Press release

The Alliance Against Hate Speech* has been incited by representatives of the LGBTI community, but also by other reactions on social networks and online portals, for the use of discriminatory language and incitement to violence in a program broadcast on Klan national television, where some disturbing phenomena have been reported. AAHS has previously expressed its […]

Round-table on termination of analog broadcasting in Shkodra, Lezha, Elbasan and Vlora allotments.

The digitalization process finalization in the largest regions of the country will be followed by Shkodra, Lezha, Elbasan and Vlora regions. The deadline set by AMA board since November last year was March 31st, 2020. For this purpose, the Audiovisual Media Authority organized a round-table on taking measures to terminate analog broadcasts in Shkodra, Lezha, […]

Njoftim për median

Autoriteti i Mediave Audiovizive gjatë tre ditëve të fundit ka marrë një numër të konsiderueshëm ankesash nga qytetarët në lidhje me mungesën e sinjalit të Televizionit Kombëtar “Klan” dhe “Klan Plus” në platformën satelitore “Digitalb” dhe në dy nga platformat IPTV që ritransmetojnë paketën televizive “Digitalb”. Në këto kushte, Këshilli i Ankesave pranë AMA-s ka […]

Follow us on social media:

Adress

Street “Papa Gjon Pali II”, Nr. 15, KP 1010, Tiranë

Contacts

Working Hours:

Mon – Wed: 8:00  – 16:30 pm

Friday: 8:00  – 14:00 pm

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | All Rights Reserved