Mbi procesin

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_9″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Mbi procesin

Pyetje të shpeshta mbi digjitalizimin

AMA çel fushatën e informimit mbi procesin e digjitalizimit më datë 11 Prill

Lista e kanaleve të lira (pa pagesë) në qarqet ku ka përfunduar procesi digjitalizimit

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider color=”#686868″ height=”1.5px” _builder_version=”3.7″ background_color=”#9b9b9b”]

[/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Emisione Speciale mbi digjitalizmin:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/pXJe6ZIaQhI” image_src=”//i.ytimg.com/vi/pXJe6ZIaQhI/hqdefault.jpg” _builder_version=”3.7″]

[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per procesin e digjitalizimit te transmetimeve audiovizive dhe impaktin qe do te kete ne publik ky proces, Znj. Elkeda Domi- eksperte ne AMA

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/-fc7NtUVGgU” image_src=”//i.ytimg.com/vi/-fc7NtUVGgU/hqdefault.jpg” _builder_version=”3.7″]

[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per ndryshimin qe sjell teknologjia digjitale ne menyren e te parit televizor, Z. Zimo Krutaj – Pergjegjes i Sektorit te Permbajtjes dhe Analizes

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/2hhshAlbi1g” image_src=”//i.ytimg.com/vi/2hhshAlbi1g/hqdefault.jpg” _builder_version=”3.7″]

[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Per bashkepunimin nderinstitucional dhe aktoret e perfshire per implementimin e procesit te digjitalizimit ndiqni Intervisten ne Ora News me Z. Arben Muka – Drejtor i Programeve ne AMA.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/JiP7-qzunms” image_src=”//i.ytimg.com/vi/JiP7-qzunms/hqdefault.jpg” _builder_version=”3.7″]

[/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

Ne lidhje me fushaten e informimit te Publikut dhe pasjen askes te gjithe audiences ne transmetimet e reja numerik, Znj. Dilfirus Vrioni – Pergjegjese per Marredheniet me Jashte dhe Publikun

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_button button_url=”https://www.youtube.com/channel/UCaLhM1oi-xXA7r29OvfbruA/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0″ url_new_window=”on” button_text=”Më Shumë Video” button_alignment=”left” _builder_version=”3.16″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#595959″ button_bg_color_gradient_end=”#232323″ button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top left” button_bg_color_gradient_end_position=”40%” button_border_width=”1px” button_border_color=”#000000″ button_border_radius=”5″ button_font=”|600|||||||” button_use_icon=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”60px|||” animation_style=”fade” button_bg_color_hover=”#1c1c1c” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”on” button_bg_color__hover=”#1c1c1c” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”]

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]