VKM

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)” locked=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_10″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ link_font=”||||||||” text_font=”|||on|on||||”]

VKM

VENDIM NR. 277, DATË 29.03.2017 “PËR MIRATIMIN E PLANIT KOMBËTAR TË FREKUENCAVE”

VENDIM NR. 480, DATË 03.06.2015 “PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TEKNIKE PËR APARATET MARRËSE TELEVIZIVE QË DO TË VENDOSEN NË TREG”

VENDIM NR 914 DATE 29-12-2014 PER MIRATIMIN E RREGULLAVE TE PROKURIMIT PUBLIK

VKM nr. 240 2019 dhe vendimi i Komisionit te Ndihmes Shteterore kompensimin 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]