Subjekte të autorizuar për përsëritjen e programit audioviziv

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_row background_color_1=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Subjekte të autorizuar për përsëritjen e programit audioviziv

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ disabled_on=”on|on|on” disabled=”on”]

Subjekte të autorizuar për përsëritjen e programit audioviziv

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN BERAT.

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

1.

TV ME KABELL

“ANDOR”

Person Fizik

Dorina Marini

L58713401M

Dorina Marini

13.07.2015 – 13.07.2020

Njësia administrative Poliçan.

Adresa: Lagjja Qendër, godinë 2 katëshe, kati i 2, zona kadastrale 3019, Poliçan.

Email: tvkabllorandor@outlook.com

Cel: 0697607308;

2.

TV ME KABELL

“ANI”

Person Fizik

Manushaqe Dervishi

K99007401M

 

Manushaqe Dervishi

 

12.11.2016 – 12.11.2021

Njësia Administrative Çorovodë

Adresa: Lagjja “2 Dhjetori”, Pallati pranë Komisariatit të policisë, shk.1 Ap: 15 Çorovodë, Berat.

Email : luftar.dervishi@gmail.com;

Tel:  031222295

3.

TV ME KABELL

“ERDEN”

Person Fizik

Krenar Goga                  L73502002T

 

 

Krenar Goga

25.11.2019 – 25.11.2024

Njësitë administrative Fier -Shegan,Kutalli, Cukalat, Poshnjë, Strum dhe Roskovec,

Bashkia  Roskovec

Adresa:  Lagjja “Goriçan”, Rruga kryesore Godina nr. 25, Kutalli, Berat.

Email:krenargoga1@gmail.com;

Cel: 0694143500

4.

TV ME KABELL “ILIRIA”

Person Fizik

Eduart Azizolli

K32923143K

 

Eduart Azizolli

 

21.10.2016 – 21.10.2021

Njësia Administrative Berat

Adresa: Lagjja ” Dëshmoret e Kombit “, rruga e Teqesë, godine dy katëshe nr.15, zona kadastrale nr.8501, me numër pasurie 13/215, Berat.

Emailctvberat@hotmail.com;

Cel:  0699665561

    5.      

TV ME KABELL

“IRLA”

Shoqëria “IRLA” sh.p.k K32515025A

Irakli Kuqo (+100%)

03.04.2018- 03.04.2023

Qyteti Berat

Adresa: Lagjja “30 Vjetori”, Rr: “Antipatrea”, Pll. nr. 72, shkalla 1, kati 1, pranë stadiumit të vjetër, Berat.

E-mail: anila-kuqo@hotmail.com;

Cel: 0692060875

Tel: 03234424

6.        

TV ME KABELL

“KUÇOVA”

Person Fizik

Eduart Feka

K38228134E

Eduart Feka

12.11.2016 – 12.11.2021

Bashktë Kucovë dhe Patos, Njësitë administrative, Kucovë, Kozare, Perondi, Lumas,  Fier Shegan, Cakran  dhe Mbrostrar Ura

Adresa: Cakran, Qendër.

E-mailedifeka@fieri.com;

kabell@hotmail.com

Cel:  0695547848

Tel: 031123750

7.

TV ME KABELL

“LAPARDHA”

Person Fizik

Shaban Merkaj

K32515057O

 

Shaban Merkaj

 

07.05.2017- 07.05.2022

Njësitë Administrative Velabisht, Roshnik, Otllak dhe Lumas

Adresa: Fshati “Lapardha 1”, Rruga “Kryesore”, Ndërtesë 2-katëshe, Zonë Kadastrale Nr.2381, Numër Pasurie 863/34, Otllak

Emailermalmerkaj@hotmail.com;

Cel: 0693831227

8.        

TV ME KABELL

“URA VAJGURORE”

Person Fizik

Milika Nito

K63113001G

Milika Nito

22.12.2018 – 22.12.2023

Njësitë administrative Ura Vajgurore, Poshnje dhe Perondi

Adresa: Lagjja “18 Tetori”, Rruga Miltiadh Koçi”, godinë dy katëshe nr.15, kati i parë, zona kadastrale, nr. 3682, me numër pasurie nr. 3,                             Ura Vajgurore, Berat.

Email: viron.nito@yahoo.com;

Cel:  0696245315

 

NJËSIA ADMINISTRATIVE E NË QARKUT DIBËR

 

 

 

 

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

9.

TV ME KABELL

“BULQIZA”

Shoqëria “Mariuxho” sh.p.k.

K76716402J

 

Edmond Isaku

 

28.12.2016- 28.12.2021

 

Adresa: Lagjja “Minatori”, Pallati i Kulturës, Bulqizë.

Emailedmondisaku@yahoo.com

Cel:   0682020663;

 

10.

TV ME KABELL

 “E & G”

Person Fizik

Endri Leka

L37427701S

Endri Leka

26.11.2015 – 26.11.2020

Njësia Administrative:

Peshkopi

 

Adresa: Lagjja “Gjok Doçi”, Rruga “Dali Ndreu”, pall. 7 katësh, kati 7, Dibër.

Email:alhdtv@hotmail.com;

Cel: 0672311444;

  11.

TV ME KABELL

“HB-CA”

Person Fizik

Hajri Hoxha

K36315771B

Hajri Hoxha

10.09.2016 – 10.09.2021

Qyteti  Peshkopi

Adresa: Lagjja “Gjek Doci”, Blv. “Eles Isufi”, ndërtesa përballë Telecomit, kati II, Peshkopi, Dibër.

Emailhajrihoxha59@gmail.com;

Cel:  0686315400

  12.

TV ME KABELL

MAQELLARA

Shoqëria “Maqellara Tv Kabllor” sh.p.k.

K86820701U

 

Irfan Nasufi

Arbina Capa

 

04.06.2020- 04.06.2025

 

Njësia Administrative: Maqellarë

Adresa:  Lagjja “Qendër”, Rruga “Maqellarë – Tirane”, Selia në katin e parë, ndërtesa me Nr. Pasurie 10, Zona Kadastrale Nr. 2592, Maqellarë, Dibër Email:tv_kabllorimaqellare@hotmail.com;

Cel:  0682514679 / 029220070

    13.    

TV ME KABELL

“MATI”

Shoqëria “Vani” sh.p.k.

K37508981Q

Luftim Vani

12.11.2016-12.11.2021

Njësitë Administrative Burrel dhe Klos

Adresa: Lagjja “Partizani”, Rruga “Kuvendi i Dukagjinit”, ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Korriku”, Burrel.

Emailtvmati@yahoo.com;

Cel:  0672029501

Tel:521723009/ Fax: 21722736

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN DURRËS

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

14.    

TV ME KABELL

“KL-ED”

Shoqëria “KL-ED KABELL” sh.p.k. K52112501F

Doklead Ademi           

14.10.2017- 24.10.2022

Njësia administrative Durrës

 

Adresa: (1) Lagjja. 13, përballë Hotel “Floridës”, Plazh, Durrës. (2) Lagjja 16,Rruga “Mujo Ulqinaku”, kati i parë, Zona Kadastrale 8513, Nr.Pasurie 2/816, objekti 7 katësh, përball zyrave të OSSHE, Durrës.

E-mailinfo@kl-ed.al

Cel:   0672070200

Tel:   052/261211

15.

TV ME KABELL “MANZA ”

Shoqëria “Priam Net” sh .p.k .,

 L82029503P

Shoqëria “Priam Net” sh.p.k.”

14.07.2015–14.07.2020

Njësia Administrative Manëz

Adresa: Lagjja e Re, Rruga “Ali Beqja”, Godina Nr. 1, Manëz, Durrës.

E-mailmsula21@yahoo.it;

Cel: 0672693422

16.    

TV ME KABELL

“SHIJAKU”

Shoqëria “TV Kabllor Shijaku” sh.p.k.

Shkëlqim Berhami 50% “Tring Tv”50 %.

28.07.2018-28.07.2023

 

Qyteti Shijak

Adresa: Lagjja Popullore, Shijak, Durrës.

Emailshijak.kabllor@gmail.com;

Cel: 0694009300

 

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN ELBASAN

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E

LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

17.

TV ME KABELL

“2ASL”

Shoqëria “Tv Best Channel” Nipt:  L02703205L             

“Tv Best Channel”

Arben Asllani

07.05.2011 – 07.05.2022

Njësitë administrative Shirgjan, Bradashesh

Adresa: Lagjja Kala, Rruga “Kol Papajani”, nr.42, Elbasan.

Emailarben2asl@yahoo.com;

andreaasllani@yahoo.com;

Cel: 0692070509

18.

TV ME KABELL “ALB VITO PEQIN”

Person Fizik

Albi Kreci; L78822101V;

Albi Kreci;

19.03.2018-19.03.2023

Bashkia Peqin

Adresa: Rruga Peqin-Elbasan km.8, zona kadastrale 2856, Objekti me numer

pasurie 182/83, kati 3, Pajovë, Elbasan.

Email: albertkreci@gmail.com;

Tel: 0694112457

19.

TV ME KABELL

“AMAREGI”

Person Fizik

Agron Beqiri K78014608T

Agron Beqiri

28.02.2019 – 28.02.2024

Njësia Administrative  Qukës

Adresa: Qukës, Librazhd.

Emailbeqiri.agron@yahoo.com;

Cel: 0672810302

20.

TV ME KABELL

“BEST CABLE”

 Shoqëria “Best Cable” sh.p.k.

L42606203L

Andrea Asllani (adm. + 50%), Xhevahir Kalemani (50%)

27.04.2019 – 27.04.2024

Njësia Administrative Elbasan

Adresa: Lagjja “Viseron Xhuvani”, pallati 585, kati i 1 (parë), Elbasan.

Email: best_cable@yahoo.com

Cel: 0677079102

Tel: 054246347

21.

TV ME KABELL

“BRADO”

Person Fizik

Elion Boriçi L22805205D

Adem Boriçi

 

07.05.2011 – 07.05.2022

Njësinë administrative Bradashesh dhe  Labinot

Adresa: Fshati Bradashesh, tek rruga e vjetër Elbasan. 2.Fshati Labinot Fushe, ndërtese 1 kateshe, pranë firmës Torreli, Bradashesh, Pogradec

Emailbledarkaraj1@gmail.com;

Cel: 0692053778

22.

TV ME KABELL

“ELBASAN CABLE”

Shoqëria “Elbasan Cable” sh.p.k.

L33410202S

Edmond Kristo 35%;                        Tring TV 65%; Gersi Karanxha administrator

07.12.2018 – 07.12.2023

Qarku Elbasan

Adresa: Blv “Qemal Stafa”, Lagjja “Dyli Haxhire”, Pll.8/1, Elbasan.

Email:elbasancable@gmail.com

Cel:0692857000

23.

TV ME KABELL

“KRISTAL”

Person Fizik

Rahman Mekollari L37815601K

Rahman Mekollari

03.03.2019 – 03.03.2024

Njësia administrative Shirgjan, Qendër Librazhd, Hotolisht.

Adresa: : Fierzë, Lagjja Qendër, Godinë 1-katëshe nr. 15, Elbasan.

Email:jasujosif@hotmail.com;

Cel: 0697377330

24.

TV ME KABELL

“M&G”

Person Fizik

Gentian Biqiku

K92807201K

 

Gentian Biqiku

 

01.09.2016 – 01.09.2021

Njësitë administrative Papër, Cërrik, Gostime

Adresa: Lagjja nr.2, Zona kadestrale 1389, pasuria nr. 3/135.6.1, blloku nr. 3, ndërtese 1 katëshe, Cërrik, Elbasan.

Emailgentikabell@gmail.com;

Cel:   0693645568

 

25.

TV ME KABËLL

“NET 3 DIGITAL”

Shoqeria “ Net 3 Digital” sh.p.k.

L63629201A

 

 

 

Xhevdet Poshja me 50% të kuotave, Xhevdet Rusta me 10% të kuotave dhe Astrit Elezi me 40% të kuotave. 

09.11.2020-09.11.2025

Bashkia Belsh

Adresa: Rruga Belsh – Kajan km. 1, nga rreth rrotullimi ne qendër te Belshit, pasuria 257/1-N/9, kati i dytë, Blesh.

Emailnet3digital@gmail.com;

Cel: 0682392708

 

 

26.    

TV ME KABELL “PËRRENJAS”

Person Fizik

Ergys Çaushi

K87628601E

Ergys Çaushi

 

23.04.2019 – 23.04.2024

 

Njësitë administrative Përrenjas dhe Rrajcë

Adresa: Rruga Nacionale, Lagjja nr. 1, Godinë përballë xhamisë, Përrenjas, Elbasan.

E-mailergys-caushi@hotmail.com;

Cel: 0682085432

Tel: 059122295

27.    

“TV ME  KABËLL PROCOM”.

Shoqëria “Procom” sh.p.k    L88928101J 

Florenc Karaj me 50% të kuotave dhe Nexhip Miraka me 50% të kuotave.

13.07.2018-13.07.2023

Bashkitë Cërrik, Peqin, Belsh

Adresa:  Fshati Pajove, Peqin, Elbasan,

pasuria me nr.182/39, zona kadastrale 2856

Email: procomalbania@gmail.com

Cel: 0695744350

Tel: 054259793

28. 

TV ME KABËLL

“SKY ELBASAN”

Shoqëria“Sky Elbasan” sh.p.k. L42605202V

Arjan Koka (50%)

27.04.2019 – 27.04.2024

Njësia Administrative  Elbasan

Adresa: Lagjja

“Brigada 17 Sulmuese”, Rruga “Zogu i Parë” (pranë stacionit të trenit), Elbasan.

Email:  info@skyelbasan.al

29.

TV ME KABELL

“SULOVA”

Person Fizik

Besim Sula L02906201A

Besim Sula

07.03.2019-07.03.2024

Njësia administrative Mollas, Gjergjan, Klos.

Adresa: Fshati Gjergjan, përballë zyrave të Komunës, Elbasan.

Emailxhulisala1984@gmail.com

Cel: 0684679968

30.

TV ME KABELL

“FABBTEL”

Person Fizik

Ylber Xhahysa

K29824103U

Ylber Xhahysa

20.02.2020 – 20.02.2025

Njësitë administrative Karinë, Pajovë, Përparim, Gjocaj dhe Shezë”.

Adresa: Peqin ,Gjocaj, Elbasan.

Email: info@fabbtel.net

Cel: 0699314980

 

 

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN FIER

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E

LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

31.

TV ME KABELL “DIVJAKA”

Person Fizik

Gentian Kusta

K74712401A

 

Gentian Kusta

 

23.04.2019 –23.04.2024

Njësia Administrative Divjakë

Adresa:  Lagjja nr.2, Rruga Plazhit, Divjakë.

Emailgentikusta@yahoo.com;

Cel: 0692117861

Tel: 037122032

32.

TV ME KABELL

“ERI A&A”

Shoqëria“ERI A&A” sh.p.k

K58607809U

Altin Hoxha

08.03.2018- 08.03.2023

Njësia Administrative Ballsh

Adresa: Lagjja “5 Shkurti” Pallati 22, kati V, Ballsh, Fier.

Emailhoxhatino@gmail.com;

Cel: 0692376167

Tel: 031322846

33.

TV ME KABELL

“JUG”

Shoqëria “INTEL MEDIA” sh.p.k

K82803409T

Admin: Edmond Sulejmani dhe Hamza Himo;

Rexhep Himo (33%)

Shan Sulejmani (33%)

Teuta Murati (34%)

04.06.2015 – 04.06.2020

 

Njësia Administrative Fier

Adresa: Lagjja “Apollonia”, Sheshi “Fitorja”, mbrapa fotostudio “Rustemi”, Fier.

Lagjja : “ Kongresi Përmetit”, Rruga: “Jakov Xoxa”, Fier

Emailintelmedia@yahoo.com

Cel:   0692662198

 

 

34.

TV ME KABELL

“NETWORK ALBANIA”

Person Fizik

Tauland Hajdini

L33512404N

Tauland Hajdini

 

25.04.2019-25.04.2024

Bashkia Roskovec

Adresa: Lagjja Nr. 2, Rruga “Fier-Berat”, Kilometri I, Roskovec, Fier Email:info@networkalbania.al

Cel: 0695560879

35.

TV ME KABELL

“PUPA”

Person Fizik

Eneritan Pupa K93715401P

 

Eneritan Pupa

 

 

01.09.2016– 01.09.2021

Njësitë administrative Divjakë dhe Rremas

Adresa: Fshati Xeng, Lagjja ish-Zyrat, Rruga “Shen Nikolla”, Godina me numer pasurie 3848, zona kadastrale 912/2 Emaileni61@live.com;

Cel: 0692425212

36.

TV ME KABELL

“TELE.co. ALBANIA”

Shoqëria “Tele.co.Albania” sh.p.k.

J72510459J

Vladimir Cobo 18%                         Agim Cobo 18%  Astrit Cobo 20%      Shezai Cobo26%              Ismet Cobo 20%

10.12.2019-10.12.2024

 

 

 

Njësite Administrative Levan, Dermenas dhe Libofshë

Adresa: Lagjja “Kastriot”, Rr. “Brigada XI Sulmuese”

godine 1 katëshe me nr.3, Fier;

Email:cobo_teleco@yahoo.com;

Cel: 0692086562

Tel: 034502502

37.

TV ME KABELL

“TËRBUF”

Person Fizik

Shpresa Boriçi

K74701401O

Shpresa Boriçi

 

04.06.2015- 04.06.2020 

Njësitë Administrative:

Tërbuf, Dushk, Thumanë dhe Kallmet

Adresa: Lagjja 5, Rruga “Rinia”, Nr.2, Banesa Nr. 43

Emailikbale.loshi@gmail.com

Cel: 0696678392;

38.

TV ME KABËLL “TOPOJË”

Person Fizik

Aristir Kërri

K43029402V

Aristir Kërri

 

04.04.2016 – 04.04.2021

Njësia administrative Topojë (FR)

Adresa:  Rruga kryesore, banesa nr. 2 Topojë, Fier.

Email:tvkabllortopoje@gmail.com;

Cel: 0695530413

39.    

TV ME KABELL

“TOSHKËZ”

Person Fizik

Mikel Jaho

L83807401B 

Mikel Jaho

 

01.09.2016 01.09.2021

Njësia

Administrative Allkaj

Adresa: Banesë private në qendër të fshatit Toshkëz, Fier.

Cel: 0696810024

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN GJIROKASTËR

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

40.    

TV ME KABELL

“IR-GEN”

Shoqëria “IR-GEN” sh.p.k

K93017601Q

Bashkim Graçi

(100%)

08.03.2018- 08.03.2023

Njësia Administrative Gjirokastër

Adresa: Nr. 2. Lagjja “11 Janari”  Rruga “Alqi Kondi” Godina 4-katëshe, Kati 1, nr. pasurie, 14/27, zona kadastrale 8541

Email:irgen1974@yahoo.com

Cel: 0692022505

Tel: 084268797

41.

TV ME KABELL

“TEPELENA SAT”

Person Fizik

Dritan Memushi

K69007513P

 K68406007P

 

Dritan Memushi (100%)

10.04.2018-10.04.2023

 Njësitë Administrative Tepelenë, Ersekë dhe Ksamil.

 

Adresa: Lagjja “Mustafa Matohiti”, Tepelene

Email: hoxhatino@hotmail.com;

 Cel:  0698791224

 

42.    

TV ME KABELL

“SIN-TEL”

Shoqëria “Sin – Tel” sh.p.k.

K32522623J

Ismir Basha

(adm. + 90%), Spiro Dhjamandi (10%)

09.03.2019 – 09.03.2024

Njësitë Administrative Lazarat, Dropull i Poshtëm, Dropull i Sipërm dhe Antigonë.

Adresa: Dervican, Gjirokaster.

Emailbashaco@bashaco.com;

sintelgj@yahoo.com

Cel: 0692092212

Tel: 088430320

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN KORÇË

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

43.  

TV ME KABËLL “ARAL”

Person Fizik

Guri Meko

K74805602L

Guri Meko

09.11.2015 –09.11.2020

Njësitë administrative Buçimas dhe Pojan

Adresa: Lagjja Nr. 9, Rruga: “Midhi Kostani”, Pallati “Samarina” Korçë.

Email:catv.al@hotmail.com

Cel: 0672018510

44.

TV ME KABELL

“TVM DEVOLLI”

Shoqëria “TVM Devolli” sh.p.K

L56306601T

 

Nevrus Mersuli

 

25.11.2018- 25.11.2023

Qyteti Devoll

Adresa: Sheshi “1 Maji”, Prapa Mapos, Bilisht, Korçë.

Emailtvmdevolli@gmail.com

Cel: 0692079991

Tel: 08113695

 

 

45.

TV ME KABELL

“FOKUS”

Shoqëria “FOKUS CABLE” sh.p.k

K53710001I

 

Enida Rusi  (adm.), Naun Prifti (20%), Dudi Bici (80%)

 

30.05.2017-30.05.2022

Njësitë administrative Maliq, Libonik dhe Pirg

Adresa: Maliq, Korçë.

Emaililirbici@yahoo.com;

Cel: 0684010215

Tel: 086142000

 

46.    

TV ME KABELL “INKUSAT”

Person Fizik

Artan Zhiva

K43924655C

Artan Zhiva

 

Njësia Administrative Pogradec, Udënisht dhe Buçimas

Adresa: Rruga. “Reshit Collaku”, pallati nr 23, kati I,  Pogradec.

Emailinkusat@yahoo.com

Cel: 0672014171

Tel: 083226080

47.    

TV ME KABELL “KORÇA”

Shoqëria “M.R.M”sh.p.k

K33927043D

Krisanthi Koçibelli            (100%)

12.11.2016-12.11.2021

Njësitë administrative Korçë, Maliq, Drenovë, Libonik dhe Bulgarec 

Adresa: (1) Lagjja 7, Bulevardi “Shën Gjergji”, Turizmi “Behar Koçibelli”, Korçë; (2) Blloku Nr.3, Shtëpia e Oficerave, TV Kabllor, Maliq.

Emaillobitv@hotmail.com

Cel:0692075539

Tel: 0822 43532

48.    

TV ME KABELL

“MASA GRUP”

Shoqëria “MASA GRUP 2009” sh.p.k.

K94705001M

 

Rudina Xhambazi 50%

Aurora Koro 50%

07.05.2017-07.05.2022

“Njësitë Administrative Vreshtas dhe Pirg”.

Adresa: Pallat në qendër te Fshatit, Kati I, Sheqeras, Vreshtas, Korçë.

Emailmasagrup2009@gmail.com

Cel: 0696655302

 

49.   

TV ME KABELL

“ZARGOÇAN”

Person Fizik

Gëzim Cake

L44113602F

Dorian Pere

07.05.2017-07.05.2022

Njësitë Administrative Udenisht dhe Buçimas

Adresa: Fshati Guras, banesë private me nr. pasurie 179/9, me zonë kadastrale 1903, pranë Xhamisë, lagjja e poshtme, Bucimas  Korçë.

Emailnexhmitorra@yahoo.com

Cel: 0695889872

50

TV ME KABELL “AFS”

Shoqëria “Albanian Fiber Systems” sh.p.k

K91808001B

 

Shoqëria “ALBANIAN FIBER SYSTEMS”

Adm. Dritan Shameti

26.12.2019

26.12.2024

Qendër Bulgarec, Drenovë, Pojan, Udenisht ,Buçimas., njësitë Administrative Shalës dhe Pogradec

Adresa: Rruga Ndre Mjeda,pallati AIC,nr.7/4/A tek parku i Autobuzave, TIRANE

Email: d.shameti@gmail.com

Cel: 0692080326

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN KUKËS

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

51.    

TV ME KABELL

“KUKËSI”

Shoqëria “Televizioni Kukësi” sh.a.

K48021203K

Lutfi Meçka. (60%), Remzije Meçka (40%)

28.12.2016-28.12.2021

 Qytetet Kukës dhe Krumë; Njësitë Administrative Shtiqën dhe Bicaj

Adresa: Lagjja nr. 4, Kukës.

Emailkukes.tv@hotmail.com

Cel: 0672311111

Tel: 024223090

52.    

TV ME KABELL

“TATA JUNIOR”

Shoqëria “Tata Junior” sh.p.k.

K89115601U

Ervin Tahiri

04.06.2015 –04.06.2020

 

Qyteti Bajram Curri

Adresa: Lagjja “Partizani”, Pallat 3 katësh, kati 1, Bajram Curri.

Email: Tatajunior.tv@gmail.com

Cel: 0693326780

 

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN LEZHË

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

53.

TV ME KABËLL “BESËLIDHJA”

Person Fizik

Preng Doda

L69012001L

 

 

Preng Doda

18.07.2016-18.07.2021

Qytetet Lezhë dhe Rrëshen

Adresa: (1) Lagjja 1, Rruga “Gjergj Fishta”, godina e Pallatit Kulturës, kati dytë, Rrëshen. (2) Lagjja “Beslidhja”, Ndërtese 3-katëshe, kati parë, nr. Pasurie 6/188, zona kadastrale 8632, Lezhë.

Emailpreng.doda.2016@gmail.com;

Cel: 0686491353

54.

TV ME KABELL

“TV LAÇI”

Person Fizik

Pashk Laska K87521301R

Pashk Laska

 

04.08.2015-04.08.2020

Njësitë Administrative Laç

Adresa: Lagjja Nr. 2, Rruga “Unaza”, Pallati. 4 katësh, kati 2, Laç.

Email:floriing_1980@hotmail.com

Cel: 0682058933

55.    

TV ME KABELL

“MAMURRAS”

Person Fizik

Gjergj Gega

L08303302Q

Gjergj Gega

07.05.2017-07.05.2022

Njësia administrative Mamurras

Adresa: Lagjj “Zef Hoti”, Pallati 20, kati I, 20 m pranë postës, Mamurras, Kurbin, Lezhë.

Emailgjergjgega2010@yahoo.com;

Cel: 0672766148

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN SHKODËR

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

56.    

TV ME KABELL “DRINI”

Person Fizik

Liberta Thanza

L46403009L

Liberta Thanza

14.07.2015-14.07.2020

Njësite Administrative Bushat dhe Velipoje

Adresa: Rruga Nacionale Bushat-Shkodër, pranë zyrave të Komunës Bushat, Shkodër.

Emaillibertathanza@live.com;

Cel: 0674122723

57.    

TV ME KABELL “ITCOM”

Shoqeria “ITCOM” sh.p.k.

K87230005V

Marin Palushi

 

 

31.01.2018-31.01.2023

Njësia administrative Shkodër

Lagjja “Vasil Shanto”, Bulevardi “Skëndërbeg”, Pall. 164, Shk. 1 nr. Pasurie 4/337+1-1/2, zona kadastrale 8597, Shkodër.

Email:info@itcom

Tel:+355 228 01 222

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË QARKUN TIRANË

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET                  (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

58.    

TV ME KABELL

“ASPARAG”

Person Fizik

Bardhyl Tosku

K33019864G

BARDHYL TOSKU

 

28.12.2016-28.12.2021

Bashkia Rrogozhinë

Adresa: Lagjja nr.1, Rruga e Kavajës, banesa nr.2, Rrogozhinë.

Email: tv_asparag@yahoo.com

Cel: 0674133111

59.    

TV ME KABELL

“VAQARR”

Person Fizik

Edmond Manja

L32404012E

Edmond Manja

10.05.2019-10.05.2024

Njësitë administrative Vaqarr, Pezë, Gjepalaj. Ndroq dhe Rrashbull.

Adresa: Vaqarr qendër, pranë Postes, Vaqarr Tiranë

Email:manjaedmond@yahoo.com;

Cel: 0672044020

Tel: 042374982

 

 

 

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN VLORË

 

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

60.

TV ME KABELL

“DELVINA”

Person Fizik

Adriatik Bajrami

K66424519Q

 

Adriatik Bajrami

05.09.2017-05.09.2022

Njësia administrative Delvinë

Adresa:  Lagjja “S. Ballaci”, Delvinë

Emailtvkabllordelvina.@hotmail.com;

Cel: 0694319633

Tel: 081522090

 

61.

Tv Kabllor “DIGITAL” 

Shoqëria “Sabatel” sh.p.k.

K06924228G

Shoqëria Sabatel sh.p.k; K06924228G; Izder Avdulla Admin+30%; Avdul Yzeiri 30%                            Sali Saliu 30% Nisatel 10%

16.09.2016 -16.09.2021

Qendër Vlorë

Adresa: Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja “Babicë e Madhe”, Nr.703, kati 2, Babicë, Vlorë.

Email: sabatel2011@hotmail.com

Cel: 0682035215

Tel : 033710065

 

62.

TV ME KABELL

“TIVO CABLE”

Person Fizik

Arben Lame L24722801B

Arben Lame

13.02.2019 – 13.02.2024

Njësia administrative Konispol

Adresa: Godine një katëshe pranë zyrave te Bashkisë Konispol, Vlorë Email: tivo.kabell@yahoo.com; 

Cel: 0696598417

 

63.

TV ME KABELL “VLORA CABLE”

Shoqëria “Tv Kabllor Vlora Cable” sh.p.k.

L27112201S

Vexhi Danaj, 40%; Nexhmedin Danaj, 30% Ndue Guri, 30%

01.09.2016 – 01.09.2021

Bashkitë Vlorë, Selenice dhe Njësia administrative Himare

Adresa: (1) Kulla e parë, Rrethi Skelë, kati I, Vlorë.

Emailvloracable@gmail.com

Cel: 0684096191

Tel: 033409100

64.    

TV ME KABELL

“VJOSA”

 

Person Fizik

Shezai Aliaj

K96530203C

 

Shezai Aliaj

01.09.2016 –01.09.2021

Njësia administrative Novoselë

Adresa: Fshati “Fitore”, banesa 10 m pas ish SMT, Komuna Novoselë, Vlorë.

Emailshezaialiaj@yahoo.com;

Cel: 0692039949

Tel: 039540454

65.

TV ME KABELL “1CLICK.AL”

Shoqëria “1Click.Al”

sh.p.k

L94427807D

Skerdilajd Muho

19.12.2019 – 19.12.2024

Njësia administrative Sarandë

Adresa: Vlore Sarande Lagjja nr.3, rruga Studenti, Godine 2-kateshe, kati i dyte, Sarande.

Emailskerdi.muho@gmail.com

Cel: 0692454054

 

 

                                 

 

 

 

 

 

 

                         OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË DISA QARQE

 

 

 

 

 

 

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

66.    

TV ME KABELL

“ABCOM”

Shoqëria. “ABCOM” sh.p.k.

K11308001B

“Vodafone Albania” 100%

02.07.2018-02.07.2023

Qarqet Tiranë dhe Fier; Bashkia Peqin; Qyteti Vlorë, Shkodër,  Durrës, Elbasan, Krujë, Fushë- Krujë, Pogradec, Njësitë Administrative Korçë, Berat, Maliq, Pirg, Libonik, Pojan, Vreshtas, Gramsh, Pishaj, Kodovjat, Orikum, Velipoje.

Adresa: (1) Rruga “Reshit Collaku”, Ndertesa 4; Hyrja nr. 2 Ap. 9, Njësia Administrative Nr. 10, Tirane;

Email:info@abcom.al;

Cel: 0682064090

Tel: 044500139

67.    

TV ME KABELL

“APT”

Shoqëria “APT CABLE” sh.p.k.

L84623801J 

 

Konstandina Thanasi, administrator dhe 100% te kuotave

08.03.2018-

Bashkia Sarandë; Njësitë Administrative Memaliaj, Pukë, Himarë, Përmet, Këlcyrë, Cerrave

Adresa: Lagjja nr. 2, Rruga “Abedin Dino”, Pallati nr. 8, Kati i Parë, Sarandë

Email:info@aptcable.com;info@apt.al

Cel:0686000886

68.    

TV ME KABELL “PUKA”

Person Fizik

Ramazan Ringaj

K39517315M

Ramazan Ringaj

11.10.2019-11.10.2024

Njësitë Administrative Pukë dhe Fushë-Arrëz.

Adresa: Rruga “Halil Qel Tërbuni”, Blloku nr. 2; Ndertese 2 kateshe, kati I; Pukë

Email: puka_tv@yahoo.com

Cel: 0682332473

69.    

TV ME KABELL “IBEG 4”

Person Fizik

Edmond Çuli

L22628801B

Genc Çuli

25.11.2019-25.11.2024

Njesia administrative Luz i Vogel, Kryevidh dhe Lekaj.

Adresa: Tirane Luz i vogel, ndertese 1

kateshe, prane lagjes Çorum, me zone kadastrale nr 2539,nr.pasurise 319/33,vol 22,fq107

Email: gencculi@gmail.com

Cel:0682011255

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SUBJEKTE TË AUTORIZUAR PËR PËRSËRITJEN E PROGRAMIT AUDIOVIZIV

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

BERAT.

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)AFATI AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
1.        

TV ME KABËLL

“IRLA”

Shoqëria “IRLA” sh.p.k

K32515025A

Irakli Kuqo (adm+100%)02.04.2001 – 03.04.2018Qyteti Berat

Cel: 0692060875

Tel: 03234424

Adresa: L. “30 Vjetori”, Rr;“Antipatrea”, Pll. nr. 72, shkalla 1, kati 1, pranë stadiumit të vjetër, Berat.

E-mail: anila-kuqo@hotmail.com;

2.        TV ME KABELL “ILIRIA”

Eduart Azizolli

K32923143K

Eduart Azizolli

21.10.2004 – 21.10.2016

21.10.2016 – 21.10.2021

Njesia Administrative: Berat

Cel:  0699665561 / 0692505974

Tel:   032233377 / 032236139

Adresa: (1) Lagjia “Dëshmoret e Kombit”, godinë dy katëshe, kati I, pranë Stacionit, Berat. (2) L. 30 vjetori Antipatrea, pallati nr 72, shk.1. kati I, zona kadestrale nr 8502, Berat.

E-maileduartazizolli@gmail.com;

ctvberat@hotmail.com;

3.        

TV ME KABELL

“ANI”

Manushaqe Dervishi

K99007401M

Manushaqe Dervishi

12.11.2004 – 12.11.2016

12.11.2016 – 12.11.2021

Njesia Administrative Çorovodë

Cel:  0662017828 /

Tel:    031222295

Adresa: Lagjia 2 Dhjetori, Pallati pranë komisariatit të policisë, shk.1 ap 15 Berat, Çorovodë.

E-mail : luftar.dervishi@gmail.com;

4.        

TV ME KABELL

“KUÇOVA”

Eduart Feka

K38228134E

Eduart Feka

12.11.2004 – 12.11.2016

12.11.2016 – 12.11.2021

Bashkia Kucovë me njësitë administrative përkatëse, Kucovë, Kozare, Perondi, Lumas

Cel:  0695547848

FIKS: 031123750

Adresa: Lagjia “Llukan Prifti”, Kuçovë, Berat

E-mailedifeka@fieri.com;

kabell@hotmail.com

5.        

TV ME KABELL

“URA VAJGURORE

Milika Nito

K63113001G

Milika Nito22.12.2006 – 22.12.2018

1. Qyteti  Ura Vajgurore

2. Nj.A. Poshnje

3. Nj.A. Perondi

Cel:  06920882265

Adresa: L. “ 28 Nëntori”, ” rruga “Miltjadh Koci”Urë Vajgurore, Berat.

E-mail: viron.nito@yahoo.com;

6.        

TV ME KABELL

“LAPARDHA”

Shaban Merkaj

K32515057O

Shaban Merkaj07.05.2011 – 07.05.2017Komuna Otllak

Cel: 0693831227

Adresa: Godinë 2 katëshe, kati II, në ambjetet e Pallatit të Kulturës Lapardha 1, Komuna Olltak, Berat.

E-mailermalmerkaj@hotmail.com;

7.        

TV ME KABELL

“ANDOR”

Dorina Marini

L58713401M

Dorina Marini13.07.2015 – 13.07.20201. Poliçan

Cel: 0697607308

Adresa: Lagjja Qendër, godinë 2 katëshe, kati i 2, zona kadastrale 3019, Poliçan.

E-mail: anivavla@hotmail.com;

tvkabllorandor@outlook.com

8.        

TV ME KABELL

ANTIPATREA XH&A

Ferdi Bejko

L12809003H

Ferdi Bejko28.03.2014 – 28.03.2019

Njesia administrative;

1.Velabisht 2.Roshnik

3.Vërtop

Cel: 0692765489

Adresa: Godinë dy katëshe, kati II, ne qëndër te Bilces, Berat.

E-mal: ferdibejko@hotmail.com;

hajrielezi@yahoo.com

9.

TV ME KABELL

“ERDEN”

Fitim Goga K93030001AFitim Goga25.11.2014 – 25.11.2019

1. Komuna KUTALLI

2. Nj.A. Cukalat (Bashkia Ura Vajgurore)

3. Hingë, Agim (Nj.A. Poshnjë)

4. Suk, Arapaj (Nj.A. Strum)

5. Jagodinë (Nj.A. Roskovec)

Cel: 0664136410

Adresa:  Godinë 2-katëshe në ish qëndrën e kooperativës në Goriçan, Berat.

E-mail:krenargoga1@gmail.com;

NR.10EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
11.    

TV ME KABELL

“HB-CA”

Hajri Hoxha

K36315771B

Hajri Hoxha10.09.2004 – 10.09.2016 – 10.09.2021Qyteti  Peshkopi

Cel:  0686315400 / 0686504007/ 0682210080

Adresa: L. “Gjek Doci”, Blv. Eles Isufi, ndërtesa përballëTelecomit, kati II, Peshkopi, Dibër.

E-mailhajrihoxha59@gmail.com;

12.    

TV ME KABELL

“MATI”

Shoqëria “Vani” sh.p.k.

K37508981Q

Luftim Vani

(adm. + 100%)

12.11.2004 – 12.11.2016

1.  Qyteti Burrel

2. Njesia Administrative  Klos

Cel:  0682057883/ 0672029501/

Tel: 521723009/ Fax:  21722736

Adresa: L. “Partizani”, Rr. “Kuvendi i Dukagjinit”, ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Koriku”, Burrel.

E-mailtvmati@yahoo.com;

13.    

TV ME KABELL

“BULQIZA”

Shoqëria “Mariuxho” sh.p.k.

K76716402J

Edmond Isaku

(adm. + 100%)

28.12.2004 – 28.12.2016Qyteti  Bulqizë

Cel:   0682020663 /  0692040663/              021922705/   021922371

Adresa: Pallati i Kulturës, Lagjja “Minatori”, Bulqizë.

E-mailedmondisaku@yahoo.com;

14.    

TV ME KABELL

MAQELLARA

Shoqëria “Maqellara Tv Kabllor” sh.p.k.

K86820701U

Irfan Nasufi

(adm. + 100%)

04.06.2009 – 04.06.2015

04.06.2015 – 04.06.2020

Njesia Administrative: Maqellarë

Cel:  0682514679 / 029220070

Adresa:  Godinë 2 katëshe, kati 2, pranë Postës, Maqellarë, Dibër.

E-mail:tv_kabllorimaqellare@hotmail.com;

15.    

TV ME KABËLL

 “E & G”

Endri Leka

L37427701S

Endri Leka26.11.2015 – 26.11.2020

Njësia Administrative:

Peshkopi

Cel: 0672311444

Adresa: Lagjia “Gjok Doçi”, rruga dali Ndreu, pall. 7 katësh, kati 7, Dibër.

E-mailal-hdtv@hotmail.com;

DIBËR

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

DURRËS

NR.116.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
17.    

TV ME KABELL

“KL-ED”

Shoqëria “KL-ED KABELL” sh.p.k. K52112501F

Edmond Xoxi (adm. + 40%.), Doklead Ademi (40%), Julian Sefa (20%)

14.10.2005 – 14.10.2017

Bashkia Durrës

Cel:    0672070200

Tel:     052/261211

Adresa: (1) Lagjja. 13, përballë Hotel “Floridës”, Plazh, Durrës. (2) Lagjja 16,Rruga “Mujo Ulqinaku”, kati i parë,Zona Kadastrale 8513, Nr.Pasurie 2/816, objekti 7 katësh, përball zyrave të OSSHE, Durrës.

E-mailkl_ed@gmail.com;

edmond.xoxi@gmail.com;

18.    

TV ME KABELL

“SHIJAKU”

Shoqëria “TV Kabllor Shijaku”sh.p.k.Shkelqim Berhami  (adm. + 100%)28.07.2006 – 28.07.2018Bashkia Shijak

Cel: 0694009300 / 0697571442

Adresa: Lagjja Popullore, Shijak, Durrës.

E-mailshijak.kabllor@gmail.com;

19.    

TV ME KABELL

“ERGI”

Erjon Keta K91603501A

Erion Keta

31.12.2011 – 31.12.2017Njesia Administrative  Rrashbull

Cel: 0695371818

Adresa: Godinë një katëshe, në të djathtë të rrugës kryesore Durrës-shen Vlash, 100 metra pranë xhamisë. Rrashbull, Durrës.

E-mailarberketa@gmail.com;

20.    TV ME KABELL “MANZA”Muharrem Sula L41419503R

Muharrem Sula

14.07.2015 – 14.07.2020Bashkia Manëz

Cel: 0672693422

Adresa: Lagjja e re pranë karburant Kastrati, fshati Manëz,  Durrës.

E-mailmsula21@yahoo.it;

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

NR. 21.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
22.    

TV ME KABELL

“DEVI E.R.I.”

Shoqëria “DEVI –E.R.I” sh.p.k

K36811830M

Ramadan Bici (adm), Erion Coka (70%), Ilir Bici (25%),  Ramadan Boco (5%)

12.11.2004 – 12.11.2016

12.11.2016 – 12.11.2021

Qyteti  Gramsh

Cel:  0674489888/

Tel: 051352000

Adresa:  L. “Xhile Lici”, Gramsh.

E-mailramadanbici@gmail.com;

23.    

TV ME KABELL

“KAM”

Besnik Deliu

K68723121M

Besnik Deliu

08.03.2006 –  08.03.2018Qyteti  Peqin, Komuna Gjocaj

Cel: 0695171999 / 0692062875

Tel: 051252000

Adresa: L. Xhami Peqin, Peqin, Elbasan

E-mailk.a.m@outlook.com;

24.    TV ME KABELL “PËRRENJAS

Ergys Çaushi

K87628601E

Ergys Çaushi

23.04.2008 – 23.04.2014 – 23.04.2019

Bashkia Përrenjas

Cel: 0682987815

Tel: 059150026

Adresa: Rruga Nacionale, Lagjja nr. 1, Godinë përballë xhamisë, Prrenjas, Elbasan.

E-mailergys-caushi@hotmail.com;

25.    

TV ME KABELL

“M&G”

Gentian Biqiku

K92807201K

Gentian Biqiku

01.09.2010 – 01.09.2016

01.09.2016 – 01.09.2021

Njesia Administrative:  Papër, Njesia Administrative:    Cërrik

Njesia Administrative:  Gostime

Cel:   0693645568

Adresa: L.2, zona kadestrale 1389, pasuria nr3/135.6.1, blloku nr.3, ndertese nje katëshe, Cerrik, Elbasan.

E-mailgentikabell@gmail.com;

26.    

TV ME KABELL

“2ASL”

Arben Asllani

L02703205L

Arben Asllani

07.05.2011 –  07.05.2017Komuna Shirgjan, Komuna Bradashesh

Cel: 0692070509

0607079102

Adresa: Fshati Shirgjan, pranë shkollës 9-vjeçare, Elbasan.

E-mailarben2asl@yahoo.com;

andreaasllani@yahoo.com;

27.    

TV ME KABELL

“BRADO”

Adem Boriçi

K32803221V

Adem Boriçi

07.05.2011 – 07.05.2017Komuna BRADASHESH

Cel: 0692053778 / 0692046213

Adresa: Rruga tek ish zyrat e vjetra të komunës Bradashesh, Elbasan.

E-mailbledarkaraj1@gmail.com;

       
28.    

TV ME KABELL

“ELBASAN CABLE”

Shoqëria “Elbasan Cable” sh.p.k.

L33410202S

Edmond Kristo (35%); Tring TV (65%); Gersi Karanxha (adm.)07.12.2013 – 07.12.2018Qarku ELBASAN

Cel: 0696047490

Adresa: Lagjia Partizani, pranë Drejtorise Rajonale Arsimore, Elbasan.

E-mail:gersikaranxha@gmail.com;

29.    

TV ME KABELL

“AMAREGI”

Agron Beqiri K78014608TAgron Beqiri28.02.2014 – 28.02.2018Komuna QUKËS

Cel: 0692437233 / 0672810302

Adresa: Qukës, Prrenjas.

E-mailbeqiri.agron@yahoo.com;

30.    

TV ME KABELL

“KRISTAL”

Rahman Mekollari L37815601KRahman Mekollari03.03.2014 – 03.03.2019Njësitë Administrative : Shirgjan dhe Qendër Librazhd

Cel: 069737733

0692835511

Adresa: Fshati Hotolisht, zyra afër spitalit, Elbasan

E-mailjasujosif@hotmail.com;

31.    

TV ME KABELL

“SULOVA”

Besim Sula L02906201ABesim Sula07.03.2014 – 07.03.2019Komuna Mollas, Komuna Gjergjan

Cel: 0684679968 /0682966358

0684679965 /0682966355

Adresa: Fshati Gjergjan, përballë zyrave të Komunës, Elbasan.

E-mailbesim.sula@hotmail.com;

32.    

 

TV ME KABELL

“BEST CABLE”

Shoq. “BEST CABLE” sh.p.k.

L42606203L

Andrea Asllani (adm. + 50%), Xhevahir Kalemani (50%)

27.04.2014 – 27.04.2019

Rrethi Elbasan

Cel: 0692070509/0677079102

Tel: 05426347

Adresa: Lagjia, Viserion Xhuvani, pallati 585, kati i 1 (pare), Elbasan.

E-mail: asllaniandrea@gmail.com;

andreaasllani@yahoo.com

best_cable@yahoo.com

33. 

TV ME KABELL

“SKY ELBASAN”

Shoq. “SKY ELBASAN” sh.p.k. L42605202VLeonard Prifti (adm. + 34%), Arjan Kola (33%), Alfred Allkosha (33%)27.04.2014 – 27.04.2019Qyteti Elbasan

Cel: 0692083323

0692029470

Tel: 054259793

Adresa: L. « Brigada 17 Sulmuese », Rr. Zogu i parë (pranë stacionit të trenit), Elbasan.

E-mail: priftileonard@yahoo.com;

info@skyelbasan.al

34.    

TV ME KABËLL

“NET 3 DIGITAL”

Shoqeria “ Net 3 Digital” sh.p.k.

L63629201A

Xhevdet Poshja (adm. + 50%); Xhevdet Rusta (50%)09.11.2015 – 09.11.2020Njesia Administrative  Belsh

Cel: 0682392708

0685292910

Adresa: Rruga Belsh – Kajan km. 1, nga rrethrrotullimi ne qëndër te Belshit, pasuria 257/1-N/9, kati i dytë, Blesh.

E-mailnet3digital@gmail.com;

xhevdetposhja@hotmail.com

astritelezi721@gmail.com

ELBASAN

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

FIER

35.

TV ME KABELL

“ERI A&A”

Shoq. “ERI A&A” sh.p.k

K58607809U

Altin Hoxha (adm. + 50%), Afërdita Jahaj (10%), Besim Hoxha (40%) Altin Hoxha (adm. + 100%)08.03.2006 – 08.03.2018Bashkia Ballsh

Cel: 0692376167 /

Tel: 031322846

Adresa: L. 5 Shkurti Ballsh, Fier.

E-mailhoxhatino@gmail.com;

36.TV ME KABELL “DIVJAKA”

Gentian Kusta

K74712401A

Gentian Kusta

23.04.2008 –

23.04.2014 –

23.04.2019

Divjakë

Cel: 0692117861 / 0682241638 037122032

Adresa:  Lagjia nr.2, Rruga Plazhit, Divjakë.

E-mailgentikusta@yahoo.com;

 

 

37.

TV ME KABELL

“TËRBUF”

Shpresa Boriçi

K74701401O

Shpresa Boriçi

04.06.2009 – 04.06.2015

Njësitë Administrative:

1. Milot

2. Fushë-Kuqe,

3. Thumanë.

4. Fushë- Krujë

5. Kallmet

Cel: 0696678392

0662044160

Adresa: Banese private, prane Shkolles se Mesme Mekanike, Komuna Terbuf, Fier.

E-mailbertiballa@yahoo.co.uk;

38.

TV ME KABELL

“ROSKOVEC”

Arben Xhaxhaj

K92712405H

Arben Xhaxhaj

04.06.2009 – 04.06.2015 – 04.06.2020

Njesia Administrative Roskovec

Cel: 0697289403

0686337366

Adresa: L. 2, Sheshi qëndror, pallati 6 katësh, kati 6, Roskovec, Fier.

E-mail:  tvroskoveci@gmail.com

39.

TV ME KABELL

“ENT-KABLLOR TV”

Fatjon Latifi

L54431418K

K94223402E (akep)

Fatjon Latifi01.09.2010 – 01.09.2016

Njësitë administrative:

1. Lushnjë

2. Krutje

3. Fier-Shegan

4. Allkaj

Cel: 0695123484

Tel: 03522206

Adresa: Metropol Center, Lushnjë.

E-mailent.kabllortv@gmail.com;

40.TV ME KABELL “CAKRANI”

Rustem Xhelaj

K92904403D

Rustem Xhelaj01.09.2010 –  01.09.2016Njesia Administrative Cakran

Cel: 0682329506

Adresa: Fshati Cakran, banesa 10 m ne veri te ambulances se fshatit Cakran, Fier.

E-mailrustem.xhelaj@yahoo.com;

xhulian.xhelaj@hotmail.com;

verakodheli@gmail.com

41.    

TV ME KABELL

“TOSHKËZ”

Sadete Jaho

L53706402V

Sadete Jaho 100%01.09.2010 – 01.09.2016 – 01.09.2021

Njesia

Administrative Allkaj

Cel: 0696810024 / 0693255580

Adresa: Banesë private në qendër të fshatit Toshkëz, Fier.

E-mailsadete.jaho@gmail.com;

42.    

TV ME KABELL

“PUPA”

Eneritan Pupa K93715401P

Eneritan Pupa 100%

01.09.2010 –

01.09.2016 – 01.09.2021

Njesitë administrative:

 1. Divjakë
 2. Rremas

Cel: 0692425212

Adresa: Fashati Xenge, banesë private ish zyrat e Kooperativës, Divjakë Lushnje.

E-maileni61@live.com;

43.    

TV ME KABELL

“FIERI”

Shoqëria “Arlibon” sh.p.k.

K42618402F

Bilbil Hajdini

(adm. + 100%

07.05.2011 – 07.05.2017Qyteti Fier

Cel:   0692149884

Adresa: L. Afrimi I Ri, rr: Cercemo Celo, Fier.

E-mailbilbilhajdini@hotmail.com;

44.    

TV ME KABELL

“OREXH”

Ëngjëllushe Veliaj

K93307402R

Ëngjëllushe Veliaj07.05.2011 – 07.05.2017
 1. Komuna Mbrostar
 2. Fshati Patos

Cel:  0694269467/

Tel: 0381224047

Adresa: Lagjia Mbrostar Ura, banesë private 100m ne lindje te komunës. Mbrostar Ura, Fier.

E-mailorexh.fr@gmail.com;

  
  
  
  
  
45.

TV ME KABELL

“JUG”

Shoq. “INTEL MEDIA” sh.p.k

K82803409T

Edmond Sulejmani (admin.1); Hamza Himo (admin.2);

Rexhep Himo (33%)

Shan Sulejmani (33%)

Erjon Marini (33%)

04.06.2015 – 04.06.2015

 

Njesia Administrative Fier

Cel:   069266218/ 0692020010 / 0692031281/069 76 88 811

Tel: 038324202 / 034704466

Adresa: L. “Apollonia”, Sheshi “Fitorja”, mbrapa fotostudio “Rustemi”, Fier.

L. “ Kongresi Përmeti, Rr; Jakov Xoxa, Fier

E-maile.sulejmani@intel-media.tv;

46.    

TV ME KABELL

“ARTEN”

Arben Mërtiri

L03812401S

Arben Mërtiri31.08.2012 – 31.08.2018

1.       Komuna Bubullimë

2.       Komuna Gradishtë

Cel: 0682186661

Adresa: Lagjia qëndër, Godinë një katëshe,ngjiturme ish furrën e vjetër, Bubullimë, Fier.

E-mailenea1992@hotmail.com;

kabllor.arten@gmail.com;

47.    

TV ME KABELL

“HYSGJOKAJ

Altin Sharka L43706407OAltin Sharka11.05.2014 – 11.05.2019

Njësitë administrative:

 1. Hysgjokaj;
 2. Ballagat,
 3. Golem,
 4. Karbunarë e vogël;
 5. Lushnjë

Cel:  0684234180 /0695279130 / 0695241096

Tel: 035224333

Adresa: Godinë 1 katëshe, 100m pranë komunës, Fshati Hysgjokaj, Fier.

E-mailaltinsharka@live.com;

sheashpk01@yahoo.it

48.    

TV ME KABELL

“POJAN”

Emin Grenica

K92526403J

L12721403G (akep)

Emin Grenica

04.06.2009 –04.06.2015 –  04.06.2020

Njësitë Administrative:

 1. Dermenas (FR)
 2. Levan (FR)
 3. Libofshe (FR)

Cel: 0697557075/ 0692427444

Adresa: Fshati Dërmenas, rruga kryesore, vila 2, Dermenas, Fier.

E-mail:emingenica2011@outlook.com;

49.    TV ME KABËLL “TOPOJË”

Aristir Kërri

K43029402V

Aristir Kërri

04.04.2016 – 04.04.2021Njësia administrative Topojë (FR)

Cel: 0695530413

Adresa:  Rruga kryesore, banesa nr 2 Topojë, Fier.

E-mail: aristirkerri@gmail.com

tvkabllortopoje@gmail.com

Entela.Kerri@fti.edu.al

        

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

GJIROKASTËR

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
50.    

TV ME KABELL

“IR-GEN”

Shoqëria “IR-GEN” sh.p.k

K93017601Q

Bashkim Graçi

(admin. + 100%)

08.03.2006 – 08.03.2018

1.         Qyteti Gjirokastër

2.         Bashkia Libohovë

Cel: 0692022505

Tel: 084268797

Adresa: Gjirokastër, Lagjia “ 18 Shtatori” Rruga “ Vasil Dilo” Godina 5- katëshe, kati I 2-te nr pasurie, 25/ 13+3-13, ZK 8541

Adresa: Nr 2. Lagjia “ 11 Janari”  Rruga “ Alqi Kondi” godina 4-katëshe, kati 1, nr pasurie, 14/27, zona katastrale 8541

E-mail:bashkimgraci@yahoo.com;

irgen1974@yahoo.com

51.    

TV ME KABELL

“SIN-TEL”

Shoqëria “SIN – TEL” sh.p.k.

K32522623J

Ismir Basha

(adm. + 90%), Spiro Dhjamandi (10%)

09.03.2014 – 09.03.20191.Lazarat 2.Dropull i Poshtëm 3.Dropull i Sipërm  4.Antigon

Cel: 0692092212/

Tel: 088430320/ 088430325

Adresa: Dervican, Gjirokaster.

E-mailbashaco@bashaco.com;

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

KORÇË

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
52.    TV ME KABELL “INKUSAT”

Artan Zhiva

K43924655C

Artan Zhiva 10.09.2004 – 10.09.2016Njësia Administrative Pogradec

Cel: 0696070855 /

Tel: 083226080

Adresa: Rr. Reshit Collaku, pallati nr 23, kati I,  Pogradec.

E-mailinkusat@yahoo.com;

53.    TV ME KABELL “KORÇA”

Shoqëria “M.R.M”sh.p.k

K33927043D

Renato Koçibelli (adm. + 100%)12.11.2004 – 12.11.2016

1. Bashkia Korçë,

2.Nj.A

Drenovë,

3.       Nj.A. Libonik,

4.       Nj.A. Bulgarec,

5.       Nj.A. Mollaj,

6.       Nj.A. Maliq.

Cel: 0692092940

Tel: 0822 43532

Adresa: (1) L. 7, Bulevardi “Shën Gjergji”, Turizmi, Behar Koçibelli, Korçë; (2) Blloku Nr.3, Shtëpia e Oficerave, TV Kabllor, Maliq.

E-maillobitv@hotmail.com;

54.    

TV ME KABELL

“FOKUS”

Shoqëria “FOKUS CABLE” sh.p.k

K53710001I

Enida Rusi  (adm.), Naun Prifti (20%), Dudi Bici (80%)30.05.2005 – 30.05.2017

1.    Qyteti Maliq;

2.    Komuna Libonik;

3.    Komuna Pirg.

Cel: 0684010216/

Tel: 086142000

Adresa: Maliq, Korçë.

E-maililirbici@yahoo.com;

55.    TV ME KABELL “FRAHOLLI”

Abidin Fraholli

K84004601V

Abidin Fraholli (adm. + 100%)

04.06.2009 –

04.06.2015 – 04.06.2020

Njesia Administrative Çërravë

Cel: 0682272645/ 0673369995/ 0696322630

Tel: 086930081

Adresa: Banesë private, pranë shkollës së mesme, Çërravë, Korçë.

E-mail:tvkabllor.cerrave1@yahoo.com;

rfraholli@yahoo.com

mardifraholli@yahoo.com

56.    

TV ME KABELL

“MASA GRUP”

Shoqëria “MASA GRUP 2009” sh.p.k.

K94705001M

Sulejman Neziri (adm. + 50%), Adem Xhambazi (50%)07.05.2011 – 07.05.2017

1.       Komuna Vreshtas,

2.       Komuna Pirg

Cel: 0696655302

Adresa: Pallat në qëndër te Fshatit, Kati I, Sheqeras Vreshtas, Korçë.

E-mailmasagrup2009@gmail.com;

57.    

TV ME KABELL

“PIRG”

Fredi Hasa

K83730003M

Fredi Hasa07.05.2011 – 07.05.2017Komuna Pirg

Cel: 0694866512

Adresa: Banesë private, pranë rrugës Nacionale Korcë-Pogradec, Pirg, Korçë.

E-mailfredihasa2000@hotmail.com;

tvkabllorpirg@yahoo.com

58.    

TV ME KABELL

“ZAGORÇAN

Gezim Cake

K94717601Q

L44113602F (akep)

Gezim Cake07.05.2011 – 07.05.2017
 1. Nj.A. Udenisht,
 2. Nj.A. Memlisht,
 3. Nj.A. Piskupat,
 4. Fshati Zagorçan.

Cel: 0695889872/ 069 4736796/ 0699461991

Adresa: Banesë private me nr 197/9, pranë xhamisë së poshtme, Bucimas, Korçë.

E-mailnexhmitorra@yahoo.com;

alfredpere40@yahoo.com;

alfred.pere@yahoo.com

59.    

TV ME KABELL

“ANFAB”

Sevi Mediu

L43706001L

Sevi Mediu23.02.214 – 23.02.2019Njesia Administrative Vreshtas

Cel: 0692829472

Adresa: Vreshtas, Fshati Potgorije, banesë 1 katëshe, në qendër të fshatit Potgorie, Korçë.

E-mailtvkablloranfab@hotmail.com;

tv.kabllor.anfab123@gmail.com

60.    

TV ME KABELL

HYMETLLARI

Floresha Hymetllari

L34618601N

Floresha Hymetllari28.11.2013 – 28.11.2018Komuna Çërravë

Cel: 0696746286

Adresa: Fshati Petrushe, banesa private, qëndër fshat. Petrushë, Cërravë, Korçë.

E-mail:tvkabllorhymetllari@hotmail.com;

Floresha.Hymetllari@gmail.com

61.    

TV ME KABELL

“TVM DEVOLLI”

Shoqëria “TVM Devolli” sh.p.K

L56306601T

Nevrus Mersuli K77211601V (akep)

Nevrus Mersuli (admin.+100%)

Nevrus Mersuli

25.11.2013 – 25.11.2018

1.       Komuna Bilisht,

2.       Komuna Mirash,

3.       Komuna Hoçisht,

4.       Komuna Proger.

Cel: 0692079991/0692515443/ 0699648019

Tel: 08113695/ 08113692/081122202

Adresa: Sheshi “1 Maji”, Prapa Mapos, Bilisht, Korçë.

E-mailtvm.albania@gmail.com;

tvmcable@gmail.com

tvmdevolli@gmail.com

62.    TV ME KABËLL “ARAL”

Guri Meko

K74805602L

Guri Meko09.11.2015 – 09.11.2020

Komuna Buçimas

Komuna Pojan

Cel: 0672018510

Adresa: Lagjja Nr. 9, Rruga “Midhi Kostani”, Pallati Samarina. Korçë.

E-mailcatv.al@hotmail.com;

 

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

 

 

 

 

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
63.    

TV ME KABELL

“KUKËSI”

Shoqëria “TELEVIZIONI KUKËSI” sh.a.

K48021203K

Lutfi Meçka (adm. + 60%), Remzije Meçka (40%)28.12.2004 – 28.12.2016
 1. Qyteti  Kukës,
 2. Qyteti Krumë.

Cel: 0682023606 / 0672311111/

Tel: 024223271/ 024223090

Adresa: Lagjja nr. 4, Kukës.

E-mailkukes.tv@hotmail.com;

64.    

TV ME KABELL

“TATA JUNIOR”

Shoqëria “Tata Junior” sh.p.k.

K89115601U

Ervin Tahiri

(admin. + 100%)

04.06.2009 – 04.06.2015 – 04.06.2020

Bashkia Bajram Curri

Cel: 0693326780/ 0682060313/ 068 2474825

Adresa: Lagjja “Partizani”, pallat 3 katësh, kati 1, Bajram Curri.

E-mailervindr1979@hotmail.com;

Tatajunior.tv@gmail.com

KUKËS

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
65.  

TV ME KABELL

“MAMURRAS”

Gjergj Gega

L08303302Q

Gjergj Gega07.05.2011 – 07.05.2017Qyteti Mamurras

Cel: 0686364220 / 0672766148/

Adresa: L. Zef Hoti, pallati 20, kati I, 20 m pranë postës, Mamurras, Kurbin, Lezhë.

E-mailgjergjgega2010@yahoo.com;

gjergjmarku@hotmail.com

66.    

TV ME KABELL

“TV kabllor LAÇI”

Pashk Laska K87521301R

Pashk Laska

30.08.2015 – 04.08.2020Njësia Administrative Laç.

Cel: 0682058933

Adresa: Lagjja Nr. 2, Rruga “Unaza”, Pall. 4 katësh, kati 2, Laç.

E-mailfloriing_1980@hotmail.com;

67.    TV ME KABËLL “BESËLIDHJA”

Preng Doda

L69012001L

G70307098A (akep)

Preng Doda18.07.2016 – 18.07.2021
 1. Bashkia Mirdite
 2. Bashkia Lezhe

Cel: 0686491353

Adresa: (1) Lagjja 1, Rruga “Gjergj Fishta”, godina e Pallatit Kulturës, kati dytë, Rrëshen. (2) Lagjja “Beslidhja”, Ndërtese 3-katëshe, kati parë, nr. Pasurie 6/188, zona kadastrale 8632, Lezhë.

E-mailpreng.doda.2016@gmail.com;

LEZHË

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
68.    

TV ME KABELL

“DANJA”

Edi Tanushi

K76818004O

Edi Tanushi

23.04.2008 – 23.04.2014 – 23.04.2019

Njesia Administrative Vau i Dejës

Cel: 0684831154

Adresa: Rr. Rilindja, pallati nr.26, kati V, Vau I Dejes, Shkodër.

E-mailEddy-74@hotmail.it;

bibetanushi15@hotmail.com

kabllordanja@hotmail.com

69.    TV ME KABELL “DRINI”

Liberta Thanza

L46403009L

Liberta Thanza14.07.2015 – 14.07.2020
 1. Komuna BUSHAT
 2. Komuna Guri i zi
 3. Komuna Velipojë

Cel: 0662323333/0698787892/0674122723

Adresa: Rruga Nacionale Bushat-Shkodër, pranë zyrave të Komunës Bushat, Shkodër.

E-maillibertathanza@live.com;

floriing_1980@hotmail.com

       

SHKODËR

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
70.    

TV ME KABELL

“ASPARAG”

Bardhyl Tosku

K33019864G

Bardhyl Tosku 100%28.12.2004 – 28.12.2016 –28.12.2021Bashkia Rrogozhinë

Cel: 0674133111/ 0695232470

Adresa: Lagjja nr.1, rruga e Kavajës, banesa nr.2, Rrogozhinë.

E-mail:bardhyl.tosku@hotmail.com;

elona_fetollari@yahoo.com;

tv_asparag@yahoo.com

71.    

TV ME KABELL

“BLU”

Shoqëria “TV-BLU” sh.p.k

K83617801A

Roland Murrizi (admin.)

Besnik Murrizi  (50%), Myslim Murrizi (50%)

10.04.2006 – 10.04.2018Komuna Golem

Cel: 0682020630 / 0692095695 /

Adresa: Fshati Golem në Kavajë, ngjitur me “Hotel Delsa”, Kavajë.

E-mail:

72.    

TV ME KABELL

“LUNA”

Admir Leka

L03301801S

Admir Leka

04.06.2009 –

04.06.2015 – 04.06.2020

Njesia Administrative :

Luz i Vogël

Cel: 0692052285 / 0692083175

Adresa: Ndertesë nje katëshe, pranë qëndrës, Vorrozen, Luz i vogël, Kavajë.

E-mail:ardiandardha@hotmail.com;

73.    

TV ME KABELL

“C.A.KAVAJË

Shoqëria “CABLE ALBANIA KAVAJË” sh.p.k.

K92626801U

Arjan Sotiri (adm.),

Arben Skuqi (18%),

Brizida Sotiri (11.5%);

Arjan Sotiri (11%); Gentian Halili (10%) CABLE GROUP (49.5%)

10.07.2011 – 10.07.2017Qyteti Kavaje

Cel: 0692077854/  0697396936/ 0698360621

Tel: 055245469 /

Adresa: Lagja nr. 2, Pallati Habili, (11 Katësh) ne hyrje te qytetit, L. nr 2, Pallati Habili (11 katësh), në hyrje te qytetit, Kavajë.

E-mailbriz_ida@yahoo.com;

Arjani1964@gmail.com

74.    

TV ME KABELL

“VAQARR”

Edmond Manja

L32404012E

Edmond Manja10.05.2014 – 10.05.2019

1.       Komuna Vaqarr,

2.       Komuna Pezë,

3.       Komuna Gjipal

Cel: 0686949111 / 0672044020

Tel: 042374982

Adresa: Tv kabllor Vaqarr, nr zonës kadastrale 2376, nr pasurisë 148, përballë kthesës Arbanës, ndërtesë një katëshe.

E-mail:manjaedmond@yahoo.com;

75.    

TV ME KABELL

“J&P PRO”

Shoqëria“J & P PRO” sh.p.k

K72404002A

Gjergji Toshi

(admin. + 100%)

10.12.2014 – 17.12.2019

1. Vorë

2.    Bashkia Sukth

Cel: 0692069100

Tel: 044800102/0694040707

Adresa: Rruga “Fabrika e Qelqit”, zona kadastrale 8230, Pasuria Nr.2/63, Godina Qëndrore, Njësia Bashkiake nr.6, Tiranë.

E-mail:  gjergji.toshi@outlook.com;

infojppro@gmail.com

         

TIRANË

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
76.    

TV ME KABELL

“DELVINA”

Adriatik Bajrami

K66424519Q

Adriatik Bajrami15.09.2005 – 05.09.2017Bashkia Delvinë

Cel: 0694319633/ 081522090

Adresa:  Rruga “ Vasil Nelo, Pallati nr 23, Hyrja nr 2, kodi postar 9704 L.”S. Ballaci”, Delvinë

E-mailtvkabllordelvina.@hotmail.com;

VLORË

77.    

TV ME KABELL

“ORIKUM”

Altin Shkurti

K77315201U

Altin Shkurti

23.04.2008 – 23.04.2014 – 23.04.2019

Bashkia Orikum

Cel: 0696568181

Adresa: Banesë dy katëshe ne hyrje te qytetit,tek kryqezimi, Orikum, Vlorë

E-mailaltinshkurti@yahoo.com;

78.    

TV ME KABELL

“VJOSA”

 

Shezai Aliaj

K96530203C

Shezai Aliaj01.09.2010 – 01.09.2016 –01.09.2021Njësia administrative: Novoselë

Cel: 0692039949

Tel: 039540454

Adresa: Fshati Fitore, banesa 10 m pas ish SMT, Komuna Novoselë, Vlorë.

E-mailshezaialiaj@yahoo.com;

79.    TV ME KABELL “VLORA CABLE”

Shoqëria “Tv Kabllor Vlora Cable” sh.p.k.

L27112201S

Vexhi Danaj (adm. + 40%.),

Ndue Guri (30%), Nexhmedin Danaj (30%)

01.09.2011 – 01.09.2016 – 01.09.2021Njesia Administrative Vlorë

Cel: 0684096191 / 0682086856

Tel: 033409100 / 0428800

Adresa: (1) Kulla e parë, rrethi Skelë, kati I, Vlorë. (2) Lagjja 28 Nëntori, Sheshi Artur Rustemi, Pallati 1174, Kati i parë, Vlorë.

E-mailvloracable@gmail.com;

80.    

TV ME KABELL

“TIVO CABLE”

Arben Lame L24722801BArben Lame13.02.2014 – 13.02.2019Bashkia Konispol

Cel: 0696598417 /0696431695

Adresa: Rruga: Konispol Nd, 591, 9705 Sarandë, pranë varrezave të dëshmorëve Konispol.

E-mail: tivo.kabell@yahoo.com; null.sql@gmail.com;

81.    

TV ME KABELL

“SARANDA KABËLL”

Krenar Avdulla  L43724802TKrenar Avdulla10.12.1014 – 10.12.2019Sarandë

Cel: 0692785859

Adresa: Lagjja nr. 4, rruga “Idriz Alimadhi”, pranë ish Burgut, Sarandë.

E-mailerjon_sarande@hotmail.com;

82.    

TV ME KABELL

“BEQAJ”

Shoqëria “Beqaj Kabllor 2014” sh.p.k.

L46528201S

Gazmir Beqaj (Admin. + 100%)17.12.2014 – 17.12.20191. Selenicë

Cel: 0692077466

Adresa: Pallati 5 katësh, nr. 513, kati i 1-rë, Selenicë, Vlorë.

E-mail: valeronshpk@gmail.com; beqajkabllor@gmail.com;

83.    

TV ME KABËLL “SABATEL”

 

Shoqëria “Sabatel” sh.p.k.

K06924228G

Izder Avdulla (admin. + 30%);

AvdulYzeiri (30%);

SaliSaliu (305)

NISATEL (10%)

16.09.2016 -16.09.2021Njesia Administrative, Babice Qender,

Cel: 0682035215 / 033710065

Adresa: Bulevardi Ismail Qemali, lagjia Babicë e Madhe, Nr.703, kati 2, Babicë, Vlorë.

E-mail: sabatel2011@hotmail.com

melsiajazi@hotmail.com

sali_saliu@yahoo.com;

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
       
84.    

TV ME KABELL

“ABCOM”

Shoq. “ABCOM” sh.p.k.

K11308001B

American Broadband B.V (100%); Genti Daci (Përfaqësues ligjor), Altin Leksani (Përfaqësues ligjor)02.07.2013 – 02.07.2018

1.       Qyteti Tiranë;

2.       Nj.A. Farkë,

3.       Nj.A Kashar;

4.       Qyteti Fier,

5.       Qyteti Durrës,

6.       Qyteti Kavajë,

7.       Qyteti Lushnje,

8.       Qyteti Elbasan,

9.       Qyteti Vlorë,

10.   Qyteti Krujë

11.   Qyteti Fushë Krujë,

12.   Qyteti Pogradec,

13.   Qyteti Shkodër;

14.   Bashkia Kamëz

15.   Bashkia Vorë

16. Luz i Vogël

17. Lekaj

18. Gosë

19.  Maliq

20. Libonik

21. Pirg

22. Pojan

23.Vreshtas

24. Gramsh

25. Pishaj 26.Kodonjat

Cel: 0682064090 / 0694045139 / / 0672045139 /0682035215

Tel: 044500139 / 044501044/ 044501015

Adresa: (1) Rr. R. Collaku, mbrapa Telecomit Tiranë; (2) Rr. “Ibrahim Rugova”, Nd. 42, H. 7, Kati 2, Njësia bashkiake nr. 5, Tiranë

E-mailgdaci@abcom.al;

aleksani@abcom.al;

info@abcom.al

ypulaj@abcom.al;

vdedolli@abcom.al;

85.    

TV ME KABELL

“TELE.co. ALBANIA”

Shoqëria “Tele.co.Albania” sh.p.k.

J72510459J

Agim Çobo (admin.1); Shezai Çobo (admin.2);

Vladimir Çobo (18%)

Agim Çobo (18%)

Astrit Çobo (20%)

Shezai Çobo (26%)

Ismet Çobo (20%)

10.12.2014 – 10.12.2019

 

1. Njësia Administrative Fier

2. Njësia Administrative Kashar,

Cel: 0692086562

Tel: 034502502

Adresa: (1) Lagjja “Kastriot”, Rr. “Brigada XI Sulmuese”, Fier. (2) Rrethrrotullimi i ri i Kasharit, rruga Tom Plezha, pallati Concord, kati i pare, Kashar, Tiranë.

E-mailcobo_teleco@yahoo.com;

agimcobo@gmail.com;

86.    

TV ME KABELL

“APT”

Eltion Thanasi

K74805602L

K69007514A (akep)

Eltion Thanasi08.03.2006 – 08.03.2018

1.       Qyteti Memaliaj,

2.       Qyteti Sarandë,

3.       Qyteti Pukë,

4.       Qyteti Himarë

Bashkia Përmet

Bashkia Këlcyrë

Cel: 0662073736

Adresa: (-) Rr. “Irfan Tomini”, Pll. 24, Ap. 5, Tiranë.

(1) Lagjja nr. 5, rruga Shpetim Disha, zona kadastrale 2646, nr. pasurisë 101, godine 1-kateshe, Memaliaj.

(2) Lagjja nr.2, rruga Abedin Dino, pallati nr.8, kati i pare, Sarandë.

(3) Rruga “Ymer Puka”, Blloku Nr1, Pallati nr 6, Kati 1, Sheshi Terbuni, Pukë.

(4) Qender Himare,ngjiturme Albtelekomin, Himarë.

E-mail:eltionthanasi@hotmail.com;

infi@aptcable.com;

info@apt.al

87.    

TV ME KABELL

“TEPELENA SAT”

Dritan Memushi

K69007513P (akep)

K68406007P

Dritan Memushi (adm. + 100%)10.04.2006 – 10.04.2018

Bashkia Tepelenë,

Bashkia Ersekë

Komuna Ksamil

Cel:  0698791224

Adresa: L. Mustafa Matohiti, Tepelene

E-mail: hoxhatino@hotmail.com;

gentian_sala@yahoo.com;

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË

DISA QARQE

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË INTERNET OTT / IPTV

NR.EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)ORTAKET (AKSIONERET)AFATI I AUTORIZIMITZONA E LICENCIMITADRESA/KONTAKT
88.    

ALBTELECOM

IPTV

Shoqëria “ALBTELECOM” sh.a.

J61824053N

POSTA SHQIPTARE sh.a. (3%); Ministria e Ekonimsë Tregëtisë dhe Energjitikës (16.77%)09.12.2015 – 09.12.2020IPTV: Berat, Uravajgurore, Kucovë, Corovodë, Polican, Durrës, Sukth, Manëz, Shijak, Krujë, Fushë-Krujë, Elbasan, Cërrik, Belsh, Peqin, Gramsh, Librazhd, Prrenjas, Fier, Patos, Roskovec, Lushnje, Divjakë, Ballsh, Gjirokastër, Libohovë, Tepelenë, Memaliaj, Përmet, Këlcyrë, Korcë, Maliq, Ersekë, Leskovik, Bilisht, Pogradec, Kukës, Krumë, Bajram Curr, Lezhë, Shëngjin, Rrëshen, Rubik, Lac, Mamurras, Milot, Peshkopi, Bulqizë, Burrel, Klos, Shkodër, Koplik, Vau Dejës, Pukë, Fushë Arrëz, Tiranë, Kamëz, Vorë Kavajë, Rrogozhinë, Vlorë, Orikum, Selenicë, Himarë, Sarandë, Ksamil, konispol, Delvinë, Pezë, Kashar, Farkë, dhe Cakran.

Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë.

E-mail: info@albtelecom.al

1iber.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;

loreta.pistolja@albtelecom.al;

89.    

ALBTELECOM

OTT

Shoqëria “Albtelecom” sh.a.

J61824053N

POSTA SHQIPTARE sh.a. (3%); Ministria e Ekonimsë Tregëtisë dhe Energjitikës (16.77%)09.12.2015 – 09.12.2020Republika e Shqiperisë

Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë.

E-mail: info@albtelecom.al

1iber.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;

loreta.pistolja@albtelecom.al;

90.    

TRING TV

OTT

Shoqëria “Tring tv” sh.a.

K61931005K

Sotiraq Toshi 80%

Holta Dulaku 6 %

Melina Dulaku 6 %

Ridvana Dulaku 8%

 Republika e Shqipërisë

Tel: +355 44 800 000 / +355 44 800 001/044800102/ +355 44 800 102

Adresa: Rr. “e Qelqit”, Kombinat, Tiranë

Rruga Fabrika e Qelqit” , Zona kadastrale 8230, Nr. Pas2/63, Tirane

E-mailinfo@tring.al; ridvana.dulaku@tring.tv

91.    

TIBO

OTT

Tibo sh.p.k.

L31708013Q

Adnand Mahmuti (admin)09.12.2015 – 09.12.2020Republika e Shqiperise

Cel:

Tel: 042223380

Adresa: Njesia bashkiake nr.5, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati G&P, Kujdesi i Klientit, Kati II, 1001, Tiranë.

E-mailadnand.hate@tibo.tv;

92.    

BLETA

IPTV

Bleta sh.p.k.

K61819510N

Bledar Rrushi (admin.)09.12.2015 – 09.12.2020Qyteti Durres

Cel: 0692031477 / 0694088838/

+3552800808 / 0692084801

Tel: 052235498

Adresa: Rr. Dalip Peza, lagjia 17, pranë Ujësjellësit, Durrës.

E-mailinfo@bleta.net;

brrushi@bleta.net;

arian@bleta.net;

93.    

ABISSNET

OTT

Abissnet sh.a.

K01417001C

Herjeta Deliaj (admin)09.12.2015 – 09.12.2020Republika e Shqiperise

Cel: 0696036067/0689048521/0692954420

Tel: 044300002/  044300003/ 044318217/ 044303673/135

Adresa: Rr. Ismail Qemali, Pallati nr 18 Abissnet, Kati i Dytë, Tiranë.

E-mailnterkoneksion@abissnet.al;

genti@abissnet.al;

info@abissnet.al

jonela.zani@abissnet.al

herjeta.deliaj@abissnet.al

94.    

DIGICOM

IPTV

Digicom sh.p.k.

L42018012R

I50830192B (akep)

Marin Gjonaj (admin) Bashkia Tirane

Cel: 0694083396

Tel: 045600000

Adresa: Rr. Dervish Hima, nr.1, Ada Tower, Tiranë.

E-mailmarin.gjonaj@infotelecom.al;

95.    

“NEXT TV”

OTT

Shoqëria “Next-TV” sh.p.k.

L41903016A

Vasil Luadhi adm +100% 27.02.2013 – 27.02.2019

1.Bashkia Kamëz

2. Republika e Shqipërisë

Cel: 0672084855 / 0692054468 / 0696033330

Adresa: Lagjja nr. 1, rr. “New York”, godina nr. 67, Kamëz, Tiranë.

Bulevardi Blu, qender, Kamëz, godinë një katëshe , zona kadastrale 2066, Tiranë

E-mailinfo@marion.al;

admin@next-tv.al

marionshpk@yahoo.com

96.       

 CITY TV

OTT

 

 Shoqëria “Triangle Media Group” sh.p.k.    
97.ITCOMShoqeria “ITCOM” sh.p.k. K 87230005 V

Marin Palushi 100%

31.01.2018Njësia  administrative ShkoderLagjja “Vasil Shanto”, Bulevardi Skëndërbeg, Pall. 164, Shk. 1 nr. Pasurie 4/337+1-1/2, zona kadastrale 8597, Shkodër.
98.    Cable NetShoqeria “Cable Net” sh.p.k. L 18431501 D.Ervin Vaso 100% Te aksioneve

31.01.2018

13.12.2017

Qarku Elbasan, Bashkia Lezhë dhe Njësia  administrative Fier.Lagjja “Skënderbeg”, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Pallati nr. 34, kati 1, Njësia me nr. Pasurie 4/33-N 15.