Monday - Thursday 8:00 - 16:30 | Friday: 8:00 - 14:00

Deadline for application of projects postponed

SHTYRJE AFATI PËR PROCEDURËN  THIRRJE PËR APLIKIM PROJEKTESH (2)

Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA) në vijim të “Thirrjes për Aplikime Projektesh (2)” për institucione që lidhen me mediat dhe organizata të shoqërisë civile, njofton se afati i paraqitjes së propozimeve për projekte i parashikuar për në daën 03.06.2019, ora 11.00, shtyhet për në datën 10.06.2019, ora 11.00.

Propozimet e depozituara në vijim të shpalljeve publike të AMA-s, do të hapen në datën 10.06.2019, ora 11.00.

Autoriteti i Mediave Audiovizive

31 Maj 2019

Previous Shtyrje afati për procedurën thirrje për aplikim projektesh

Follow us on social media:

Adress

Street “Papa Gjon Pali II”, Nr. 15, KP 1010, Tiranë

Contacts

Working Hours:

Mon – Wed: 8:00  – 16:30 pm

Friday: 8:00  – 14:00 pm

Laws

News

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | All Rights Reserved