Open Hours: Mon - Fri 8.00 am - 6.00 pm

Eng

Es

It

Sp

Akte nënligjore në proces hartimi

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_10″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ text_font=”|||on|on||||”]

Akte nënligjore në proces hartimi

Rishikimi i rregullores “Mbi procedurat dhe kriteret për dhënien e licencës se transmetimit audio”, miratuar me vendimin e AMA-s nr. 153,date 18.07.2017 te AMA-s, i ndryshuar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara