Kuadri rregullator

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_9″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Kuadri rregullator

Strategjia e Kalimit nga Transmetimet Analoge në Transmetimet Numerike

Plani i Veprimit për Ndjekjen e Zbatimit të Strategjisë së Kalimit të Plotë në Transmetimet Numerike

VKM 480 03.06.2015  Specifikime Teknike Dekoder

Rregullore për Licencimin e Rrjeteve Numerike dhe Programeve të Tyre Nëpërmjet Procedurës së Beauty Contest

Lista e Numrit Logjik të Shërbimeve Programore Audiovizive

Vendimi mbi Miratimin e Pagesave Mujore te Operatorët Privat Vendor në Rrjetin Numerik të RTSH-s

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]