+355 67 303 3000 info@ama.gov.al

Njoftim për median

Autoriteti i Mediave Audiovizive gjatë tre ditëve të fundit ka marrë një numër të konsiderueshëm ankesash nga qytetarët në lidhje me mungesën e sinjalit të Televizionit Kombëtar “Klan” dhe “Klan Plus” në platformën satelitore “Digitalb” dhe në...

Audiovisual Media Authority and Montenegrin Electronic and Postal Communications Agency Sign a Memorandum of Understanding

On May 30, 2019, Audiovisual Media Authority (AMA) and Montenegrin Electronic and Postal Communications Agency (EKIP) signed a “Memorandum of Understanding for Exchanging Information in the Field of Electronic Communications and Audiovisual Media” . EKIP hosted in its...