+355 67 303 3000 info@ama.gov.al
Select Page

OPERATORI  PUBLIK

Nr.

Subjekti

Adresa

Shoqëria/Person fizik

  Zona e Mbulimit

E-mail

  Nr. kontakti

  1.

Radio Televizioni Shqiptar (RTSH)

Rruga “Ismail Qemali” Nr. 11, Tiranë

 

Republika e Shqipërisë

marketing@rtsh.al

elbasanieda@gmail.com

+355 4222 8444

 

SUBJEKTE AUDIOVIZIVE TË  PAJISUR ME LICENCE PRIVATE KOMBËTARE TRANSMETIMI AUDIOVIZIV

 

2.

 Tv Klan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Pranë Ish Kinostudio, Tiranë

Shoq. “TV Klan” sh.a

Republika e Shqipërisë

info@tvklan.al;

+35542347821/2/3;

3.

Top Channel

Rruga:  “17 nëntori” Nr. 20, Kodër “Mëzez”, Kashar, Tiranë

Shoq. “Top Channel” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@top-channel.tv

+355 42253177;

 

4.

Vizion +

Rruga: “Don Bosko”, nr. 17, Tiranë

Shoqëria “Media Vizion” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@vizionplus.tv;

+355 42404229

5.

 Digitalb TV

Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga: “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë

Shoqëria “Digitalb” sh.a.

Republika e Shqipërisë

ligjor@digitalb.tv; info@digitalb.tv;

+355 42388000; +355694060000;

6.

ADTN

Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga: “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë

Shoqëria “ADTN” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@adtn.tv

+355 694050551

+355 42388000

 

 

SUBJEKTE AUDIOVIZIVE ANALOGE PRIVATE/SUBJEKTE TË PAJSIUR ME LICENCË SHËRBIM PROGRAMI AUDIOVIZIV

 

Nr.

Subjekti

Adresa

Shoqëria/Person fizik

  Zona e Licencimit

E-mail

  Nr. kontakti

1.

TV Klaudiana

Lagjja “Xhami”, Bulevardi “Mustafa Gjinishi”, Godinë 4 katëshe, nr. 2, Peqin, Elbasan

Person fizik

Alessia Vogli

Bashkia Peqin

tvklaudiana@yahoo.it

 

2.

TV Puka

Rruga “Halil Qel Tërbuni”, Blloku

Nr. 2, Ndërtesë 2-katëshe, Kati 1, Pukë

Person fizik

Ramazan Rringaj

Rrethi Pukë

puka_tv@yahoo.com

 

+355 682332473

 

3.

TV 6+1

Lagjja “Partizani”, Rruga: “Ali Demi”, Vlorë

Shoqëria “6+1”Vlora” sh.p.k.

Admin. Albert Deliaj

 

Rrethet Vlorë, Sarandë, Delvinë

6plus1vloratv@gmail.com

 

 

+355 682665783

4.

One Tv Vlora

 

Lagjja “Rilindja”, Rruga “Transballkanike”, Vlorë

Shoqëria “One TV Vlora” sh.p.k.

Admin. Ferida Leli

 

Qyteti Vlorë

vloreneës@gmail.com

+355 692651220

5.

TV UTV Education

“Bulevardi “Zogu I”, ish Pallati i Kulturës “Ali Kelmendi”, Tiranë

Shoqeria “UTV EDUCATION” sh.p.k.

Admin. Entela Proko

 

Licenca analoge Qarku Elbasan

 

Licenca e shërbimit të porgramit audioviziv

Qarku Korçë, Tiranë dhe Durrës

aljonka.aliu@gmail.com

+355 672039249

 

6.

CLUB TV

Rruga e Bogdanëve,

Vila 22, Apartamenti Nr. 2, Njësia bashkiake Nr. 10, Tiranë

Shoqëria “Egnatia Televizion” sh.a.

Admin. Xhevdet Spahiu

Licenca analoge Prefektura Elbasan

 

Licenca e shërbimit të porgramit audioviziv Qarqet Korçë, Tiranë dhe Durrës.

Happygroup.al@gmail.com; infoclubtv@gmail.com

+355 684000401

04 2235 014

7.

TV Channel 1

Lagjja “Qemal Stafa”, pranë TV1, Shkodër

Shoqëria “Media Nord” sh.a.

Admin. Ermir Bebeziqi,

Rrethi Shkodër, Qyteti Koplik

drejtori@tv1-channel.tv

+355 684160626 022 254 141               +355 698699999

8.

 TV Kombi

Lagjja “Bishanak”, rruga“Skënderbeu”, Fier

Shoqëria “Kombi” sh.p.k.

Admin. Kreshnik Gjata

 

Rrethet Fier dhe Mallakastër,  pjesërisht Rrethet Lushnje dhe Berat

kreshnikgjata@tvkombi.com                  info@tvkombi.com marketing@tvkombi.com

+355 698129314 +355 692158384

 

10.

TV Mati

Lagjja “Partizani”, Rruga: “Kuvendi i Dukagjinit”, Ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Korriku”, Burrel

Shoqëria “Vani” sh.p.k.

Admin. Lufti Vani

 

Rrethi Mat

tvmati@yahoo.com

+355 682057883

 

11.

Syri Tv

Rruga “Shyqyri Brari”, Shkalla nr. 4, Kati i 1, Apartamenti nr. 2,

Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

Shoqëria “3D&AF Entertainment” sh.p.k

Admin. Clirim Peka

 

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

 

info@tnt.live

+355 696007991

12.

Fax News

Rruga “Kostaq Cipo”, Ndërtesa Nr. 8, Njësia Bashkiake Nr. 1, Kodi Postar 1004, Tiranë

Shoqëria“Fax Media Neës” sh.a.Admin. Kasem Hysenbelliu

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

shuplakaëeb@gmail.com

 

faxnewstv@gmail.com

+355 694545454

 

13.

BBF

Rruga e “Kavajës”, ish parku i autobuzave, Njësia 312, kati 2 teknik, Njësia bashkiake nr. 7, Tiranë

Admin. Fejzo Subashi

Shoqëria “B.B.F” sh.a

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

 

fejzosubashi@gmail.com

+355 682001007

14.

TV Channel One

 

Rruga: “Aleksandër Moisiu” Ish  Kinostudio “Shqipëria Sot”, Tiranë

Admin. Ylli Ndroqi

Shoqëria “CHANNEL ONE” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier.

mimozaagasi@channel-one.al                   info@channel-one.al

+355696007100

+355 696007070

+355 692030807

15.

TV Sot 7

Lagjja 5, Rruga “Unazë”, Pogradec

Admin. Bajram Fejzollari

Shoqëria “TV SOT 7” sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

 

Qarku Korcë

sot7tv1998@yahoo.com info@sot7.al sot7.info@gmail.com

+355 694432450

+355 672071200

16.

TV A1 Report (Pezulluar licenca)

Rruga “Ismail Qemali”, Pallati nr. 18, Kati nëndhe, Tiranë

 

Admin. Magdaleni Kokëdhima

 

Shoqëria “TV BALLKAN” sh.a

 

Prefektura Tiranë, Durrës, Lezhë, Fier.

adelinavyshka@yahoo.com; olsiislo321@gmail.com

+355 692387497

+355 696065324

17.

 ABC News

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Ish- Kinostudio “Shqipëria e re”, Tiranë.

Admin. Idaver Sherifi

Shoqëria “ABC NEËS” sh.a

Licenca analoge Prefektura Elbasan

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier

financa@abcnews.al

 

info@abcnews.al

+355 423478

+355 4234782                  

+355 694007240

18.

TV Kukësi

Lagjja Nr. 4, Rruga “Dituria”, Zona

Kadastrale Nr. 2315, Nr. Pasurie 33/65, Kukës

Admin. Lufti Meçka

Shoqëria “Televizioni Kukësi” sh.a

Licenca analoge Prefektura Lezhë dhe Kukës

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

kukes.tv@hotmail.com

+355 682023606

+355 692422706

19.

TV Scan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Ish- Kinostudio “Shqipëria e re”, Godina e Kinofilmit, Tiranë

Admin. Elvana Hana

 

Shoqëria “SCAN” sh.a.

Licenca analoge Prefektura Elbasan

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës.

info@scan-tv.com

+355 682066005

+355 423477945

+355 4234 77 94

20.

TV Rozafa Motiv

Lagjja “Vasil Shanto”, Rruga “Vaso Kadia”, pallati Fushaj, pranë tregut valutor, kati i 10-të, zonë kadastrale 8593, nr. pasurie 1/600 1-48, Shkodër

Admin. Kristjan Kokaj

Shoqëria “MEDIA MOTIV” sh.a

Rrethi Mirditë, Prefekturat Lezhë dhe Shkodër

televizionirozafa@gmail.com

+355 672010455

+355 672014420

 

21.

TV Lobi

Lagjja nr.7, Bulevardi “Shën Gjergji”, Hotel Turizmi “Behar Koçibelli”, Korçë.

Admin. Krisanthi Koçibelli

 

Shoqëria “MRM”sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

 

Qarku Korçë

lobitv@hotmail.com

 

tvlobi@yahoo.com

+355 082243532    

+355 692092940

 

22.

TV Antena Nord

Lagjja “Ndoc Mazi”, Rruga “Edit Durham”, Godinë 9-katëshe, kati i 9-të, nr. 5/599+1-52, Shkodër

Admin.   Diela Preka

Shoqëria “Tv Lokal Antena Nord ” sh.p.k

Rrethet Shkodër dhe Malësi e Madhe

info@antena.al

+355 22 800 800 +355 674053707

23.

“IN TV ALBANIA”

Rruga: “Dhaskal Todri”, nr. 26, katund i ri Kashar, (pranë “Julton” event) Tiranë.

Admin. Karolina Rista

Shoqëria “IN TV ALBANIA” sh.p.k.

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Elbasan, Fier, Vlorë, Tiranë dhe Durrës

info@intv.al

genc.shkodra@intv.al

+355 2320990

+355 692076447

+355 42419099

24.

News 24

Rruga “Ali Demi”, Ish Kombinati i Auto traktorëve,

Zyrat e Administratës, Tiranë.

Admin. Mustafa Muço, Shoqëria “Focus Media Neës” sh.p.k

Licenca analoge Prefektura Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier

Gazetashqiptare@hotmail.com; marketing@neës24.al

 

+355 4359104            +355 682074395

26.

TV Apollon

Lagjja: “Apollonia”, Fier

 

Admin. Artur Rustemi,

Shoqëria “F.K.T” sh.p.k

Licenca analoge Rrethi Vlorë,

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarku Fier

rustemi@apollon.tv

+355 695127033 +355 694786403

27.

TV Kopliku

Koplik, Shkodër

Admin .Zenel Hoxhaj

Rrethet Shkodër dhe Malësi e Madhe

tvkopliku@hotmail.com

+355 21122840 

+355 672932881

+355 673006663

28.

TV Channel 7

Lagjja “18 Shtatori”,

Rruga nacionale Gjirokastër-Kakavie, Godinë 3-katëshe, kati 2-të, nr. pasurie 7/5, ZK 8541, Gjirokastër

Person fizik  Oriana Cenko

Qyteti Gjirokastër

channel7televizion@yahoo.com; sakonjaz@yahoo.com

 

+355 2382620          +355 695157557

 

29.

TV Bulqiza

Lagjja “Gjeologu”, Pallati i Kulturës, Bulqizë

 

Admin. Edmond Isaku                  

Shoqëria “MARIUXHO” sh.p.k

Qyteti Bulqizë

bulqizatv@yahoo.com mariuxhoshpk@gmail.com,edmondisaku@yahoo.com

+355 682020663

+355 21922705

30.

TV Skampa

Lagjja “Luigj Gurakuqi”, Rruga “Lublin Dilja”, zk. 8523, pasuria nr. 8/31, kati 2, Elbasan

Admin. Orel Mehja

Shoqëria “TV SKAMPA” sh.p.k

Qyteti Elbasan

tvskampa@hotmail.com

+355 54240451

 

31.

TV Berati

 

Lagjja “Çlirim”, Rruga “Pal Golemi”, zona kadastrale 8501, numri i pasurisë 10/219+1-35, Apartamenti Nr. 35, kati i tetë, Berat

Person fizik Alban Shehu

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Berat

beratitv@gmail.com

+355697270946

+355697592333

32.

Televizioni BS

Rrethina Golem, Pranë Kompleksit Zmijani, Shkodër

Person fizik Gëzim Brahusha

Qyteti Shkodër

blue_sky_tv@yahoo.com; info@blueskymusic.tv

+355 682123808

33.

A2

Rruga “Papa Gjon Pali II”, Ndërtesa Nr.12, ABA Business Center,

Kati 10- të, Zyra nr. 1006, Njësia Bashkiake Nr.2, Tiranë;

Admin. Andri Kasneci

Shoqëria “G2 Media” sh.p.k.

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarqet Tiranë dhe Durrës

info@g2media.al

legal@g2media.al

andri.kasneci@g2media.al;dkodra@hotmail.com;egavani@gmail.com

+355 694048666 +355 674037710

34.

TV Ora News

Rruga: “Aleksandër  Moisiu”, ish Kinostudio “Shqipëria e re”, Tiranë

Admin. Ylli Ndroqi

Shoqëria “Ora” sh.a.

Licenca analoge Qarku Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës

burimetnjerezore@ora-neës.com;               info@oraneës.tv redaksiaora@gmail.com;marketing@oraneës.tv;administrata@ora-neës.com

+355 42347577             

+355 696007023

35.

TV Saranda

Lagjja 1, Sarandë

Person fizik Thodhori Dukshi

Qyteti Sarandë

sarandatelevizion@gmail.com;sarandatv@gmail.com;

+355 693712383 +355 695307154

36.

TV Tele Joni

Lagjja nr. 1, Rruga: “E Flamurit”, godina 1, kati 3, Sarandë

Person fizik

Irakli Stefani

Zona Himarë-Sarandë

tele.joni@yahoo.com

+355 697364521

37.

TV Jug

L. “Apollonia”, Sheshi “Fitorja”, Fotostudio “Rustemi”, Fier

Admin. Edmond Sulejmani

Shoqeria “Intel Media” sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Fier

e.sulejmani@intel-media.tv

 

 

+355 697688811

+355 034704466 +355 672014304

38.

Glob TV

 

Lagjja “Muzakaj”, Rruga: “Antipatrea”, Ndërtesë 2 katëshe, pranë Urës së Gorricës, Berat.

Person fizik Emiljano Hoxhaj

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Berat

media.globtv@gmail.com;hoxhaj.bujar@gmail.com

+355032230 769  +355 692093523 +355 685027154

39.

TV Re.Al

Lagjja “Lef Sallata”, Rruga “Sadik Zotaj”, Pallati i ri, Kati 3, Vlorë

Admin. Eduart Meminaj, shoqëria “RTV – REAL” sh.p.k

Qyteti Vlorë

realrtv@yahoo.it

+355 697079414

+355 033600600

40.

TV Star Plus

Lagjja “Vasil Shanto”, Rruga “Kolë Idromeno”, godinë 2-katëshe, nr. pasurie 4/705, zona kadastrale 8593, Shkodër

Admin. Valter Fushaj,

Shoqëria “Star Neës Plus” sh.p.k.

Rrethi Shkodër

info@starplus-tv.com

+355 022247510 

+355 696095654

+355 042225000

41.

TV Premium Channel

Lagjja Nr.1, Pallati “Star”, Kodër Vilë, Kati i 7, Durrës

Admin. Enver Mehmeti

Shoqëria “RTV ADRIA-MED” sh.p.k.

Licenca analoge Qarku Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës.

tvadrianet@gmail.com

kgorea@yahoo.it

+355 052901224

+355 692323919

+355 697693141

42.

Tv Best Channel

Lagjja “Kala”, Rruga “Kol Papajani”, Nr. 42, Elbasan

Admin. Andrea Asllani,

Shoqëria “Tv Best Channel” sh.p.k.

Qarku Elbasan

televizioni.best@gmail.com;

andreaasllani@yahoo.com;

asllaniandrea@gmail.com

;televizioni.bestchannel@gmail.

 

+355 692070509   +355 694810521 +355 685493709

43.

TV Lezha

Lagjja “Skenderbeg”, Rruga:  “Hafiz Ali Ulqinaku”, godina “Manhaten”, Kati 3 Lezhë

Person fizik

 

Fred Stakaj

Rrethi  Lezhë, Kurbin, Shkodër

tvlezha@yahoo.com

info@tvlezha.tv

+355 2020991

44.

Agon Channel

(Pezulluar licenca)

Rruga: “Ibrahim Rugova”, ndërtesa nr. 40, Hyrja 8, Ap. 45, Njësia Bashkiake nr. 5, Kodi Postar 1019, Tiranë

Admin. Mauro De Renzis, Shoqëria “AGONSET ” sh.p.k.

Prefekturat Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë (pezulluar)

agonchannel@gmail.com

+355 685021204

45.

TV Alpo

Lagjja “Varrosh”, Rruga “Harillaq Liti”, Godinë 5-katëshe, kati i parë, nr. Pasurie 2/222, zona kadastrale 8542, Gjirokastër

Admin. Aristotel Petro

Shoqëria “AMG 2000” sh.p.k.

Rrethi Gjirokastër

alportv@yahoo.com

+355 692086120

 

46.

Report Tv

 

Rruga: “Niko Pushkin”, prapa Stadiumit “Qemal Stafa”, pranë Liqenit Artificial, Njësia Bashkiake nr. 2, Tiranë

Admin.

 

Shoqëria “MTSC” sh.p.k.

Licenca analoge Qytetet Vlorë, Elbasan, Gjirokastër, Sarandë, Librazhd, Shkodër, Lezhë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Berat, Korçë, Fier, Tiranë dhe Durrës

dodelindita@hotmail.com; marketing@shqiptarja.com

+355 696060419

 

 

47.

Shijak Tv

Rruga: “Kavajës”, Sheshi Ataturk, Ish-godina e librit shkollor Nr. 5, Njësia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

Admin. Vilma Theodos

Shoqëria “Media +” sh.a

Prefekturat Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Qarku Fier

televizionshijak@gmail.com

+355 04 247135

+355 672076211