuar kohore, mund të jetë i njëjtë me faqe të veçanta interneti që keni vizituar më parë në pajisjen tuaj celular, me reklamat që keni klikuar, llojin e motorit të kërkimit që përdorni dhe informacionin që keni dhënë në një faqe interneti ose me adresën tuaj IP.

ÇFARE LLOJESH COOKIES PERDOREN NGA AUTORITETI I MEDIAVE AUDIOVIZIVE DHE PER ÇFARE QELLIMESH?

1. “Session Cookies” – Cookie të Kohës së Qëndrimit
Këto Cookies sigurojnë funksionimin e faqes sonë të internetit, prandaj përdorimi i tyre është i nevojshëm për t’ju mundësuar shfletimin në faqen tonë të internetit. Këto cookies do të fshihen automatikisht nga kompjuteri juaj pas përfundimit të vizitës ose mbylljes së motorit tuaj të kërkimit.

2. “Analytical Cookies” – Cookie Analitike
Analytical Cookies synojnë të mbledhin statistika të përdorimit të faqes së internetit pa identifikuar personalisht vizitorët dhe përdoren për të përshtatur faqen tonë të internetit me kërkesat e tyre.
Ne llogarisim numrin e vizitave, numrin e faqeve të shikuara, aktivitetin e tyre në faqen tonë të internetit (p.sh faqet dhe titujt e vizituara më shpesh) dhe sa shpesh vizitorët kthehen.
Për të matur sjelljen e përdoruesit, ne përdorim Google Analytics.

ZGJEDHJA JUAJ NE RESPEKTIMIN E COOKIES

Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të bllokoni Cookies në zgjidhjet teknike të motorit të kërkimit tuaj. Ju mund gjithashtu, në varësi të llojit të motorit të kërkimit që keni, të konfiguroni “Zgjidhjet teknike” tuaja për të bllokuar disa lloje Cookie ose për t’ju njoftuar çdo herë që një Cookie do të ruhet në kompjuterin tuaj, kështu që ju më pas mund ta pranoni ose ta refuzoni atë. Për detaje mbi atë se çfarë ofron motori i kërkimit dhe si ta konfiguroni atë sipas zgjedhjes tuaj, shkoni në menunë “Zgjidhje teknike” ose në një seksion tjetër të dedikuar tek motori juaj i kërkimit.

Në varësi të motori të kërkimit tuaj, gjithashtu mund të aktivizoni modalitetin e shfletimit privat ose të zgjidhni “Do Not Track” në “Settings” (Zgjidhje teknike) të motorit (browser) tuaj.

Ju lutemi vini re se në rast se kompjuteri juaj është përdorur nga më shumë se një person ose ka shumë motorë kërkimi në internet, është e mundur që disa nga zgjedhjet tuaja në lidhje me Cookies mund të mos jenë të përhershme, sepse ju jeni duke përdorur një motor kërkimi tjetër ose një palë e tretë ka ndryshuar “zgjidhjet teknike” të motorit tuaj të kërkimit. Ne nuk jemi në gjendje të parandalojmë këta faktorë të jashtëm dhe prandaj nuk mund të garantojmë qëndrueshmërinë e zgjedhjeve që bëni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara