Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2023

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2022

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2021

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2020

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2019

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve 2018

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara