Rregullore

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_10″ _builder_version=”3.19.7″]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Rregullore e autoritetit të mediave audiovizive

Rregullore për komunikimet Audio dhe/ose  Audiovizive me Natyrë Tregtare, Format, Kushtet dhe Koha Ditore e Lejuar për Transmetimin e Reklamave

Rregullore për procedurat dhe kriteret për dhënien e liçencës së transmetimit audio

Rregullore për transmetimin e raporteve të shkurtra të ngjarjeve me rëndësi të madhe për publikun

Rregullore për liçencimin e rrjeteve numerike dhe programeve të tyre, nëpërmjet procedurës së Beauty Contest 

Rregullore për kriteret dhe procedurat për dhënien e liçencës së shërbimit të programit audioviziv 

Rregullore për procedurat e inspektimit të veprimtarisë audiovizive të ofruesve të shërbimit mediatik audio dhe/ose audioviziv 

Vendim nr.152 datë 11.10.2019 për miratimin e rregullores “ Mbi procedurat dhe kriteret për ofrimin e shërbimeve mediatike audio dhe/ose audiovizive sipas kërkesës së përdoruesit “

Vendim nr.1 datë 16.01.2020 për miratimin e rregullores për dhënien e liçencës së transmetimit audio për qëllime të përkohshme dhe nevoja institucionale

Rregullore për dhënien e liçencave te transmetimit audio të komunitetit

Rregullore per procedurat dhe kriteret e dhenies se autorizimeve

Vendim nr.39 datë 11.03.2021 për miratimin e rregullores ” Për kriteret dhe masat rregulluese për bashkëpërdorimin e infrastrukturës së transmetimit të RTSH-së ” 

Vendim nr.40 datë 11.03.2021 për miratimin e rregullores ” Për procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve për shfrytëzimin e multipleksit ” 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Rregullore për marrjen e masave organizative për ushtrimin e veprimtarisë së Autoritetit të Mediave Audiovizive gjatë gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga covid-19, e ndryshuar me urdhër nr. 215 dt.24.11.2020

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara