KËSHILLIMI PUBLIK

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.19.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.19.7″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ header_2_font=”|||on|||||” header_2_text_color=”#ed1c24″]

Këshillimi Publik

Projekt rregullore për kriteret dhe masat rregulluese për bashkëpërdorimin e infrastrukturës së transmetimit të RTSH-së

Projekt rregullore për procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve për shfrytëzimin e multipleksit

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.7″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ text_font=”|||on|||||” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]