Kabineti

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_7″ _builder_version=”3.19.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Kabineti

Drejtor i Kabinetit

Albana Stafa, mban pozicionin e Drejtorit të Kabinetit të Autoritetit të Mediave Audiovizive që nga muaji gusht 2020.  Është diplomuar në degën Ekonomiks në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Tiranës në vitin 2001 dhe ka kryer studimet Master në Administrim Biznesi pranë Universitetit Epoka.  Eksperienca e saj profesionale shtrihet në më shumë se 19 vite ndër të cilat 9 vjet në një institucion të rëndësishëm ndërkombëtar dhe më pas në sektorin privat, ku ka mbajtur pozicione menaxheriale.

Kontakt : albana.stafa@ama.gov.al

 

Këshilltar i Kryetarit

Edlira Prendi, është diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Histori-Filologjisë, dega Gazetari –Komunikim në vitin 2004. Në vitin 2009-2010 ka ndjekur studimet Master “Politika Publike” në Universitetin Europian të Tiranës. Që në vitin 2006 është angazhuar në median e shkruar si gazetare pranë të përditshmës “Korrieri”. Në vitin 2008, është angazhuar në median audiovizive. Ka punuar pranë televizionit informativ Ora News deri në vitin 2011, për të vijuar angazhimin dy-vjeçar pranë televizionit Vizion Plus. Në vitin 2013-të, znj.Prendi nisi punën pranë Ministrisë së Mbrojtjes në pozicioninin e Këshilltarit për Median, detyrë në të cilën qëndroi për katër vite.  Në vitet 2017-2019, u emërua  pranë Ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme si Këshilltar Komunikimi. Nga viti 2019-të angazhohet pranë Autoritetit të Mediave Audiovizve në pozicionin e Këshilltarit të Kryetarit.

Kontakt : edlira.prendi@ama.gov.al

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]