Authorized Subjects for the Provision of Audio-Vizual Service

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE BERAT REGION ACTIVITY

No.

Name of audiovisual operator

Physical Person/ Legal Person

(NUIS)

               Stakeholders 

                           Authorization Deadline

 

          Licensing Area

                                                         Address/contact

1.        

TV ME KABËLL

“IRLA”

Shoq. “IRLA” sh.p.k ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM K32515025A

Irakli Kuqo (adm+100%

03.04.2018- 03.04.2023

Qyteti Berat

Cel: 0692060875

Tel: 03234424

Adresa: Lagjja “30 Vjetori”, Rr: “Antipatrea”, Pll. nr. 72, shkalla 1, kati 1, pranë stadiumit të vjetër, Berat.

E-mail: anila-kuqo@hotmail.com;

2.        

TV ME KABELL “ILIRIA”

Eduart Azizolli

K32923143K

 

Eduart Azizolli

(ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM)

21.10.2016 – 21.10.2021

Njësia Administrative Berat

Cel:  0699665561 / 0692505974

Tel:   032233377 / 032236139

Adresa: (1) Lagjja “Dëshmoret e Kombit”, godinë dy katëshe, kati I, pranë Stacionit, Berat. (2) Lagjja: “L. 30 vjetori” Antipatrea, pallati nr. 72, shk.1. kati I, zona kadestrale nr. 8502, Berat.

Emaileduartazizolli@gmail.com

ctvberat@hotmail.com;

3.        

TV ME KABELL

“ANI”

Manushaqe Dervishi

K99007401M

Manushaqe Dervishi

(ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM)

12.11.2016 – 12.11.2021

Njësia Administrative Çorovodë

Tel:    031222295

Adresa: Lagjja “2 Dhjetori”, Pallati pranë komisariatit të policisë, shk.1 Ap: 15 Berat, Çorovodë.

Email : luftar.dervishi@gmail.com;

4.        

TV ME KABELL

“KUÇOVA”

Eduart Feka

K38228134E

Eduart Feka

12.11.2016 – 12.11.2021

Bashkia Kucovë Bashkia Patos, Njesite admin Fier, Shegan, Cakran dhe Mbrostar Ura

Cel:  0695547848

FIKS: 031123750

Adresa: Cakran, Qender.

E-mailedifeka@fieri.com;

kabell@hotmail.com

5.        

TV ME KABELL

“URA VAJGURORE”

Milika Nito

K63113001G

 

Milika Nito

(ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM)

22.12.2018 – 22.12.2023

1. Qyteti  Ura Vajgurore

2. Nj.A. Poshnje

3. Nj.A. Perondi

Cel:  0696245315

Adresa: Lagjja “ 28 Nëntori”, ” Rruga “Miltjadh Koci” Urë Vajgurore, Berat.

Email: viron.nito@yahoo.com;

6.        

TV ME KABELL

“LAPARDHA”

Shaban Merkaj

K32515057O

 

Shaban Merkaj

ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM)

07.05.2017- 07.05.2022

Njësitë Administrative Velabisht, Roshnik dhe Otllak.   Njesia admin Lumas

Cel: 0693831227

Adresa: Godinë 2 katëshe, kati II, në ambientet e Pallatit të Kulturës, Lapardha 1, Komuna Olltak, Berat.

Emailermalmerkaj@hotmail.com;

7.        

TV ME KABELL

“ANDOR”

Dorina Marini

L58713401M

Dorina Marini

13.07.2015 – 13.07.2020

“Njësia administrative Poliçan”.

Cel: 0697607308

Adresa: Lagjja Qendër, godinë 2 katëshe, kati i 2, zona kadastrale 3019, Poliçan.

Email: anivavla@hotmail.com;

tvkabllorandor@outlook.com

 

8.

TV ME KABELL

“ERDEN”

Krenar Goga NIPT : L 73502002 T

 

Krenar Goga

25.11.2014 – 25.11.2019

Njësite administrative Kutalli, Cukalat, Poshnjë, Strum dhe Roskovec

Cel: 0694143500

Adresa:  Lagjja “Goriçan”, Rruga kryesore Godina nr. 25, Kutalli, Berat.

Email:krenargoga1@gmail.com;

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE DIBËR

 REGION ACTIVITY

 

 

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

9.    

TV ME KABELL

“HB-CA”

Hajri Hoxha

K36315771B

Hajri Hoxha

(ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM)

10.09.2016 – 10.09.2021

Qyteti  Peshkopi

Cel:  0686315400 / 0686504007/ 0682210080

Adresa: L. “Gjek Doci”, Blv. Eles Isufi, ndërtesa përballë Telecomit, kati II, Peshkopi, Dibër.

Emailhajrihoxha59@gmail.com;

10.    

TV ME KABELL

“MATI”

Shoqëria “Vani” sh.p.k.

K37508981Q

Luftim Vani

(adm. + 100%)

 

12.11.2016-12.11.2021

Njësia Administrative Burrel dhe Klos

Cel:  0682057883/ 0672029501/

Tel:521723009/ Fax: 21722736

Adresa: Lagjja “Partizani”, Rruga :“Kuvendi i Dukagjinit”, ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Koriku”, Burrel.

Emailtvmati@yahoo.com;

11.    

TV ME KABELL

“BULQIZA”

Shoqëria “Mariuxho” sh.p.k.

K76716402J

Edmond Isaku

(adm. + 100%)

 

28.12.2016- 28.12.2021

 

Cel:   0682020663 /  0692040663/    021922705/   /021922371

Adresa: Pallati i Kulturës, Lagjja “Minatori”, Bulqizë.

Emailedmondisaku@yahoo.com

12.    

TV ME KABELL

MAQELLARA

Shoqëria “Maqellara Tv Kabllor” sh.p.k.

K86820701U

Irfan Nasufi

(adm. + 100%)

 

04.06.2015 – 04.06.2020

 

Njësia Administrative: Maqellarë

Cel:  0682514679 / 029220070

Adresa:  Lagjja “Qendër”, Rruga “Maqellarë – Tirane”, Selia në katin e parë, ndërtesa me Nr. Pasurie 10, Zona Kadastrale Nr. 2592, Maqellarë Dibër Email:tv_kabllorimaqellare@hotmail.com;

13.    

TV ME KABËLL

 “E & G”

Endri Leka

L37427701S

Endri Leka

26.11.2015 – 26.11.2020

Njësia Administrative:

Peshkopi

 

Cel: 0672311444

Adresa: Lagjja “Gjok Doçi”, rruga “Dali Ndreu”, pall. 7 katësh, kati 7, Dibër.

Email:alhdtv@hotmail.com;

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE DURRËS REGION ACTIVITY

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

14.    

TV ME KABELL

“KL-ED”

Shoqëria “KL-ED KABELL” sh.p.k. K52112501F

Doklead Ademin 100 % te kuotave 

14.10.2017- 24.10.2022

Njësinë administrative Durrës

 

Cel:   0672070200

Tel:   052/261211

Adresa: (1) Lagjja. 13, përballë Hotel “Floridës”, Plazh, Durrës. (2) Lagjja 16,Rruga “Mujo Ulqinaku”, kati i parë, Zona Kadastrale 8513, Nr.Pasurie 2/816, objekti 7 katësh, përball zyrave të OSSHE, Durrës.

E-mailkl_ed@gmail.com;

edmond.xoxi@gmail.com;

15.    

TV ME KABELL

“SHIJAKU”

Shoqëria “TV Kabllor Shijaku” sh.p.k.

Shkëlqim Berhami me 50% të kuotave dhe shoqëria “Tring Tv” me  50 % të kuotave.

28.07.2018-28.07.2023

Qyteti Shijak

Cel: 0694009300 / 0692343998/0697571442

Adresa: Lagjja Popullore, Shijak, Durrës.

Emailshijak.kabllor@gmail.com;

 

16.    

TV ME KABELL “MANZA ”

Shoqëria “Priam Net” sh .p.k .,

 L82029503P

Shoqëria “Priam Net” sh.p.k.”

14.07.2015 – 14.07.2020

Njësia Administrative Manëz

Cel: 0672693422

Adresa: Lagjja e re pranë karburant Kastrati, fshati Manëz,  Durrës.

E-mailmsula21@yahoo.it;

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE ELBASAN REGION ACTIVITY

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E

LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

17.    

TV ME KABELL

“DEVI E.R.I.”

Shoqëria “DEVI –E.R.I” sh.p.k

K36811830M

 

Ramadan Bici (adm), Erion Coka (70%), Ilir Bici (25%),  Ramadan Boco (5%)

12.11.2016 – 12.11.2021

Qyteti  Gramsh

Cel:  0674489888/

Tel: 051352000

Adresa:  L. “Xhile Lici”, Gramsh.

Email: ramadanbici@gmail.com

18.    

TV ME KABELL “PËRRENJAS

Ergys Çaushi

K87628601E

Ergys Çaushi

 

23.04.2014 – 23.04.2019

 

Njësia administrative Përrenjas

Cel: 0682987815

Tel: 059150026

Adresa: Rruga Nacionale, Lagjja nr. 1, Godinë përballë xhamisë, Përrenjas, Elbasan.

E-mailergys-caushi@hotmail.com;

19.    

TV ME KABELL

“M&G”

Gentian Biqiku

K92807201K

Gentian Biqiku

 

01.09.2016 – 01.09.2021

Njësia Administrative:    Papër, Njësia Administrative: Cërrik

Njësia Administrative:  Gostime

Cel:   0693645568

Adresa: L.2, zona kadestrale 1389, pasuria nr3/135.6.1, blloku nr.3, ndërtese një katëshe, Cërrik, Elbasan.

Emailgentikabell@gmail.com;

20.    

TV ME KABELL

“2ASL”

Arben Asllani

L02703205L

Arben Asllani

 

07.05.2011 – 07.05.2022

Njësitë administrative Shirgjan, Bradashesh

Cel: 0692070509

0607079102

Adresa: Fshati Shirgjan, pranë shkollës 9-vjeçare, Elbasan.

Emailarben2asl@yahoo.com;

andreaasllani@yahoo.com;

21.    

TV ME KABELL

“BRADO”

ELION BORIÇI(ZEVENDESUAR LICENCA ME AUTORIZIM) L22805205D

Adem Boriçi

 

07.05.2011 – 07.05.2022

Njësinë administrative Bradashesh, Njësia administrative Labinot

Cel: 0692053778 / 0692046213

Adresa: . Fshati Bradashesh, tek rruga e vjetër Elbasan. 2.Fshati Labinot Fushe, ndërtese 1 kateshe, pranë firmës Torreli, Bradashesh, Pogradec

Emailbledarkaraj1@gmail.com;

22.    

TV ME KABELL

“ELBASAN CABLE”

Shoqëria “Elbasan Cable” sh.p.k.

L33410202S

Edmond Kristo (35%); Tring TV (65%); Gersi Karanxha (adm.)

07.12.2013 – 07.12.2018

Qarku Elbasan

Cel:0692857000

Adresa: Lagjja “Dyli Haxhire”, BLV “Qemal Stafa”, Pll.8/1, Elbasan.

Email:elbasancable@gmail.com

23.    

TV ME KABELL

“AMAREGI”

Agron Beqiri K78014608T

Agron Beqiri

28.02.2014 – 28.02.2019

Njësia Administrative  Qukës

Cel: 0692437233 / 0672810302

Adresa: Qukës, Librazhd.

Emailbeqiri.agron@yahoo.com;

 

24.    

TV ME KABELL

“KRISTAL”

Rahman Mekollari L37815601K

Rahman Mekollari

03.03.2014 – 03.03.2019

Njësia administrative Shirgjan dhe Qendër Librazhd, Njësi administrative Hotolisht, Fierze

Cel: 0697377330

0692835511;0693930060

Adresa: Fshati Hotolisht, zyra afër spitalit, Elbasan.

Nj.Ad. Hotolisht, qendër Librazhd, zyra Kristal, përball Njësisë Administrative Hotolisht.

Email:jasujosif@hotmail.com;

25.    

TV ME KABELL

“SULOVA”

Besim Sula L02906201A

Besim Sula

07.03.2014 – 07.03.2019

Njesia admin. Mollas dhe Gjergjan

Cel: 0684679968/ 0682966358 / 0684679965/ 0682966355 Adresa: Fshati Gjergjan, përballë zyrave të Komunës, Elbasan.

Email: xhulisala1984@gmail.com

26.    

TV ME KABELL

“BEST CABLE”

 Shoq. “BEST CABLE” sh.p.k.

L42606203L

Andrea Asllani (adm. + 50%), Xhevahir Kalemani (50%)

27.04.2014 – 27.04.2019

Elbasan

Cel: 0692070509/0677079102

Tel: 054246347

Adresa: Lagjja “Viseron Xhuvani”, pallati 585, kati i 1 (parë), Elbasan.

Email:asllaniandrea@gmail.com

andreaasllani@yahoo.com

best_cable@yahoo.com

27. 

TV ME KABËLL

“SKY ELBASAN”

Shoq. “SKY ELBASAN” sh.p.k. L42605202V

Arjan Koka (50%)

27.04.2019 – 27.04.2024

Njësia Administrative  Elbasan

Cel: 0692083323

0692029470

Tel: 054259793

Adresa: Lagjja

“ Brigada 17 Sulmuese”, Rruga “Zogu i parë” (pranë stacionit të trenit), Elbasan.

Email: priftileonard@yahoo.com; info@skyelbasan.al

28.    

TV ME KABËLL

“NET 3 DIGITAL”

Shoqeria “ Net 3 Digital” sh.p.k.

L63629201A

 

 

 

Xhevdet Poshja me 50% të kuotave, Xhevdet Rusta me 10% të kuotave dhe Astrit Elezi me 40% të kuotave. 

09.11.2015 – 09.11.2020

Bashkia Belsh

Cel: 0682392708

0685292910

Adresa: Rruga Belsh – Kajan km. 1, nga rreth rrotullimi ne qendër te Belshit, pasuria 257/1-N/9, kati i dytë, Blesh.

Emailnet3digital@gmail.com;

xhevdetposhja@hotmail.com

astritelezi721@gmail.com

29.

“TV ME  KABËLL PROCOM”.

Shoqëria “Procom” sh.p.k NIPT L88928101J; 

Florenc Karaj me 50% të kuotave dhe Nexhip Miraka me 50% të kuotave.

13.07.2018-13.07.2023

Bashkitë Cërrik dhe Peqin

CEL: 0695744350

Adresa:  Elbasan Cerrik CERRIK Lagjja nr.2, rruga Cerrik-Elbasan

km.1, pallati nr.84, kati 1;

Email: procomalbania@gmail.com

30.

Tv Kabllor “ALB VITO PEQIN”

Albi Kreci; L78822101V;

Albi Kreci; L78822101V;

19.03.2018-19.03.2023

Bashkia Peqin

Tel: 0694112457

Adresa: Fshati Pajove, rruga PeqinElbasan km.8, zona kadastrale 2856, objekti me numer

pasurie 182/83, kati 3., Pajovë, Elbasan.

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE FIER REGION ACTIVITY 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E

LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

31.

TV ME KABELL

“ERI A&A”

Shoq. “ERI A&A” sh.p.k

K58607809U

Altin Hoxha me 100% te kuotave

08.03.2018- 08.03.2023

Njësia Administrative Ballsh

Cel: 0692376167 /

Tel: 031322846

Adresa: Lagjja “ 5 Shkurti” Ballsh, Fier.

Emailhoxhatino@gmail.com;

32.

TV ME KABELL “DIVJAKA”

Gentian Kusta

K74712401A

Gentian Kusta

23.04.2014 –23.04.2019

Njësia Administrative Divjakë

Cel: 0692117861 / 0682241638 037122032

Adresa:  Lagjja nr.2, Rruga Plazhit, Divjakë.

Emailgentikusta@yahoo.com;

33.

TV ME KABELL

“TËRBUF”

Shpresa Boriçi

K74701401O

Shpresa Boriçi

04.06.2015- 04.06.2020 

Njësitë Administrative:

Tërbuf, Dushk, Thumanë dhe Kallmet

Cel: 0696678392; 0699879600;0662044160 Adresa: Lagjja 5, Rruga Rinia nr.2, banesa 43 Email: ikbale.loshi@gmail.com

34.

TV ME KABELL

“ENT-KABLLOR TV”

Fatjon Latifi

L54431418K

K94223402E (akep)

 

 

Fatjon Latifi

01.09.2016- 01.09.2021

Njësitë administrative:

1. Lushnjë

2. Krutje

3. Fier-Shegan

4. Allka

Cel: 0695123484

Tel: 03522206

Adresa: Lagjja “Clirimi”, rruga “Fan Noli”, Tregu Metropol Center, nr. Pasurie 4/174, zone kadastrale ,nr. 8571, kati I pare, Lushnje, Fier Emailent.kabllortv@gmail.com;

35.    

TV ME KABELL

“TOSHKËZ”

Mikel Jaho

L83807401B 

Mikel Jaho 100%

01.09.2016 01.09.2021

Njësia

Administrative Allkaj

Cel: 0696810024 / 0693255580

Adresa: Banesë private në qendër të fshatit Toshkëz, Fier.

36.    

TV ME KABELL

“PUPA”

Eneritan Pupa K93715401P

 

Eneritan Pupa 100%

01.09.2016 – 01.09.2021

Njësitë administrative:

  1. Divjakë
  2. Rremas

Cel: 0692425212

Adresa: Fshati Xeng, Lagjja Ish Zyrat, Rruga “Shen Nikolla”, godina me numer pasurie 3848, zona kadastrale 912/2 E-maileni61@live.com;

37.

TV ME KABELL

“JUG”

Shoq. “INTEL MEDIA” sh.p.k

K82803409T

Edmond Sulejmani (admin.1); Hamza Himo (admin.2)

Rexhep Himo (33%)

Shan Sulejmani (33%)

Erjon Marini (33%)

04.06.2015 – 04.06.2020

 

Njësia Administrative Fier

Cel:   0692020010

0692031281

038324202

Fax. 038324000

Adresa: Lagjja :“Apollonia”, Sheshi “Fitorja”, mbrapa fotostudio “Rustemi”, Fier.

Lagjja : “ Kongresi Përmetit”, Rruga: “Jakov Xoxa”, Fier

Emaile.sulejmani@intel-media.tv;

38.    

TV ME KABELL

“HYSGJOKAJ”

Altin Sharka L43706407O

Altin Sharka

11.05.2014 – 11.05.2019

Njësitë administrative:

a.    Hysgjokaj;

b.    Golem,

c.    Karbunarë e vogël;

d.   Lushnjë

Cel:  0684234180/ 0684234180

Tel: 035224333

Adresa: Godinë 1 katëshe, 100m pranë komunës, Fshati Hysgjokaj, Fier.

Emailaltinsharka@live.com;

sheashpk01@yahoo.it

39.    

TV ME KABELL

“POJAN”

Emin Grenica

K92526403J

L12721403G (akep)

Tele.Co.Albania

04.06.2015-   04.06.2020

 

Njësitë Administrative:

a.         Dermenas (FR)

b.        Levan (FR)

c.         Libofshe (FR)

Cel: 0697557075/ 0692427444

Adresa: Fshati Dermenas, rruga kryesore, vila 2, Dermenas, Fier.

Email:emingenica2011@outlook.com;

40.    

TV ME KABËLL “TOPOJË”

Aristir Kërri

K43029402V

Aristir Kërri

 

04.04.2016 – 04.04.2021

Njësia administrative Topojë (FR)

Cel: 0695530413

Adresa:  Rruga kryesore, banesa nr.2 Topojë, Fier.

Email: aristirkerri@gmail.com;tvkabllortopoje@gmail.com;Entela.Kerri@fti.edu.al

41.    

TV ME KABELL

“TELE.co. ALBANIA”

Shoqëria “Tele.co.Albania” sh.p.k.

J72510459J

Vladimir Cobo 18%+Agim Cobo 18%+ Astrit Cobo 20%+Shezai Cobo26%+Ismet Cobo 20%(sipas QKR evidentuar 22.02.2017)

10.12.2014 – 10.12.2019

 

 

 

Njësia Administrative Fier

2. Njësia Administrative Kashar,

Cel: 0692086562

Tel: 034502502

Adresa: Lagjja “Kastriot”, Rr. “Brigada XI Sulmuese”

godine 1 katëshe me nr.3, Fier;

Email:cobo_teleco@yahoo.com;

agimcobo@gmail.com;

42

TV ME KABELL

“Network Albania”

Tauland Hajdini

L33512404N

Tauland Hajdini

 

25.04.2019-25.04.2024

Bashkia Roskovec

Cel: 0695560879;0685359151

Adresa: Lagjja Nr.1, Roskovec.

Email:info@networkalbania.al

 

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE BERAT GJIROKASTËR ACTIVITY

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

43.    

TV ME KABELL

“IR-GEN”

Shoqëria “IR-GEN” sh.p.k

K93017601Q

Bashkim Graçi

(admin. + 100%)

08.03.2018- 08.03.2023

Njësinë Administrative Gjirokastër

Cel: 0692022505

Tel: 084268797

Adresa: Nr. 2. Lagjja “ 11 Janari”  Rruga “ Alqi Kondi” godina 4-katëshe, kati 1, nr. pasurie, 14/27, zona katastrale 8541

Email:bashkimgraci@yahoo.com;

irgen1974@yahoo.com

44.    

TV ME KABELL

“SIN-TEL”

Shoqëria “SIN – TEL” sh.p.k.

K32522623J

Ismir Basha

(adm. + 90%), Spiro Dhjamandi (10%)

09.03.2019 – 09.03.2024

Njësitë Administrative Lazarat, Dropull i Poshtëm, Dropull i Sipërm dhe Antigonë”.

Cel: 0692092212/

Tel: 088430320/ 088430325

Adresa: Dervican, Gjirokaster.

Emailbashaco@bashaco.com;

45.    

TV ME KABELL

“TEPELENA SAT”

Dritan Memushi

K69007513P (akep)

 

K68406007P

 

Dritan Memushi (adm. + 100%)

10.04.2018-10.04.2023

  Njësitë Administrative Tepelenë, Ersekë dhe Ksamil”.

Cel:  0698791224

Adresa: Lagjja “ Mustafa Matohiti”, Tepelene

Email: hoxhatino@hotmail.com;

gentian_sala@yahoo.com

 

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE KORÇË

 REGION ACTIVITY

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

46.    

TV ME KABELL “INKUSAT”

Artan Zhiva

K43924655C

Artan Zhiva

 

Njësia Administrative Pogradec

Cel: 0696070855 /

Tel: 083226080

Adresa: Rruga. “Reshit Collaku”, pallati nr 23, kati I,  Pogradec.

Emailinkusat@yahoo.com

47.    

TV ME KABELL “KORÇA”

Shoqëria “M.R.M”sh.p.k

K33927043D

 

Krisanthi Koçibelli (adm. + 100%)

12.11.2016-12.11.2021

Njësitë administrative Korçë, Maliq, Drenovë, Libonik dhe Bulgarec 

Cel:0692075539

       0692092940

Tel: 0822 43532

Adresa: (1) L. 7, Bulevardi “Shën Gjergji”, Turizmi, Behar Koçibelli, Korçë; (2) Blloku Nr.3, Shtëpia e Oficerave, TV Kabllor, Maliq.

Emaillobitv@hotmail.com

48.    

TV ME KABELL

“FOKUS”

Shoqëria “FOKUS CABLE” sh.p.k

K53710001I

Enida Rusi  (adm.), Naun Prifti (20%), Dudi Bici (80%)

30.05.2017-30.05.2022

Njësinë administrative Maliq, Libonik dhe Pirg

Cel: 0684010216/

Tel: 086142000

Adresa: Maliq, Korçë.

Emaililirbici@yahoo.com;

49.    

TV ME KABELL

“MASA GRUP”

Shoqëria “MASA GRUP 2009” sh.p.k.

K94705001M

 

Festim Xhambazi me 100% të kuotave

07.05.2017-07.05.2022

“Njësitë Administrative Vreshtas dhe Pirg”.

Cel: 0696655302

Adresa: Pallat në qendër te Fshatit, Kati I, Sheqeras, Vreshtas, Korçë.

Emailmasagrup2009@gmail.com;rudinaxhambazi@yahoo.com;Sulejman.neziri@hotmail.com

50.    

TV ME KABELL

“ZARGOÇAN”

Gëzim Cake

L44113602F (akep)

Gëzim Cake

07.05.2017-07.05.2022

“Njësite Administrative Udenisht dhe Bucimas”

Cel: 0695889872/ 069 4736796/ 0699461991

Adresa: Fshati Guras, banesë private me nr. pasurie 179/9, me zonë kadastrale 1903, pranë xhamisë, lagjja e poshtme, Bucimas  Korçë.

Emailnexhmitorra@yahoo.com

alfredpere40@yahoo.com;alfred.pere@yahoo.com

51.    

TV ME KABELL

“ANFAB”

Sevi Mediu

L43706001L

Sevi Mediu

23.02.2019 –23.02.2024

Njësia Administrative Vreshtas

Cel: 0692829472

Adresa: Vreshtas, Fshati Potgorije, banesë 1 katëshe, në qendër të fshatit Potgorie, Korçë.

Emailtvkablloranfab@hotmail.com;tv.kabllor.anfab123@gmail.com

52.    

TV ME KABELL

“TVM DEVOLLI”

Shoqëria “TVM Devolli” sh.p.K

L56306601T

 Nevrus Mersuli K77211601V (akep)

 

Nevrus Mersuli (admin.+100%)

Nevrus Mersuli

25.11.2018- 25.11.2023

Qyteti Devoll

Cel: 0692079991/0692515443/ 0699648019

Tel: 08113695/ 08113692/081122202

Adresa: Sheshi “1 Maji”, Prapa Mapos, Bilisht, Korçë.

Emailtvm.albania@gmail.com;tvmcable@gmail.com;tvmdevolli@gmail.com

53.    

TV ME KABËLL “ARAL”

Guri Meko

K74805602L

Guri Meko

09.11.2015 –09.11.2020

Njësitë administrative Buçimas dhe Pojan

Cel: 0672018510

Adresa: Lagjja Nr. 9, Rruga: “Midhi Kostani”, Pallati “Samarina” Korçë.

Email:catv.al@hotmail.com

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE KUKËS REGION ACTIVITYQARKUN

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

54.    

TV ME KABELL

“KUKËSI”

Shoqëria “TELEVIZIONI KUKËSI” sh.a.

K48021203K

Lutfi Meçka (adm. + 60%), Remzije Meçka (40%)

28.12.2016-28.12.2021

  Qyteti Kukës; Qyteti Krumë; “Njësitë Administrative Shtiqën dhe Bicaj”

Cel: 0682023606 / 0672311111/

Tel: 024223271/ 024223090

Adresa: Lagjja nr. 4, Kukës.

Emailkukes.tv@hotmail.com

55.    

TV ME KABELL

“TATA JUNIOR”

Shoqëria “Tata Junior” sh.p.k.

K89115601U

Ervin Tahiri

(admin. + 100%)

04.06.2015 –04.06.2020

 

Bashkia Bajram Curri

Cel: 0693326780/ 0682060313/ 068 2474825

Adresa: Lagjja “Partizani”, pallat 3 katësh, kati 1, Bajram Curri.

Emailervindr1979@hotmail.com;Tatajunior.tv@gmail.com

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE LEZHË REGION ACTIVITY LEZHË

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

56.    

TV ME KABELL

“MAMURRAS”

Gjergj Gega

L08303302Q

 

Gjergj Gega

07.05.2017-28.12.2022

Njësia administrative Mamurras

Cel: 0686364220 / 0672766148/

Adresa: L. Zef Hoti, pallati 20, kati I, 20 m pranë postës, Mamurras, Kurbin, Lezhë.

Emailgjergjgega2010@yahoo.com;gjergjgega@yahoo.com; gjergjmarku@hotmail.com

57.    

TV ME KABELL

“TV kabllor LAÇI”

Pashk Laska K87521301R

Pashk Laska

 

30.08.2015 04.08.2020

Njësitë Administrative Velabisht, Roshnik dhe Vërtop

Cel: 0682058933

Adresa: Lagjja Nr. 2, Rruga “Unaza”, Pll. 4 katësh, kati 2, Laç.

Email:floriing_1980@hotmail.com

58.

TV ME KABËLL “BESËLIDHJA”

Preng Doda

L69012001L

 

G70307098A (akep)

 

Preng Doda

18.07.2016 18.07.2021

Qytetet Lezhë dhe Rrëshen

Cel: 0686491353

Adresa: (1) Lagjja 1, Rruga “Gjergj Fishta”, godina e Pallatit Kulturës, kati dytë, Rrëshen. (2) Lagjja “Beslidhja”, Ndërtese 3-katëshe, kati parë, nr. Pasurie 6/188, zona kadastrale 8632, Lezhë.

Emailpreng.doda.2016@gmail.com;

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE SHKODËR REGION ACTIVITY

 

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

59.    

TV ME KABELL

“DANJA”

Edi Tanushi

K76818004O

 

Edi Tanushi

23.04.2014 23.04.2019

 

Njësia Administrative Vau i Dejës

Cel: 0684831154

Adresa: Rruga: “Rilindja”, pallati nr.26, kati V, Vau I Dejes, Shkodër.

E-mailEddy-74@hotmail.it;

bibetanushi15@hotmail.com

kabllordanja@hotmail.com

60.    

TV ME KABELL “DRINI”

Liberta Thanza

L46403009L

Liberta Thanza

14.07.2015 14.07.2020

“Njësia Administrative Bushat dhe Velipoje”

Cel: 0662323333/0698787892/0674122723

Adresa: Rruga Nacionale Bushat-Shkodër, pranë zyrave të Komunës Bushat, Shkodër.

Emaillibertathanza@live.com;

floriing_1980@hotmail.com

61.    

ITCOM

Shoqeria “ITCOM” sh.p.k.

K 87230005 V

Marin Palushi 100%

 

 

31.01.2018-31.01.2023

Njësia                   administrative Shkodër

Tel:+355 228 01 222

Lagjja “Vasil Shanto”, Bulevardi Skëndërbeg, Pall. 164, Shk. 1 nr. Pasurie 4/337+1-1/2, zona kadastrale 8597, Shkodër.

Email:info@itcom.al

Home Page

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE TIRANË REGION ACTIVITY

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET                  (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

62.    

TV ME KABELL

“ASPARAG”

Bardhyl Tosku

K33019864G

BARDHYL TOSKU

(100%)

28.12.2016-28.12.2021

Bashkia Rrogozhinë

Cel: 0674133111/ 0695232470

Adresa: Lagjja nr.1, rruga e Kavajës, banesa nr.2, Rrogozhinë.

Email:bardhyl.tosku@hotmail.com;

elona_fetollari@yahoo.com;

tv_asparag@yahoo.com

63.    

TV ME KABELL

“VAQARR”

Edmond Manja

L32404012E

Edmond Manja

10.05.2014-10.05.2019

Njësitë administrative Vaqarr, Pezë dhe Gjepalaj.

Cel: 0686949111 / 0672044020

Tel: 042374982

Adresa: Vaqarr qendër, pranë Postes, Vaqarr Tiranë

Email:manjaedmond@yahoo.com; edmondmanja@yahoo.com

64.    

TV ME KABELL

“J&P PRO”

Shoqëria“J & P PRO” sh.p.k

K72404002A

Gjergji Toshi

(admin. + 100%)

10.12.2014 -17.12.2019

 

Cel: 0686949111

Tel: 044800102/0694040707

Adresa: Rruga “Fabrika e Qelqit”, zona kadastrale 8230, Pasuria Nr.2/63, Godina Qëndrore, Njësia Bashkiake nr.6, Tiranë.

Email:  gjergji.toshi@outlook.com;

infojppro@gmail.com

 

 SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT THE VLORË REGION ACTIVITY QARKUN

NR.

EMRI I SUBJEKTIT      (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

NIPT

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

65.    

TV ME KABELL

“DELVINA”

Adriatik Bajrami

K66424519Q

 

Adriatik Bajrami

05.09.2017-05.09.2022

Njësia administrative Delvinë

Cel: 0694319633/ 081522090

Adresa:  Rruga “ Vasil Nelo”, Pallati n .23, Hyrja nr.2, kodi postar 9704 L.”S. Ballaci”, Delvinë

Email: tvkabllordelvina.@hotmail.com;

66.    

TV ME KABELL

“VJOSA”

 

Shezai Aliaj

K96530203C

 

Shezai Aliaj

01.09.2016 –01.09.2021

Njësia administrative: Novoselë

Cel: 0692039949

Tel: 039540454

Adresa: Fshati “Fitore”, banesa 10 m pas ish SMT, Komuna Novoselë, Vlorë.

Emailshezaialiaj@yahoo.com;

67.    

TV ME KABELL “VLORA CABLE”

Shoqëria “Tv Kabllor Vlora Cable” sh.p.k.

L27112201S

Vexhi Danaj, ortak me 40% të kuotave; Nexhmedin Danaj, ortak me 30% të kuotave dhe Ndue Guri, ortak me 30% të kuotave.

01.09.2016 – 01.09.2021

Njësia Administrative Vlorë

Cel: 0684096191 / 0682086856

Tel: 033409100 / 0428800

Adresa: (1) Kulla e parë, rrethi Skelë, kati I, Vlorë. (2) Lagjja 28 Nëntori, Sheshi “Artur Rustemi”, Pallati 1174, Kati i parë, Vlorë.

Emailvloracable@gmail.com

68.    

TV ME KABELL

“TIVO CABLE”

Arben Lame L24722801B

Arben Lame

13.02.2014 – 13.02.2019

Njësia administrative Konispol

Cel: 0696598417 /0696431695

Adresa: Godine një katëshe pranë zyrave te Bashkisë Konispol, Vlorë Email: tivo.kabell@yahoo.com; null.sql@gmail.com;

69.    

TV ME KABELL

“SARANDA KABËLL”

Krenar Avdulla 

 L43724802T

Krenar Avdulla

10.12.1014 – 10.12.2019

Njësia administrative Sarandë

Cel: 0692785859

Adresa: Lagjja nr. 4, rruga “Idriz Alimadhi”, pranë ish Burgut, Sarandë.

Emailerjon_sarande@hotmail.com;viktoravdia@yahoo.com

70.    

TV ME KABELL

“BEQAJ”

Shoqëria “Beqaj Kabllor 2014” sh.p.k.

L46528201S

Gazmir Beqaj (Admin. + 100%)

17.12.2014 – 17.12.2019

“Njësia administrative Selenicë”.

Cel: 0692077466

Adresa: Pallati 5 katësh, nr. 513, kati i 1-rë, Selenicë, Vlorë.

Email: valeronshpk@gmail.com; beqajkabllor@gmail.com;

71.    

Tv Kabllor “Digital” 

Shoqëria “Sabatel” sh.p.k.

K06924228G

Shoqëria Sabatel sh.p.k; K06924228G; Izder Avdulla Adm+30%; +Avdul Yzeiri 30%+Sali Saliu 30%+Nisatel 10%

16.09.2016 -16.09.2021

Qendër Vlorë

Cel: 0682035215 / 033710065

Adresa: Bulevardi Ismail Qemali, lagjia “Babicë e Madhe”, Nr.703, kati 2, Babicë, Vlorë.

Email: sabatel2011@hotmail.com

melsiajazi@hotmail.com;

sali_saliu@yahoo.com;

               
                         

 

SUBJECTS CABLES THAT SUPPORT  IN SOME REGION

NR.

EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA)

EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK)

ORTAKET (AKSIONERET)

AFATI I AUTORIZIMIT

ZONA E LICENCIMIT

ADRESA/KONTAKT

72.    

TV ME KABELL

“ABCOM”

Shoq. “ABCOM” sh.p.k.

K11308001B

American Broadband B.V (100%); Genti Daci (Përfaqësues ligjor+Adm), Altin Leksani (Përfaqësues ligjor+Adm)

02.07.2018-02.07.2023

1.Qyteti Tiranë

2.Nj.A. Farkë,

3.Nj.A Kashar;

4. Qyteti Fier,

5.Qyteti Durrës

6.Qyteti Kavajë

7.Qyteti Lushnje

8 Qyteti Elbasan,

9. Qyteti Vlorë,

10.Qyteti Krujë

11. Qyteti Fushë Krujë,

12.Qyteti Pogradec,

13.Qyteti Shkodër;

14.Bashkia Kamëz

15.Bashkia Vorë

16.Nj.Ad. Luz i Vogël

17. Nj.Ad Lekaj

18. Nj.Ad Gosë

19. Nj.Ad Maliq

20. Nj.Ad Libonik

21. Nj.Ad Pirg

22. Nj.Ad Pojan

23. Nj.Ad Vreshtas

24. Nj.Ad Gramsh

25. Nj.Ad Pishaj

26. Nj.Ad Kodonjat

27. Nj.Ad Orikum

Cel: 0682064090 / 0694045139 / / 0672045139 /0682035215

Tel: 044500139 / 044501044/ 044501015

Adresa: (1) Rruga “R. Collaku”, N.D 4; H 2 Ap.9, Njësia Administrative Nr. 10, Tirane; (2) Rr. “Ibrahim Rugova”, Nd. 42, H. 7, Kati 2, Njësia bashkiake nr. 5, Tiranë

Email: gdaci@abcom.al

aleksani@abcom.al;

info@abcom.al

ypulaj@abcom.al;

vdedolli@abcom.al;

73.    

TV ME KABELL

“APT”

Eltion Thanasi

K74805602L

 

K69007514A (akep)

 

Shoqëria “APT CABLE” sh.p.k.

08.03.2018-

Njësitë Administrative Memaliaj, Pukë, Himarë, Përmet, Këlcyrë, Bashkia Sarandë, Njësia Admin Çërravë

Adresa: Rr. “Irfan Tomini”, Pll. 24, Ap. 5, Tiranë.

(1) Lagjja nr. 5, Rruga “Shpëtim Disha”, zona kadastrale 2646, nr. pasurisë 101, godine 1-kateshe, Memaliaj.

(2) Lagjja nr.2, rruga “Abedin Dino”, pallati nr.8, kati i pare, Sarandë.

(3) Rruga “Ymer Puka”, Blloku Nr1, Pallati nr.6, Kati 1, Sheshi “Terbuni”, Pukë.

(4) Qendër Himarë, ngjitur me Albtelekomin, Himarë.

Email:eltionthanasi@hotmail.com;

info@aptcable.com;

info@apt.al