Suela Musta

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.15″][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

SUELA MUSTA

Gazetare me përvojë disa vjeçare ne median e shkruar dhe vizive, ne Shqiperi e angazhuar gjatë konfliktit etnik ne Kosove si bashkepunetore e shume mediave te huaja evropiane. E diplomuar per gazetari z. Musta  ka qenë korrespondente e Shqipërisë për disa institucione te huaja qe ne thelb te punes se tyre kane pasur veprimtarine audio ose audiovizive. Ajo eshte investuar ne disa projekte brenda vendit per ceshtjet e medias dhe gazetarise.  Si gazetare me pervoje, gjate karieres se saj   ka shkruar disa artikuj në gazeta dhe revista si dhe ka marre pjese ne disa konferenca shkencore.  Per disa vite ka mbajtur pozicionet e Zëdhënëses dhe Këshilltares për Marrëdhëniet me Publikun në Ministrinë e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]