Transparenca

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_11″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

 

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ text_text_color=”#545454″]

Transparenca

Regjistri i kontratave të AMA-s për vitin 2021

Numri i popullsisë sipas ndarjes administrative per vitin 2020

Regjistri i kontratave per periudhen Janar-Shtator 2020

Programi i Transparences 2018

Aktet Ligjore dhe Nenligjore mbi Percaktimin e Pagesave Audio dhe Audiovizive

Regjistri i kontratave per periudhen Janar-Gusht 2019

Numri i popullsisë sipas ndarjes administrative per vitin 2019

Regjistri i Kerkesave dhe Pergjigjeve 2018

Regjistri i Kerkesave dhe Pergjigjeve 2019

Veprimtari Transparenca Formulari i Kerkeses

VKM nr. 240 2019 dhe vendimi i Komisionit te Ndihmes Shteterore kompensimin 

LIGJ nr. 28-2018, date 24.5.2018

LIGJ nr. 34, date 30.3.2017 

Vendim nr 38, date 07.03.2019 i AMA-s 

Vendim nr 39, date 07.03.2019 i AMA-s 

Vendim nr 40, date 07.03.2019 i AMA-s 

Subjektet TV per kompensim miratuar me V. 38, 2019

Faturë Tip AMA

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”http://ama.gov.al/vetedeklarimi/” button_text=”Vetedeklarimi” button_alignment=”left” _builder_version=”3.19.7″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#fe6c61″ button_border_radius=”5″ button_font=”Lato|700||on|||||” background_layout=”dark” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”]

 

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]