Kontakt

Per pyetjet, ankimet dhe sugjerimet tuaja na shkruani ne:

  • Info@ama.gov.al
  • Autoriteti i Mediave Audiovizive, Rruga “Papa Gjon Pali II”, Nr. 15, Kutia Postare 1010, Tiranë.
  • Tel: +355 4 222 6288 – Financa.
  • Cel: +355 67 303 3000 – Për info të tjera.
  • Tel: +355 4 223 3006 – Për info të tjera.