+355 67 303 3000 info@ama.gov.al
Select Page

Subjekte Audio

SUBJEKTE AUDIO KOMBËTARE

Nr.

Emri i operatorit audio

Adresa

Shoqëria / Personi fizik

Zona e Licencimit

E-mail

Nr. kontakti

Faqe Web

1.

Top Albania Radio

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qendra Ndërkombëtare e Kulturës, Tiranë

Shoqëria “Top Albania” sh.a.

Republika e Shqipërisë

contact@topalbaniaradio.com

ardiana.keta@topalbaniaradio.com

+355 42247492

+355 42247299

+355 692080400

www.topalbaniaradio.com

 

 

2.

Radio Club FM

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Hotel Rogner Europapark, Tiranë

Shoqëria “Club Muzikor” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@clubfm.al

beni@clubfm.al

olta@clubfm.al

+355 42235014 +355 682000789

+355 682054777

www.clubfm.al

www.clubfm.net

 

                                   

SUBJEKTE AUDIO ME PERSËRITËS

Nr.

Emri i operatorit audio

Adresa

Shoqëria / Personi fizik

Zona e Licencimit

E-mail

Nr. kontakti

Faqe Web

3.

Radio BBC

Rruga: “Papa Gjon Pali II”, Tirana 1000

 

Radio Televizioni Shqiptar

Qarqet Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Fier

 

worldservice@bbc.co.uk

 

 

 

http://www.bbc.co.uk/albanian/

 

4.

Radio RFI

Ambasada Franceze Tiranë

Ambasada Franceze/ R.C.S.

Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Shijak, Vorë;         Qytetet Shkodër dhe Korçë

 

francois.terrier.af@gmail.com

33(0)156402991

+355 692062608

 

5.

Radio CRI Radio e Jashtme e Kinës

Rruga: “Haxhi Isuf” Banka”, nr. 165, Farkë, Selitë, Tiranë

Shoqëria “ALB -CRTV” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Shijak dhe Vorë.

 

crtv5182@163.com;

albcrtvliu@hotmail.com

+355(0)44509477

+355 692885516

+355 692657805

www.albanian.cri.cn

 

 

 

SUBJEKTE AUDIO

Nr.

Emri i operatorit audio

Adresa

Shoqëria / Personi fizik

Zona e Licencimit

E-mail

Nr. kontakti

Faqe Web


6.

Radio Fieri

Lagjja: “16 Prilli”, Rruga: “Hasaf Dishnica” Fier

Shoqëria “Pelari/A” sh.p.k.

Qyteti Fier

radiofieri@yahoo.com

+355 692027887

+355 699976222

+355 695451555

+355 692024654

+355 684800010

www.radio-fieri.com

 

 

7.

Radio +2

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Rogner Hotel Tirana, Kati 1, Tiranë

“Big Fm” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

pellumbkika@yahoo.com; lorenabako@gmail.com;

infobigfmradio@gmail.com

+355 684386476

+355 692954420

+355 682064114

http://www.plus2radio.al

8.

Radio Saranda

Lagjja “Nr. 4”, Rruga “Apostol Çuni”, Godina nr. 35, Kati i parë, Sarandë

Shkëlqim Hajno

Bashkia  Sarandë

radio_saranda@yahoo.com

hajno_shkelqim@yahoo.it

355 692235026

+355 085222678                      +355 68 441 7404

 

9.

Radio Val’  e Kaltër

Lagjja “24 Maji”, Rruga “Enver Jaho”, Banesë private Nr. 174, Vlorë

“RVK 3” sh.p.k

Njësia Administrative Vlorë

radio.valekalter@yahoo.com

info@valekalter.net

 +355692048630

 

10.

Radio Ime

Rruga: “Fadil Rada”,Pll. 9/1. Ap. 8, Tiranë

“Radio Ime” sh.p.k.

Qyteti Tiranë

radioime@gmail.com

al.enno@gmail.com

+355 42227955 +355 662044450

 

11.

Radio Alfa & Omega

Rruga: “ Vaso Pasha”, Pll. 13/1, Tiranë

Shoqeria “ALFA & OMEGA” sh.p.k.

Qarqet Tiranë, Durrës

alfaeomegaradio@yahoo.com

+355 682067120

+355 692444440

 

12.

Radio Top Gold

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qendra Ndërkombëtare e Kulturës, Tiranë

Shoqëria “TOP GOLD” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier,

Bashkitë Elbasan, Cërrik dhe Belsh

financa@topgold.al

info@top-channel.tv          epoda@top-channel.tv       ardian.spahija@topgoldradio.al

marketing@topgold.al

+355 692052467 +355 692020210 +355 42247492 +355 42247299

www.topgold.al

13.

Radio Alpo

Lagjja “Varrosh”, Rruga “Harillaq Liti”, Objekti nr. 1, Gjirokastër

Shoqëria “AMG 2000” sh.p.k.

Qarku Gjirokastër

alportv@yahoo.com

 

+355 692086120

 

www.alpomedia.com

 

 

14.

News 24

Rruga: “Ali Demi”, Ish Kombinati i Autotraktorëve, Zyrat e Administratës, Tiranë

Shoqëria “FOCUS MEDIA NEWS” sh.p.k.

Qarqet Tiranë dhe Durrës

alketatopi@hotmail.com

office@hysenbelliugroup.com

+355 4359104  +355 682055373 +355 682064366

 

 

15.

Radio 7

Fshati Prush, Ndërtesa 1-katëshe me zonë kadastrale 3064 dhe nr. pasurie 116/34, Vaqarr, Tiranë

Shoqëria “MEDIA J-7” sh.p.k.

Qarqet Tiranë, Fier,

Bashkitë Elbasan, Cërrik dhe Belsh.

info@radio-7.net

e.kumaraku@radio-7.net

info@radip-7.net

+355 682077647

+355 686047511

www.radio-7.net

16.

Radio Mati

Lagjja “Pjetër Budi”, Rruga “Kuvendi i Dukagjinit”, Pallat 1-katësh nr. 18, Kati 1, Dibër, Burrel

Shoqëria “Radio Mati” sh.p.k.

Qyteti Burrel

radiomati@gmail.com

 +355686271012

 

17.

Radio Emanuel

Lagjja “11”, Rruga “Guri Dolani”, Porta

nr. 7, zona kadastrale 8561, nr. pasurie 5/296, Korçë

Shoqëria “Emanuel” sh.p.k.

Qarku Korçë

radioemanuel@gmail.com

tbaraku@yahoo.com

radioemanuel@gmail.com

+355 082252552

 

+355 692074243

 

+355 686271012

www.emanuelradio.net

 

18.

Radio Travel

Rruga: “Ibrahim Rugova”, ND 28, H8, Njësia Nr. 5, Tiranë

Shoqëria “Premium Media” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë

 

info@radiotravel.al

+355 42253343 +355 692021655 +355 694000103

+355 694000102

www.radiotravel.al

 

19.

Love Radio 90,7

Rruga: “Abdyl Frashëri”, Godina EGT Tower, Kati 5, Ap. 10, Tiranë

Shoqëria “ANTENA” sh.p.k

Bashkitë Tiranë Kamëz, Vorë, Shijak dhe Durrës

info@loveradio.al

milto@loveradio.al

+355 42227007

+355 682041701 +355 672072900

+355 682020921

+355 689005421

http://www.loveradio.al/

20.

Radio Eurostar

Rruga: “Hamdi Pepa”, ish parku i Industrisë, Tiranë

Shoqëria “Radio Euro Star Music” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Vorë, Kamëz, Shijak, Durrës; Qyteti Elbasan

 radioeurostar94.4@gmail.com

ledjacullhaj@hotmail.com

ina.dedei@gmail.com

klaudiazyberi@gmail.com

info@radioeurostar.al

 

+355 42233430

+355 682059129

+355 688041319

+355 686060232

+355 42236776

+355 689039842

 

www.eurostar.radiostream123.com

 www.radioeurostar.al

21.

Radio Energy

Rruga “e Kavajës”, Pallati Konstal, Kati IV, Njësia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

Shoqëria “Loudcom” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak, Elbasan, Cërrik, Belsh dhe Qarqet Fier, Vlorë

info@radionrg.net

 

+355 45600606

+355 45600600

+355 694090600

+355 42278040

www.radionrg.al

 

22.

Radio Kontakt

Rruga: “Fadil Rada”, Pallati i ri pranë ATSH, nr. 58 Kati 5, Tiranë

Shoqëria “Media Kontakt” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

media@radiokontakt.al

radiokontakt@live.com

jolandalila@yahoo.com

ramiz_zekaj@hotmail.com

 

+355 672912412

+355 4271610

+355 672063704

+355 672063701

www.radiokontakt.al

 

23.

Radio Nacional

Rruga “Aleksandër Moisiu”, Ish Kinostudio Shqipëria e Re, Zona kadastrale 8130, Pasuria Nr. 4/147, Njësia Bashkiake Nr. 3, Tiranë

Shoqëria “Nacional A.H.” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

info@radionacional.al

bucpapaj.denis@gmail.com

+355 683510444

+355 682620957

+355 42455544

+355 675332700

www.radionacional.al

 

 

 

24.

Radio Klea

Lagjja “28 Nëntori”, rruga “11 Nëntori”, Ndërtesa nr. 70, ap. 28, Elbasan

Shoqëria “Radio Klea” sh.p.k.

Bashkitë Cërrik, Elbasan, Belsh

radioklea@gmail.com

+355 692061747

www.radioklea.myl2mr.com

25.

Radio Shqip

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, pranë Hotel Rogner, Kati 1, Njësia administrative Nr. 2, Tiranë

Shoqëria “Radio Sport” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 

eldakasapi@gmail.com

rekaxhemal@gmail.com

info@shqipfm.al

+355 442235030

+355 682064114

+355 682071247

www.shqipfm.al

26.

Radio Star

Lagjja: “Apolonia”, Fier

Shoqëria “STAR” sh.p.k.

Qyteti Fier

 

star.tv@live.com                astrit@radiostar.al

contact@radiostar.al

+355 034225635

+355 695816335

+355 692071244

+355 692743442

+355 38780250

 

http://www.radiostar.al

27.

Radio Club Alsion

Lagjja “Luigj Gurakuqi”, Rruga “Lublin Dilja”, zk.8523, pasuria nr.8/31, kati 2, Elbasan

Shoqëria “Radio Alsion” sh.p.k.

Bashkitë Elbasan, Cërrik dhe Belsh

ina_sejdini@live.com

+355 692083128

http://www.elbasani.tv

28.

Radio Logos

Rruga: “Reshit Collaku”, Lagjja 1, Pogradec

 

Shoqëria “Radio Logos” sh.p.k.

Bashkitë Pogradec, Librazhd dhe Përrenjas

geosturm01@aol.com

ericobani21@hotmail.com

info@radiologos.al

+355 083226417

+355 682231763

+355 692728482

+355 692570800

www.radiologos.al

 

29.

Radio One

 Rruga “Margarita Tutulani”, Pallati TID, Shkalla 1, Apartamenti 48, Njësia Bashkiake Nr. 5, Tiranë

Shoqëria “Dynamics Sound” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak dhe Qarqet Fier, Vlorë

info@radioone.al

+355 692099991

+355 698001111

www.radioone.al

 

30.

Radio Jehona

Lagjja “Faik Bajrami”, Dracin, Shkodër

Shoqëria “Jehona” sh.p.k.

Bashkitë Shkodër dheVau i Dejës

radio.jehona@yahoo.com

arbenhalluni@gmail.com

+355 022241505

+355 693958844

+355 698691151

+355 882087087

www.radiojehona.al

 

31.

Radio Ora

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Nr. 76, Ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë

Shoqëria “ORA” sh.a.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 

info@ora-news.com

burimetnjerezore@ora-news.com

webmaster@oranews.tv

+355 42347577

+355 694000585

www.oranews.tv

 

 

32.

Radio Lushnja

Lagjja “Kongresi i Lushnjës”, Rruga “Arben Vogli” Qëndra tregtare  “Art Business Center”, Kati 6, Lushnje

Shoqëria “Radio Lushnja” sh.p.k.

Qyteti Lushnjë

 

radiolushnja@hotmail.com

edi@radiolushnja.com

 +355689000955

www.radiolushnja.com

 

 

33.

Radio Jug

Lagjja “Apollonia”,Rruga “Sheshi Fitorja”, Prapa “Foto Studio Rustemi”, Fier

Shoqëria “Intel Media” sh.p.k.

Qyteti Fier

 

E.Sulejmani@intel-media.tv

+355 34704466 +355 697688811

 

www.radiojug.com

 

34.

Radio 1

Rruga: “Him Kolli”, Pll Fratari, Nr 8, Ap. 3b, Tiranë

Shoqëria  “Media New Vizion” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Shijak, Durrës

 info@rtv1.al gazmend.lecini@gmail.com

Info@radio1.al

+355 42200348       +355 682066541 +355 672244555

www. radio1.al

35.

Radio Scan

Rruga “Aleksandër Moisiu”, ish-Kinostudio, Godina e Kinofilmit,

Tiranë

Shoqëria  “SCAN” sh.a.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

info@scan-tv.com

financa@scan-tv.com

+355 42347794

+355 682066005

 

www.scan-tv.com

 

36.

Radio Vlora

 

Lagjja “Apollonia”, Fier

Shoqëria “F.K.T.” sh.p.k.

Qyteti Vlorë

 rustemi@apollon.tv

+355 695127033

+355 694786403

 

37.

Radio 4+

Bulevardi “Shëtitorja e Palmave”, Kompleksi Tri Kolonat, Kulla Rrethore, Kati 8-të,  Lushnje

Shoqëria “4 PLUS MEDIA GROUP” sh.p.k.

Bashkitë Lushnje dhe Divjakë

info@4plusmedia.tv

tv4plus@yahoo.com

gkociu@abcom-al.com

+355 692080853 +355 694060354 +355 664040111

www.4plusmedia.tv

 

38.

Radio Klan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, ish Kinostudio Tiranë

Shoqëria “RADIO KLAN” sh.p.k.

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier,Vlorë

radioklan@hotmail.com

+355 2347805

+355 664007121

+355 686027262

www.tvklan.al

 

39.

Radio KISS FM

Rruga “Liqeni i Thatë”, Ndërtesa 21, Hyrja 11, Ap. 29, Farkë, Tiranë

 

Shoqëria “Kiss FM” sh.p.k.

Qarqet Tiranë, Fier dhe Vlorë, Bashkitë Durrës dhe Shijak

enkelvladi@gmail.com

info@kissfm.com.al 

+355 694072032

+355 693939000

 

www.kissfm.com.al 

40.

Radio Durrësi

Lagjia nr.1, Pll “Star”, Kodër Vilë, mbi depon e ujit, Durrës.

Shoqëria “RTV Adria-Med” sh.p.k.

Qarqet Durrës, Fier dhe Vlorë,  Bashkitë Tiranë, Kamëz dhe Vorë

radioadrianet@gmail.com

+355 52901224

+355 672831112

+355 692323919

+355 685010156

www.adrianet.tv

 

41.

Radio ABC News

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, ish Kinostudio, Tiranë

Shoqëria “ABC News” sh.a.

Rrethet Tiranë, Durrës, Qyteti Fier dhe Qarku Vlorë

info@abcnews.al

+355 42347820

 

www.abcnews.al

 

42.

City Radio Albania

 

Bulevardi “Gjergj Fishta”, Kulla Nr. 3, Hyrja Nr. 14, Kati 11, Apartamenti nr. 52,  Njësia Bashkiake Nr.7, Tiranë

Shoqëria “Triangle Media Group” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz,Vorë, Durrës, Shijak

 

 finance@cityradio.al

genc.gjineci@cityradio.al;

info@cityradio.al

+355 692069200

+355 672055584

 

www.cityradio.al

 

43.

 Radio 7 Nord

Prush, përballë repartit ushtarak, Vaqarr, Tiranë. Kutia Postare 2914

Shoqëria “Good News J-Media“ sh.p.k.

Bashkitë Shkodër dhe Vau i Dejës

goodnewsj.media@gmail.com

jonida.kumaraku@gmail.com

bmshala@yahoo.com

+355 696004144

+355 682048801

www.radio-7.net

 

44.

 Radio Motiv

Lagjja “Vasil Shanto”, Rruga “Vaso Kadia”, pallati Fushaj, pranë tregut valutor, kati i 10-të, zonë kadastrale 8593, nr. pasurie 1/600 1-48, Shkodër

Shoqëria “Media Motiv“ sh.a.

Rrethi Shkodër

televizionirozafa@gmail.com

+355 022243778 +355 672014420

 

 

 

45.

 Radio City FM

Lagjja “6”, Rruga “6 Dëshmorët”, Objekti Nr. 37/2, Korçë

Shoqëria “City FM” sh.p.k.

Qarku Korçë

info@cityfm.al;cityfmkorce@gmail.com

+355 689009999 +355 82242217

 

46.

 Radio Living

Rruga: “Fabrika e Qelqit”, zona kadastrale 8230, Pasuria Nr.2/63, Tiranë

Shoqëria “J&P PRO” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Vorë, Kamëz, Shijak, Durrës

infojppro@gmail.com

 

+355 044800102 +355 694040707

 

 

47.

 Radio Jeta

Lagjja “Varosh”, Rruga “Harillaq Liti”, Ndërtesa nr. 1, Gjirokastër

Shoqëria “Radio Jeta” sh.p.k

Bashkitë Gjirokastër, Dropull dhe Libohovë

 mkumaraku@yahoo.com radiojeta@yahoo.com

+355 696004064

 

48.

 MCN Radio

Rruga: “Ismail Qemali”, p. 10, kati 2, Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

Shoqëria “Tema TV” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës

 marsida.karabollaj@tematv.al

marketing@mcnradio.al

 +355 692939256

www.mcnradio.al

49.

 Radio My Music

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qëndra Ndërkombëtare e Kulturës, Tiranë

Shoqëria “My Music” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 financa@muzikajone.al;

+355 692030961

 

50.

 In Radio

 Albania

 105.7

Rezervat e Shtetit, Lundër 1, Farke, me nr. pasurie 590/1/14, Zona kadastrale nr. 2592, volumi 6, faqe 106, Tirane.

Shoqëria “TOK MEDIA” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 info@intv.al

genc.shkodra@intv.al

jonida.gjoka@intv.al;

irma.gordani@intv.al

+355 2320990

+355 692076447

+355 698701852

 

 

51.

 Best Radio

Rruga “Shyqyri Brari”, shkalla 4, kati i 1, apartamenti 2,  Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

“3DS&AF Entertainment” sh.p.k.

Njësia administrative Tiranë

bestradio.al@gmail.com;

 

+355 69 2030120

+355 696007991

 

52.

 House of Arts        Radio

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, kullat binjake, Kulla nr. 2, Kati 11, Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

Shoqëria “House of Arts Radio Television” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës dhe Shijak

ejegeni@hotmail.com elidaheba@hotmail.com

+355 692032908

+355696011080

www.hoagroupalbania.com

53.

 Radio DJ 98.2

Adresa: Rruga:“Abdyl Frashëri” EGT – Tower, kati 5,                             Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

 

Shoqëria “Radio Network Albania” sh.p.k

 

Qarqet Tiranë dhe Durrës

lorenalato@yahoo.com;

+355269005421;                   +355 689005421

+355 (4)2273789

www.radiodj.al

54.

 Radio Fantasy

Rruga : “Jovan C Kosturi”, Nr. 22, Korçë

Shoqëria “Emi Advertisment CO” sh.p.k.

 

 

 

Bashkitë Korçë dhe Devoll

radiofantasy2018@gmail.com.

 

radiofantasyko@gmail.com

+355689099333;

 

55.

 Radio Sol

Rruga “Qemal Sfata”, Kulla II, Nr. 120, Kati 12, Tirane.

 Shoqëria “Radio Sol” sh.p.k

Qarqet Tiranë dhe Durrës

tedi-xh@hotmail.com.

finance@tbs96.com

+355 42253 167

+355 69 40 68 757

www.tbs96.com

 

 

SUBJEKTE AUDIO TË KOMUNITETIT

56.

Radio Spektrum

Komuniteti Myslyman i Shqipërisë

Rruga: “George W. Bush”, Ndërtesa Nr. 21
Tirana, Albania 1001

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Bujar Spahiu)

Bashkitë Tiranë,Kamëz, Vorë,Durrës, Shijak

radiospektrum96.4@gmail.com

info@spektrum.al;

info@kmsh.al

 

www.spektrum.al

57.

Radio Dodona

Kryegjyshata Botërore Bektashiane

Rruga: “Dhimitër Kamarda”,Tiranë

Kryegjyshata Botërore Bektashiane e Shqipërisë (Baba Mondi)

Qarqet Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Berat

radiododona@hotmail.com; info@komunitetibektashi.org; azekadbsh@yahoo.it

+355 682020435 038 / 584 – 317

 

58.

Radio Maria

Shoqata “Radio Maria”

Rruga: “Papa Gjon Pali II” Nr. 4, Fushë Kërçik, Babrru Tiranë, Albania

Shoqata “Radio Maria”(Dr. Don Prenkë Lazraj)

                  

Qarqet Lezhë, Shkodër, Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Vorë, Shijak, Elbasan, Cërrik, Belsh dhe Vlorë.

info.alb@radiomaria.org;

administration.alb@radiomaria.org; coordinator.alb@radiomaria.org

 

+355 44530333

Fax:
(+355) 22 255 912

 

https://www.radiomaria.al

59.

Radio Ngjallja

Kisha Orthodokse Autoqefale e Shqipërisë

Rruga “Dritan Hoxha”, pallati 128, Tiranë

Kisha Ortodokse Autoqefale   Shqipërisë (Prof. Dr.Anastas Janullatos)

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak Qarqet Fier, Elbasan dhe Korcë

radiongjallja1998@gmail.com;orthchal@orthodoxalbania.org; albaniaorth@gmail.com

+355 682572530

Home