Transmetimi i spotit sensiblizues

Nisur nga dinamika e zhvillimeve të shkaktuara nga përhapja e COVID-19 në vendin tonë, si dhe nga mobilizimi tërësor për të parandaluar dhe përballuar pasojat potenciale, lutemi transmetoni disa herë spotin audioviziv sensibilizues bashkëlidhur.

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”3.19.7″ src=”http://ama.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/Transmetimi-i-spotit-sensiblizues.mp4″ /][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

AMA mbetet besimplotë se në keto rrethana të vështira dhe të jashtëzakonshme për Shqipërinë, si dhe sfidat që kemi perpara, redaksite audio dhe audiovizive do të vijojnë të angazhohen dhe me profesionalizëm dhe përgjegjësi për informimin dhe sensibilizimin e popullatës.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Perpara Njoftim për mediat audiovizive mbi mbrojtjen e personelit brenda mjediseve të redaksive dhe studiove