+355 67 303 3000 info@ama.gov.al

Authorized Subjects for Replaying Audiovizual Programs

 

SUBJECTS SUPPORTING INTERNET ACTIVITY / OTT / IPTV / CABLE

                             No.                         Name of audiovisual operator                        Physical Person/ Legal Person

(NUIS)

               Stakeholders            Authorization Deadline  

Licensing Area

                                 Address/contact
1.     ALBTELECOM

IPTV

 

 

 

 

 

Shoqëria “ALBTELECOM” sh.a.

J61824053N

–  Aksionarë të tjerë, me 3,48% të aksioneve. 09.12.2015 –09.12.2020 IPTV: Berat, Ura vajgurore, Kuçovë, Çorovodë, Poliçan, Durrës, Sukth, Manëz, Shijak, Krujë, Fushë-Krujë, Elbasan, Cërrik, Belsh, Peqin, Gramsh, Librazhd, Përrenjas, Fier, Patos, Roskovec, Lushnje, Divjakë, Ballsh, Gjirokastër, Libohovë, Tepelenë, Memaliaj, Përmet, Këlcyrë, Korçë, Maliq, Ersekë, Leskovik, Bilisht, Pogradec, Kukës, Krumë, Bajram Curr, Lezhë, Shëngjin, Rrëshen, Rubik, Laç, Mamurras, Milot, Peshkopi, Bulqizë, Burrel, Klos, Shkodër, Koplik, Vau Dejës, Pukë, Fushë Arrëz, Tiranë, Kamëz, Vorë Kavajë, Rrogozhinë, Vlorë, Orikum, Selenicë, Himarë, Sarandë, Ksamil, Konispol, Delvinë, Pezë, Kashar, Farkë, dhe Cakran. Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë.

E-mail: info@albtelecom.al

ervin.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;loreta.pistolja@albtelecom.al;

2.     ALBTELECOM

OTT

Shoqëria “Albtelecom” sh.a.

J61824053N

–  Aksionarë të tjerë, me 3,48% të aksioneve. 09.12.2015 – 09.12.2020 Republika e Shqipërisë Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151/042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë.

Email: info@albtelecom.al

ervin.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al

loreta.pistolja@albtelecom.al;

3.     TRING TV

OTT

Shoqëria “Tring tv” sh.a.

K61931005K

 

Ridvana Dulaku, me 34% të aksioneve; Holta Dulaku, me 33% të aksioneve dhe Melina Dulaku, me 33% të aksioneve Republika e Shqipërisë Tel: +355 44 800 000 / +355 44 800 001/044800102/ +355 44 800 102

Adresa: Rr. “e Qelqit”, Kombinat, Tiranë

Rruga Fabrika e Qelqit” , Zona kadastrale 8230, Nr. Pas2/63, Tirane

Emailinfo@tring.al; ridvana.dulaku@tring.tv

4.     TIBO

OTT

Tibo sh.p.k.

L31708013Q

Roland Sino (25 % të kuotave, Adnand Mahmuti (25% të kuotave, Edmond Katiaj, 25% të kuotave dhe Marina Rama, 25 % të kuotave. 09.12.2015 – 09.12.2020 Republika e Shqipërisë Tel: 042223380

Adresa: Njësia bashkiake nr.5, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati G&P, Kujdesi i Klientit, Kati II, 1001, Tiranë.

Emailadnand.hate@tibo.tv;

5.     BLETA

IPTV

Bleta sh.p.k.

K61819510N

Bledar Rrushi me 50% të kuotave dhe Arian Simo me 50% të kuotave. 09.12.2015 – 09.12.2020 Qyteti Durrës Cel: 0692031477 / 0694088838/

+3552800808 / 0692084801

Tel: 052235498

Adresa: Rr. Dalip Peza, lagjia 17, pranë Ujësjellësit, Durrës.

Emailinfo@bleta.net;

brrushi@bleta.net;

arian@bleta.net;

6.     ABISSNET

OTT

Abissnet sh.a.

K01417001C

2k Group me 100% te kuotave 09.12.2015 – 09.12.2020 Republika e Shqipërisë Cel:0696036067/0689048521/0692954420

Tel: 044300002/  044300003/ 044318217/ 044303673/135

Adresa: Rr. Ismail Qemali, Pallati nr 18 Abissnet, Kati i Dytë, Tiranë.

Emailnterkoneksion@abissnet.al;

genti@abissnet.al;

info@abissnet.al

jonela.zani@abissnet.al

herjeta.deliaj@abissnet.al

7.     DIGICOM

IPTV

Digicom sh.p.k.

L42018012R

 

I50830192B (akep)

Anisa Skëndaj 40% dhe Z.Marin Gjonaj 60% Bashkia Tirane Cel: 0694083396

Tel: 045600000

Adresa: Rr. Dervish Hima, nr.1, Ada Tower, Tiranë.

Emailmarin.gjonaj@infotelecom.al;

8.        “NEXT TV”

OTT

 

Shoqëria “Next-TV” sh.p.k.

L41903016A

 

Vasil Luadhi adm +100%  27.02.2013 – 27.02.2019 1.Bashkia Kamëz

2. Republika e Shqipërisë

Cel: 0672084855 / 0692054468 / 0696033330

Adresa: Lagjja nr. 1, rr. “New York”, godina nr. 67, Kamëz, Tiranë.

Bulevardi Blu, qender, Kamëz, godinë një katëshe , zona kadastrale 2066, Tiranë

Emailinfo@marion.al;admin@next-tv.al

marionshpk@yahoo.com

 

9.  CITY TV

OTT

 

 Shoqëria “Triangle Media Group” sh.p.k.
10. “I.B.C.-Telecom” sh.p.k., (OTT). shoqëria “I.B.C.-Telecom” sh.p.k.,  (OTT).

NIPT:L06801002A

13.07.2018-13.07.2023 Republika e Shqipërisë Adresa: Lagjja Ndoc Mazi, Bulevardi Skënderbeg, zona kadastrale 1258/18, nr. pasurie 142/02, Shkodër. Zona Republika e Shqipërisë
11. “STV”

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

 

Shoqëria “Super Sonic” shpk/NIPT L41407004E Diana Hoxha Cerova (adm.  + 15%), Riza Hoxha Cerova (15%), Altin Cela (70%) 19.05.2016-19.05.2021 Cel: 694041343

Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”, pallati 60/1, shk. 1, ap. 2, Tiranë

www.super-sonic.tv

12.         “STV Folk”

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

 

Shoqëria “Super Sonic” shpk/NIPT L41407004E Diana Hoxha Cerova (adm.  + 15%), Riza Hoxha Cerova (15%), Altin Cela (70%) 19.05.2016-19.05.2021 Cel: 694041343

Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”, pallati 60/1, shk. 1, ap. 2, Tiranë

www.super-sonic.tv

13.         “3N1 TV”

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet kabllor

Shoqëria “ABCOM” sh.a.

NIPT K11308001B

American Broadband B.V (100%); Genti Daci (adm.), Altin Leksani (adm.) 27.01.2016-27.01.2021 Qyteti Tiranë, njësitë administrative  Farkë, Kashar, qytetet Fier,​​ Durrës, Kavajë, Elbasan, Lushnje, Vlore, Krujë, Fushë Krujë, Pogradec dhe qyteti Shkodër, bashkitë Kamëz dhe Vorë Cel:

Tel: +355 44 800 000 / +355 44 800 001

Adresa: Rruga Reshit Çollaku, Nd. 4, H. 2, Ap. 9, Njësia Bashkiake Nr. 10, Tiranë

 

14.         TV Info Channel

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv online mbështetur në IPTV dhe OTT

 Shoq. “ALBTELECOM” sh.a./NIPT J61824053N Posta Shqiptare, me 2,47% të aksioneve;

–  Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, me 13,78% të aksioneve;

– CETEL TELEKOM ILETISIM SANAYIVE TICARET ANONIM SIRKETI, me 80,27% të aksioneve;

–  Aksionarë të tjerë, me 3,48% të aksioneve.

27.01.2016-27.01.2021 Republika e Shqipërisë Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151

042290301    Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë. Email: www.albtelecom.al; ervin.shpori@albtelecom.al;hekuran.cengu@albtelecom.al;loreta.pistolja@albtelecom.al;

15.         Zjarr Tv

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv online

Ismet Drishti/ NIPT L42311017I Ismet Drishti 09.04.201509.04.2020  Cel: 0694299988Adresa: Rruga “Tre Dëshmorët”, Pallati “Jera 3”, dyqani nr. 1, kati 1, Kashar, Tiranë Email:enianaxhanari@yahoo.com; nevila.drishti@mete.gov.al      Domain:www.zjarr.tv
16.         Tema Tv

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

Shoqëria “Tema TV” shpk./NIPT L42404004O Arbër Ormëni (adm.), Mero Baze (20%), MC NETWORKING (80%) 19.05.2016-19.05.2021  Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, pallati XI, kati 2 (sipër Eurolloto/telesport)
17.         Premium Channel

 

Autorizuar per shërbim online audioviziv

Gentian Ferhati/ SH.P.K. L72414030K Gentian Ferhati

 

07.12.201307.12.2018 Cel:  0693120307        Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova”, Pallatet Shallvare përballë Kompleksit Tajvan, Kati 2, Tiranë                   Email: info@wedding-channel.tv Domain:  www.wedding-channel.tv
18.         Eden 3

 

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet kabllor

Gladiola Shehaj/NIPT K86421201G Gladiola Shehaj 16.06.2015-16.06.2020 Qyteti Vlore, Sarande, Fier Adresa: Lagjja “Osman Haxhiu”, Rruga “Demokracia”, Pallati Nr. 1187, Kati 1, Vlorë.
19.         City TV

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet

OTT

Shoqeria “Triangle Media Group” sh.p.k./NIPT L11913017 I Genc Gjineci administrator +100% te kuotave 14.04.2017 -14.04.2022  Cel: 0692069200

0672055584

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta Kulla 2, Ndertesa nr. 30, Hyrja 18, Ap 7 Kutia postare 1001

Email: gencgjineci@cityradio.al

20.     TELE.CO. ALBANIA

Autorizuar për ofrimin e shërbimit të programit audioviziv të të tretëve mbështetur në rrjet kabllor “Tele.Co.Albania”

 

Shoqëria “Tele.co.Albania”​​ sh.p.k.

J72510459J

Agim Çobo (admin.1); Shezai Çobo​​ (admin.2); Vladimir Çobo (18%)            Agim Çobo (18%)           Astrit Çobo (20%)            Shezai Çobo (26%)                Ismet Çobo (20%) 10.05.2017-

10.05.2022

Njësia adminsitrative​​ Fier dhe Kashar Cel: 0692086562 0692086563 034502502         Adresa: Lagjja “Kastriot”, Rr. “Brigada XI Sulmuese”               Fier; Fier  Lagjja Kastriot, rruga Brigada e 11 Sulmuese, godine 1 kateshe me nr- 3. Email: agimcobo@gmail.com; cobo_teleco@yahoo.com;
21. DIGIT-ALB

OTT

Shoq.”Digit-Alb”sh.a; Nipt:K41719004D Alban Jaho (adm. 3%), Itan Hoxha (10.19%), Enkelejdi Joti(3%), Eduard Poda (3%), Redia Hoxha (10.19%), Union Distribucion Servis Albania (10%), DEM Capital (10%), E&E INVESTMENT (10%), UNION GRUP SH.P.K. (10%), LORESA (30,60%). 19.05.201619.05.2021 Cel: 0035542388000 www.digitalb.alAdresa: RR. “Pavaresia”, nr 39, Kashar,Tirane Email: info@digitalb.tv ligjor@digitalb.tv; kriselda.dine@digitalb.tv; rezart.veipi@digitalb.tv  
22. Telesport ofrues shërbimi mbështetur ne rrjet satelitor

 

       
23. NISATEL

OTT

Shoq”Nisatel” sh.p.k; Nuis: K26330201T

 

Leonard Vasha (34 %) të kuotave, Sadrit Danaj (33 %) të kuotave, Kristi Marga (11 %) të kuotave, Klaudio Marga (11 %) të kuotave, Mirela Marga (11 %) të kuotave. 19.05.2016-19.05.2021 Republika e Shqipërisë  
24. Elrodi Tv

(Ofrim shërbimi në internet)

Elida Llupa  NIPT L814190388G; ofrim shërbimi ne internet 16.05.2018-16.05.2023        online Adresa Vorë, Rruga Bashkia, Ndërtesa nr. 15, Hyrja 13, Ap. 32, Tiranë.