+355 67 303 3000 info@ama.gov.al
Select Page

OSHMA QË E USHTROJNË AKTIVITETIN NË INTERNET/ OTT / IPTV

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

1.

ALBTELECOM

IPTV

 

 

 

 

 

Shoqëria “ALBTELECOM” sh.a.

J61824053N

–  Aksionarë të tjerë, me 3,48% të aksioneve.

09.12.2015 –09.12.2020

IPTV: Berat, Ura vajgurore, Kuçovë, Çorovodë, Poliçan, Durrës,Sukth,Manëz,Shijak,Krujë,Fushë-Krujë,Elbasan,Cërrik,Belsh,Peqin,Gramsh,Librazhd,Përrenjas,Fier,Patos,Roskovec,Lushnje,Divjakë,Ballsh,Gjirokastër,Libohovë,Tepelenë,Memaliaj,Përmet,Këlcyrë,Korçë,Maliq,Ersekë,Leskovik,Bilisht,Pogradec,Kukës,Krumë,BajramCurri,Lezhë,Shëngjin,Rrëshen,Rubik,Laç,Mamurras,Milot,Peshkopi,Bulqizë,Burrel,Klos,Shkodër,Koplik,VauDejës,Pukë,FushëArrëz,Tiranë,Kamëz,Vorë,Kavajë,Rrogozhinë,Vlorë,Orikum,Selenicë,Himarë,Sarandë,Ksamil,Konispol,Delvinë,Pezë,Kashar,Farkëdhe Cakran.

Cel: / Ligjor: 0672015820;Marketing: 0672000688

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rruga: “Myslym Shyri” 42, Tiranë.

Email: info@albtelecom.al;

ervin.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;loreta.pistolja@albtelecom.al;

2.

ALBTELECOM

OTT

Shoqëria “Albtelecom” sh.a.

J61824053N

–  Aksionarë të tjerë, me 3,48% të aksioneve.

09.12.2015 –09.12.2020

Republika e Shqipërisë

Cel: Ligjor: 0672015820;Marketing: 0672000688 /

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. “Myslym Shyri” 42, Tiranë.

Email: info@albtelecom.al;

ervin.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;

loreta.pistolja@albtelecom.al

3.

TRING TV

OTT

Shoqëria “Tring tv” sh.a.

K61931005K

 

Ridvana Dulaku, me 34% të aksioneve; Holta Dulaku, me 33% të aksioneve dhe Melina Dulaku, me 33% të aksioneve

 

Admin: Ridvana Dulaku, Artan Dulaku, Sotiraq Toshi

19.07.2019                                

19.07.2024

Republika e Shqipërisë

Tel: +355 44 800 000 / 1/2; 044800102,  0694009300

Adresa: Rr. “Fabrika e qelqit”, zona kadastrale 8230, pasuria nr. 2/63, godina qëndrore, Njësia bashkiake nr. 6, Tiranë. Emailinfo@tring.al; ridvana.dulaku@tring.tv; infotring@tring.tv , financa@tring.al

4.

TIBO

OTT

Tibo sh.p.k.

L31708013Q

 

Roland Sino (25 % të kuotave, Adnand Mahmuti (25% të kuotave, Edmond Katiaj, 25% të kuotave dhe Marina Rama, 25 % të kuotave.

Adnand Mahmuti admin

09.12.2015 – 09.12.2020

Republika e Shqipërisë

Tel: 042223380; 44 31 4444; 676006767

Adresa: Rruga e Kavajës, Njësia Bashkiake nr.7, pallati 132/5, Tiranë.

Emailadnand.hate@tibo.tv; info@tibo.tv; www.tibo.tv

5.

BLETA

IPTV

Bleta sh.p.k.

K61819510N

Bledar Rrushi me 50% të kuotave dhe Arian Simo me 50% të kuotave +admin

09.12.2015 – 09.12.2020

Qyteti Durrës

Cel: 0692031477 / 0694088838/

692031477;Financa 69 40 28386;0692084801

Tel: 052235498

Adresa: Rr. “Taulantia” Lagjja 1, Pll.1048, Durrës.

Emailinfo@bleta.net;

brrushi@bleta.net;

arian@bleta.net;

6.

ABISSNET

OTT

Abissnet sh.a.

K01417001C

2k Group me 100% te kuotave

Admin Herjeta Deliaj

09.12.2015 – 09.12.2020

Republika e Shqipërisë

Cel:0696036067/0689048521/0692954420

Tel: 044300002/  044300003/ 044318217/ 044303673/135

Adresa: Rruga: “Ismail Qemali”, Pallati nr. 18 Abissnet, Kati i Dytë, Tiranë.

Emailnterkoneksion@abissnet.al;

genti@abissnet.al;

info@abissnet.al;

jonela.zani@abissnet.al;

herjeta.deliaj@abissnet.al;

7.

NISATEL

OTT

Shoq”Nisatel” sh.p.k; Nuis: K26330201T

 

Sadri Danaj, me 45% të kuotave dhe shoqëria “Telecom & Energy Holding” sh.p.k., me 55 % të kuotave.

 

Admin Lorela Haxhiraj

19.05.2016-19.05.2021

Republika e Shqipërisë

Tel: 0682034923; 33405002;Adresa: Rruga “Pelivan Leskaj”Kulla e I-re, Rrethi Skele, 
Kati 2, Lagjja “Pavaresia” 9401,Vlorë Email: info@nisatel.al sadrit@nisatel.al

 

8.

“I.B.C.-Telecom” sh.p.k., (OTT).

shoqëria “I.B.C.-Telecom” sh.p.k.,  (OTT).

NIPT:L06801002A

Shoq I.B.C- Telecom sh.p.k.                           Gjergj Ejlli+admin me 100% të kuotave.

13.07.2018-13.07.2023

Republika e Shqipërisë

Tel : 0692064764; 22 600 700                     Adresa: Rruga “Marin Biçikemi”, Godina IV-katëshe, Kati I-re, Nr. 9, Përballë Katedrales, Shkodër.Email: admin@ibc.al;info@ibc.al; http://www.ibc.al/

9.

DIGIT-ALB

OTT

Shoq.”Digit-Alb”sh.a.

 

Nipt:K41719004D

Alban Jaho, me 3% të aksioneve; Itan Hoxha, me 10.19% të aksioneve; Eduard Poda, me 2% të aksioneve; Enkelejd Joti, me 3% të aksioneve; Redia Hoxha, me 10.19% të aksioneve; shoqëria “Union Distribucion Servis Albania” sh.p.k., me 10% të aksioneve, shoqëria “DEM Capital” sh.p.k., me 10.5% të aksioneve; shoqëria “E&E INVESTMENT” sh.p.k., me 10.5% të aksioneve; shoqëria “UNION GRUP” sh.p.k., me 10% të aksioneve dhe shoqëria “LORESA” sh.p.k., me 30,60% të aksioneve.

19.05.2016-19.05.2021

Republika e Shqipërisë

Cel: 0035542388000 www.digitalb.al Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga: “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë. Email: info@digitalb.tv; ligjor@digitalb.tv;kriselda.dine@digitalb.tv; rezart.veipi@digitalb.tv;

10.

My Tv-ALB

(OTT)

Shoqëria “My Tv-ALB”

L82128505G

 

Arlinda Ademi, 34% të kuotave,  Igli Cara, 33% të kuotave, Arian Cara, 33% të kuotave Admin Arlinda Ademi

15.02.2019-15.02.2024

Republika e Shqipërisë

Adresa: Lagjja 13, Rruga “Pavarësia”, Zona kadastrale 8518,                            Nr. pasurie 46/162+2 -1, Kati I-rë, Shkalla 2, Durrës

Tel: 0683570155

Email: mytv-alb@gmail.com