Udhëzime

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)” locked=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_10″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ text_font=”|||on|on||||”]

Udhëzime

Udhëzim për organizimin dhe funksionimin e komisionit të shqyrtimit të dokumentacionit dhe mënyrën e shqyrtimit dhe vlerësimit të aplikimeve

Udhëzim për Rregullat, Sjelljen Dhe Komunikimin në Ambjentet e Brendshme të Punës

Udhëzimi Nr. 32, Datë 29.12.2014 për Përcaktimin e Tarifës së Shërbimit për Shërbimet e Transmetimeve Radiotelevizive

Udhëzim për Format dhe Kategoritë e Programeve për Regjistrim dhe Arkivim nga Ofruesit e Shërbimit Mediatik Audioviziv (Oshma)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]