+355 67 303 3000 info@ama.gov.al

AUDIOVISUAL BROADCASTER

AUDIOVISUAL OPERATORS

 

No. Name of audiovisual operator Address  Stakeholders   Licensing Area E-mail Contact No.
1 Radio Televizioni Shqiptar(RTSH) Rruga Papa Gjon Pali II, Tirana 1000 Rruga Papa Gjon Pali II, Tirana 1000 Republika e Shqipërisë marketing@rtsh.al

elbasanieda@gmail.com

+355 4 222 8444

NATIONAL AUDIOVISUAL OPERATORS

No. Name of audiovisual operator  Address Stakeholders  Licensing Area E-mail Contact No.
2. Tv Klan” Rr.”A. Moisiu”, nr 97, Pranë Ish Kinostudio Shoq. “TV Klan” sh.a Republika e Shqipërisë info@tvklan.al +35542347821/2/3
3. Top Channel Rruga “17 nëntori Nr. 20, Kodër Mëzez, Kashar, Tiranë Shoq. “Top Channel” Republika e Shqipërisë info@top-channel.tv +355 42253177
4. Vizion + Media vizion sha, Rruga: “ Don Bosko, nr 5, Tiranë Shoqëria “Media Vizion” sh.a. Republika e Shqipërisë info@vizionplus.tv +355 42404229
5. Digitalb  Tv Autostrada TR-DR, Rr. “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë Shoqëria “Digitalb” sh.a. Republika e Shqipërisë ligjor@digitalb.tv

info@digitalb.tv

+355 42388000
6. ADTN Autostrada Tiranë durrës Rruga: “ Rr. “Pavarësia”, nr. 39, Kashar, Tiranë Shoqëria “ADTN” sh.a. Republika e Shqipërisë info@adtn.tv +355 694050551

+355 42388000

PRIVATE AUDIOVISUAL OPERATORS

No. Name of audiovisual operator Address Stakeholders  Licensing Area E-mail Contact No.
1. TV Klaudiana Bulevardi “Mustafa Gjinishi” Alessia Vogli Rrethi Peqin tvklaudiana@yahoo.it +355 662031111
2. TV Puka Rr: “Halil Cel Terbuni”,  prane postes(Albetelekom) Ramazan Rringaj Rrethi Pukë puka_tv@yahoo.com +355 682332473
3. TV 6+1 Lagjja “Partizani”, Rr. Ali Demi”, Vlorë Admin. Albert Deliaj

Shoqëria “6+1”Vlora” sh.p.k.

Rrethet Vlorë, Sarandë, Delvinë 6plus1vloratv@gmail.com

 

+355 682665783
4. One Tv Vlora Lagjia: “ Kushtrimi” Rruga: “Gjergj Kastrioti” , objekti nr 2, Vlorë Admin. Eduart Leli

Shoqëria “One TV VLora” sh.p.k

Qyteti Vlorë vlorenews@gmail.com +355 692651220
5. TV UTV Education “UTV Education” Bulevardi : “ Zogu 1” ish pallati i kultures, “ Ali Kelmendi” pranë “Albanian University” Tiranë Albania. Admin. Entela Proko

Shoqeria “UTV EDUCATION” sh.p.k

Qarku Tiranë dhe Bashkia Durrës, Qarqet Elbasan

Licence numerike Qarku Korçë

aljonka.aliu@gmail.com +355 672039249
6. Club TV Blv. Dëshmorët e Kombit, Hotel Rogner Europapark, Tiranë. Admin. Xhevdet Spahiu

Shoqëria “Egnatia Televizion” sh.a

Prefekturat Tiranë, Durrës, Elbasan dhe  Qarku Korçë infoclubtv@gmail.com +355 442235030

+355 682061006                          +355 682064114

+355 682941793

7. TV Channel 1 Lagjja “Qemal Stafa”, Godina 4 katëshe pranë Bashkisë, Shkodër, Admin. Ermir Bebeziqi, Shoqëria “Media Nord” sh.a Bashkia Shkodër, Qyteti Koplik drejtori@tv1-channel.tv +355 684160626
8. TV Kombi TV Kombi. Lagjia” Bishanake”, Fier Admin. Kreshnik Gjata

Shoqëria “Kombi” sh.p.k

Bashkitë Fier dhe Mallakastër,  pjesërisht Bashkite Lushnje dhe Berat kreshnikgjata@tvkombi.com

info@tvkombi.com

marketing@tvkombi.com

+355 698129314

+355 692158384

9. TV Bajram Curri L. Partizani, qyteti i B. Currit, rrethi Tropojë. Lagjia Partizani, pall 5, kati 5 Ismail Buçpapa Bajram Curri ismailbucpapaj@yahoo.com +355 682215690
10. TV Mati L. “Partizani”, Rr. “Kuvendi i Dukagjinit”, Ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Korriku”, Burrel Administrator Lufti Vani, Shoqëria “Vani” sh.p.k Qarku Mat. tvmati@yahoo.com +355 682057883
11. TNT Njesia bashkiake nr. 2. Rr. Themistokli Germenji, KAti 1, Pall Firmes Mane, TCI, Ambasador 1 Shoqëria “3D&AF Entertainment” sh.p.k Qarqet Tiranë, Durrës. berlini_tirana@hotmail.com

info@tnt.live

+355424346500     +35542346500
12. Fax News Rr. “Labinoti” Vila 5/78, pranë Fakultetit Ekonomik, Tirane

Rr: ” Panorama”, Nd 3, Hyrja 19, kati3, apartamenti 9, Tirane; Adresa 2)

Adm. Kasem Hysenbelliu Shoqëria“Fax MediaNews”sh.a Qarqet Tiranë dhe Durrës shuplakaweb@gmail.com

 

faxnewstv@gmail.com

+35542453533 +35542362465
13. BBF Rr. e Kavajës, Concor center, njësia 312, Kati 2 teknik, Tiranë Admin. Fejzo Subashi

Shoqëria “BBF” sh.a

Qarqet Tiranë dhe Bashkia Durrës fejzosubashi@gmail.com +355 682001007
14. TV Channel One Rruga: “Aleksander Moisiu” Ish  Kinostudio “Shqiperia Sot” Admin. Ylli Ndroqi

Shoqëria “CHANNEL ONE” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier

 

mimozaagasi@channel-one.al

info@channel-one.al

+355 696007100                               +355 692030807
15. TV Sot 7 Lagjja 5, Rr. Unazë, Pogradec Admin. Bajram Fejzollari

Shoqeria “TV SOT 7” sh.p.k

Qarku Korcë sot7tv1998@yahoo.com

info@sot7.al

+355 694432450

+355 672071200

16. TV A1 Report

(Pezulluar licenca)

Rr. Aleksandër Moisiu, Ish Kinostudio, Tirane Admin. Areta Hysaj

Shoqëria “TV BALLKAN” sh.a

Qarku,Tiranë, Durrës, Lezhë, Fier. adelinavyshka@yahoo.com

olsiislo321@gmail.com

+355 692387497

+355 696065324

 

17. TV ABC News Rr. A. Moisiu, ish kinostudio , Tiranë Admin. Eglantina Lamaj

Shoqëria “ABC NEWS” sh.a

Qarqet Tiranë, Durrës, Elbasan dhe  qarku Fier. financa@abcnews.al +355423478

+3554234782

+355 694007240

18. TV Kukësi L. 4, Rr. “Dituria”, Kukës Admin. Lufti Meçka

Shoqëria “Televizioni Kukësi” sh.a

Qarqet Tiranë, Durrës, Lezhë, Kukës. kukes.tv@hotmail.com +355 682023606

+355 692422706

19. TV Scan Rr. “A. Moisiu”, Ish Kinostudio, godina e kinofilmit Admin. Sokol Abazaj

Shoqëria “SCAN” sh.a.

Qarqet Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier

 

info@scan-tv.com +355 682066005

+355 423477945

20. TV Rozafa Motiv 31 Dhjetori, Pallati 10 katesh, tek qendra e kembimit valutor, Shkodër Admin. Kristjan Kokaj

Shoqëria “MEDIA MOTIV” sh.a

Bashkia Mirditë, Qarqet Lezhë dhe Shkodër televizionirozafa@gmail.com +355 672010455

+355 672014420

21. TV Lobi Lagjja 7,Bulv. “Shën Gjergji”, Turizmi Behar Koçibelli, Korçë .   Blloku Nr.3, Shtepia e Oficerave, TV Kabllor, Maliq. Admin. Renato Koçibelli

Shoqëria “MRM”sh.p.k

Qarku Korçë lobitv@hotmail.com 082243532

+355 692092940

22. TV Antena Nord L. “Ndoc Mazi”, Rr. “Edit Durham”, prane agjensise “Anna Tours” Pallati 9-katesh, kati 9, Shkodër Admin.   Diela Preka

Shoqëria “Tv Lokal Antena Nord ” sh.p.k

Bashkitë Shkodër,Malësi e Madhe info@antena.al +355 684053700
23. In TV Rruga Dhaskal Tod”hri, nr.26, katund i ri Kashar, Tiranë Admin. Karolina Rista , Shoqëria “Extra Channel” sh.p.k. Bashkitë Tiranë, Durrës, Qarqet Elbasan, Fier dhe Vlorë. info@intv.al

genc.shkodra@intv.al

+355 2320990

+355 692076447

+355 698701852

24. News 24 Ish uzina e autotraktoreve, Shkoze, Tirane. Admin. Mustafa Muço, Shoqëria “Focus Media News” sh.p.k Qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë, Fier mustafamuci@gmail.com

 

Gazetashqiptare@hotmail.com

+355 4359104

0682074395

25. TV Margit Lagjia: ” Kadri Qystri”, Rr: ” Darsia”, kodi postar 9001, Lushnje. Admin. Eva Muça, Shoqëria “MARGIT TV”sh.p.k Qarku Fier evamuca68@yahoo.it

tvmargit@yahoo.com

+355 692085089

+355 692032674

26. TV Apollon Lagjia: “Apollonia”, bulevardi ” Jakov Xoxa”, prane foto Rustemit , Fier

Lagjja “28 Nëntori”, Fier

Admin. Artur Rustemi, Shoqeria “F.K.T” sh.p.k Bashkia Vlorë,

Qarku Fier

rustemi@apollon.tv +355 695127033

+355 69 47 86403

 

27. TV Kopliku Koplik, Qendër, Malësi e madhe, tek godina a Bajraktarëve, Shkodër Admin .Zenel Hoxha Bashkitë Shkodër, Malësi e Madhe tvkopliku@hotmail.com +355 21122840

+355 672943268

+355 682556607

+355 672932881

+355 673006663

28. TV Channel 7 Rr. Nacionale, ish ndërmarrja e veshjeve, Gjirokastër Admin .Oriana Cenko Bashkia Gjirokastër channel7televizion@yahoo.com

sakonjaz@yahoo.com

+355 2382620

+355 695157557

29. TV Bulqiza L. “Minatori”, Pallati i Kulturës, Bulqizë Admin. Edmond Isaku                   Shoqeria “MARIUXHO” sh.p.k Qyteti Bulqizë bulqizatv@yahoo.com mariuxhoshpk@gmail.com edmondisaku@yahoo.com +355 682020663
30. TV Skampa

 

Lagjia “L. Gurakuqi” Hotel “Skampa”, Kati i dytë, Elbasan Admin. Orel Mehja

Shoqëria “TV SKAMPA” sh.p.k

 

Qyteti Elbasan

 

 

tvskampa@hotmail.com +355 54240451

+355 692041034

+355 692065518

+355 694028660

31. TV Berati Lagjia: “Çlirim”, Rr: Pal Golemi, shk 1, kati 8, ap 40 Admin .Alban Shehu Qarku Berat beratitv@gmail.com +355 662002004

+355 6951322902

32. Televizioni BS Shkodër, Rrethina, Golem, pranë Kompleksit Zmijani Admin .Gëzim Brahusha Qyteti Shkodër blue_sky_tv@yahoo.com +355 682123808
33. A2 Njësia Bashkiake nr. 2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndërtesa nr. 12, ABA Business Center, Kati i 7 teknik, kodi postar 1010, Tiranë; Admin. Andri Kasneci

“G2 Media” sh.p.k.

Qyteti Vorë egavani@gmail.com +355 674037710
34. TV Ora News Rr.”A. Moisiu”, ish Kinostudio “Shqipëria e re”, Tiranë Admin. Ylli Ndroqi

Shoqeria “Ora” sh.a.

Qarku Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë burimetnjerezore@ora-news.com +35542347577

+355 696007070

+355 692020105

35. TV Saranda Rruga Onhezmi, 15 kateshi, kati i 3-te, hyrja nr. 9, Sarande, Shqiperi Admin. Thodhori Dukshi Qyteti Sarandë sarandatelevizion@gmail.com

sarandatv@gmail.com

+355 682094020

+355 693712383

+355 698133897

36. TV Tele Joni L. nr. 1, Rr. “E Flamurit”, godina 1, kati 3, Sarandë Admin .Irakli Stefani Zona Himarë-Sarandë tele.joni@yahoo.com +355 692093285

+355 697364521

37. TV Jug L. “ Kongresi Permeti, Rr; Jakov Xoxa, Fier Admin. Edmond Sulejmani

Shoqeria “Intel Media” sh.p.k

Qyteti Fier e.sulejmani@intel-media.tv +355 697688811

034704466

38. Glob TV Lagjja Muzakaj, Rr. Antipatrea, Ndërtesë 2 katëshe, pranë Urës së Gorricës, Berat Admin. Emiljano Hoxhaj Qarku Berat media.globtv@gmail.com

hoxhaj.bujar@gmail.com

032230769

+355 692093523

39. TV Re.Al L. “L. Sallata”, Rr. “Sadik Zotaj”, pallat i ri, kati 3, Vlorë Admin. Eduart Meminaj, shoqeria “RTV – REAL” sh.p.k Qyteti Vlorë realrtv@yahoo.it +355 692045341

+355 696318999

40. TV Star Plus Rr. “Çlirimi”, Pallati “Coloseo” Construction” prane Teatrit “Migjeni”, Shkodër Admin. Tonin Buja,Shoqeria “Star News Plus” sh.p.k. Bashkia Shkodër info@starplus-tv.com 022247510

+355 696095654

042225000

41. TV Adriamed L. 12, Rr. “K. Kazanxhi”, P.779, Sh. 1, Ap. 4, Durres Admin. Marsida Gorrea                 Shoqeria “RTV ADRIA-MED” sh.p.k. Bashkite Durrës, Kavajë, Qarqet Fier dhe Vlorë 052901223

+355672831112

+355 695419329

42. Tv Best Channel Elbasan, L. “Visarion Xhuvani”, Pll. 585/1 Admin. Andrea Asllani, Shoqeria“Tv-Best” sh.p.k. Qarku Elbasan televizioni.best@gmail.com;andreaasllani@yahoo.com;asllaniandrea@gmail.com +355 692070509

+355 694810521

43. TV Lezha Lagjja “Skenderbeg”, rruga “Hafiz Ali Ulqinaku”, godina “Manhaten”, Kati 3 Lezhë Admin. Fred Stakaj Qarku  Lezhë, Kurbin, Shkodër tvlezha@yahoo.com +355 2020991
44. Agon Channel

(Pezulluar licenca)

1.Rr. « Ibrahim Rugova », Ndërtesa nr. 40, Hyrja 8, Ap. 45, Njësia Bashkiake nr. 5, Kodi Postar 1019, Tiranë

 

2.Kashar, Mëzes, kapanoni Mëzuraj, në anën e djathtë të autostradës Tiranë-Durrës, Km. 3,  Tiranë.

Admin. Mauro De Renzis, Shoqëria “AGONSET ” sh.p.k. Prefekturat Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë (pezulluar) +355 685021204
45. TV Alpo Rr: ” Harillaq Liti”, Nr 1, Hyrja 1, Gjirokaster, kodi zip 6001. Admin. Aristotel Petro

Shoqëria “AMG 2000” sh.p.k.

Bashkia Gjirokastër alportv@yahoo.com +355 692086120
46. Report Tv Rr. Niko Pushkin, prapa stadiumit Qemal Stafa, pranë Liqenit Artificial , Tiranë. Shoqëria “Multiscreen” sh.p.k. Qarqet Berat dhe Korçë (si ofrues sherbimi)  Qytetet Vlorë, Elbasan, Gjirokastër, Lushnje, qytetet Sarandë, Librazhd, Shkodër, Lezhë, Krujë, Pogradec, Zona e plazhit Durrës-Kavajë, Zona Tiranë-Durrës (si tv analog albamalltezi@hotmail.com

carlobollino@hotmail.com

+355 682045020

+355 692936502

47. Shijak Tv Ish-godina e librit shkollor, pranë minibashkisë, kati 3, Tiranë Shoqëria “Media +” sh.a Qarqet, Tiranë, Durrës, Elbasan , Fier televizionishijak@gmail.com 04 247135
48. CLUB TV Shoqëria“Egnatia Televizion” sh.a., Shoqëria “Egnatia Televizion” sh.a Qarkqet, Tiranë, Durrës, Elbasan, Korçë Prefekturat Tirane, Durrës, Elbasan dhe Qarku Korçë . Happygroup.al@gmail.com