+355 67 303 3000 info@ama.gov.al

Audio Broadcasters

AUDIO OPERATORS

No

Name of the Audio Operator

Adress

Stakeholders 

 

Licensing Area

E-mail

Contact No.

Web Page

 

 

      NATIONAL AUDIO OPERATORS

 

1.

Top Albania Radio

Rruga: “5 Dëshmorët”, Nr. 20, Kodër Mëzes, Kashar, Tiranë

Shoqëria “Top Albania” sh.a.

Republika e Shqipërisë

contact@topalbaniaradio.com

ardiana.keta@topalbaniaradio.com

+355 42247492

+355 42247299

+355 692080400

www.topalbaniaradio.com

 

 

2.

Radio Club FM

Bulevardi: Dëshmorët e Kombit, Hotel Rogner Europapark, Tiranë

Shoqëria “Club Muzikor” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@clubfm.al

beni@clubfm.al

olta@clubfm.al

+355 42235014 +355 682000789

+355 682054777

www.clubfm.al

www.clubfm.net

 

 

 

AUDIO OPERATORS WITH REPETITION SERVICE

 

3.

Radio BBC

Rruga : “Papa Gjon Pali II”, Tirana 1000

 

Radio Televizioni Shqiptar

Qarqet Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Fier

 

worldservice@bbc.co.uk

 

 

http://www.bbc.co.uk/albanian/

4.

Radio RFI

Ambasada Franceze Tiranë

Ambasada Franceze/ R.C.S.

Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Shijak, Vorë;         Qytetet Shkodër dhe Korçë

francois.terrier.af@gmail.com

33(0)156402991

+355 692062608

 

5.

Radio CRI Radio e Jashtme e Kinës

Rruga: “Haxhi Isuf Banka”, nr. 165, Farkë Selite Tiranë

Shoqëria “ALB – CRTV” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Shijak dhe Vorë.

 

crtv5182@163.com;

albcrtvliu@hotmail.com

+355(0)44509477

+355 692885516

+355 692657805

www.albanian.cri.cn

 

 

 

          LOCAL AUDIO OPERATORS

 


6.

Radio Fieri

Lagjja: “16 Prilli”, Rruga: “Hasaf Dishnica” Fier, Shqipëri

Shoqëria Pelari/A sh.p.k.

Bashkia Fier

radiofieri@yahoo.com

+355 692027887

+355 699976222

+355 695451555

+355 692024654

+355 684800010

www.radio-fieri.com

 

 

7.

Radio +2

Rruga: “Ismail Qemali, Pallati 18, kati 1, njësia bashkiake 5, Tiranë,

“Big Fm” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

pellumbkika@yahoo.com

lorenabako@gmail.com

+355 684386476

+355 692954420

http://www.plus2radio.al

8.

Radio Saranda

Rruga: ”Ismail Qemali ”, Sheshi ”Europa”, Pll.12, Lagjja.nr.4,Sarandë

Shkëlqim Hajno

Bashkia  Sarandë

radio_saranda@yahoo.com

hajno_shkelqim@yahoo.it

355 692235026

+355 085222678                      +355 68 441 7404

 

9.

Radio Val  e Kaltër

Lagjja “24 Maji”, Rruga: “Enver Jaho” Vlorë

Robert Hoxha

Njësia Administrative Vlorë

radio.valekalter@yahoo.com

info@valekalter.net

 +355692048630

 

10.

Radio Ime

Rruga: “Fadil Rada”,Pll. 9/1. Ap. 8, Tiranë

Enno Alimerko

Qyteti Tiranë

radioime@gmail.com

al.enno@gmail.com

+355 42227955 +355 662044450

 

11.

Radio Alfa & Omega

Rruga: “ Vaso Pasha”, Pll. 13/1, Tiranë

Shoqeria “ALFA & OMEGA” sh.p.k.

Qarqet Tiranë, Durrës

alfaeomegaradio@yahoo.com

+355 682067120

+355 692444440

 

12.

Radio Top Gold

Rruga: “5 Dëshmorët”, Nr. 20, Kodër Mëzes, Kashar, Tiranë

Shoqëria “TOP GOLD” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier,

Bashkitë Elbasan, Cërrik dhe Belsh

 

financa@topgold.al

info@top-channel.tv         

epoda@top-channel.tv      

ardian.spahija@topgoldradio.al

+355 692052467                      +355 692020210                     +355 42247492                      +355 42247299

www.topgold.al

 

13.

Radio Alpo

Rruga: ” Harillaq Liti”, Nr 1, Hyrja 1, Gjirokastër kodi zip 6001.

Shoqëria “AMG 2000” sh.p.k.

Bashkitë Tepelenë, Memaliaj, Përmet dhe Këlcyrë

alportv@yahoo.com

 

+355 692086120

 

www.alpomedia.com

 

 

14.

Radio Rash

Rruga: “Ali Demi”, Ish Kombinati i Autotraktorëve, Zyrat e Administratës, Tiranë.

Shoqëria “FOCUS MEDIA NEWS” sh.p.k

Qarqet Tiranë dhe Durrës

mustafamuci@gmail.com

alketatopi@hotmail.com

+355 4359104

+355 682055373

+355 682064366

 

 

15.

Radio 7

Rruga: “Sefer Kondi”, Nr. 35, Tiranë, Prush, km 1, Vaqarr, 1041, Tiranë

Shoqëria “MEDIA J-7” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Fier,

Bashkitë Elbasan, Cërrik dhe Belsh.

info@radio-7.net

e.kumaraku@radio-7.net

info@radip-7.net

+355 682077647

+355 686047511

www.radio-7.net

16.

Radio Mati

Lagjja “Pjetër Budi”, Burrel

Shoqëria “Radio Mati” sh.p.k.

Qyteti Burrel

radiomati@gmail.com

 +355686271012

 

17.

Radio Emanuel

Lagjja nr.12, Rruga: ” Guri Dolani”, Objekti nr.7, Korçe

Shoqëria “Emanuel” sh.p.k.

Qarku Korçë

radioemanuel@gmail.com

tbaraku@yahoo.com

radioemanuel@gmail.com

+355 082252552

 

+355 692074243

www.emanuelradio.net

 

18.

Radio Travel

Rruga: “Ibrahim Rugova”, ND 28,H8, PoBox 1019, Tiranë

Shoqëria “Radio Travel” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë.

 

info@radiotravel.al

+355 42253343                         +355 692021655                                   +355 694000103

www.radiotravel.al

 

19.

Love Radio 90,7

Rruga: “Abdyl Frashëri”, Godina EGT Tower, Kati 5, Ap 10 Tiranë

Shoqëria “ANTENA” sh.p.k

Bashkitë Tiranë Kamëz, Vorë, Shijak dhe Durrës

info@loveradio.al

+355 42227007

+355 682041701

+355 672072900

+355 682020921

+355 689005421

http://www.loveradio.al/

20.

Radio Eurostar

Rruga: ” Hamdi Pepa”, Qyteti i Nxënësve, ish parku i Industrisë, Tiranë.

Shoqëria “Radio Euro Star Music” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Vorë, Kamëz, Shijak Durrës; Qyteti Elbasan

radioeurostar94.4@gmail.com

ledjacullhaj@hotmail.com

ina.dedei@gmail.com

klaudiazyberi@gmail.com

+355 42233430

+355 682059129

+355 688041319

+355 686060232

+355 42236776

 

www.eurostar.radiostream123.com

 

21.

Radio Energy

Rruga: “Dervish Hima”, Nr. 1 Tiranë, Rr. “Faik Konica” Nr. 2 Tiranë

Shoqëria “Loudcom” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak, Elbasan, Cërrik, Belsh dhe Qarqet Fier, Vlorë

info@radionrg.net

+355 45600606

+355 45600600

+355 694090600

+355 42278040

www.radionrg.al

 

22.

Radio Kontakt

Rruga: “Fadil Rada”, Pallati i ri pranë ATSH, nr. 58 K. 5, Tiranë

Shoqëria “Media Kontakt” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

media@radiokontakt.al

radiokontakt@live.com

jolandalila@yahoo.com

ramiz_zekaj@hotmail.com

+355 672912412

+355 4271610

+355 672063704

+355 672063701

www.radiokontakt.al

 

23.

Radio Nacional

Ish Kinostudio Shqipëria e Re, Tek Blloku i Mediave, Ngjitur me Zjarrfikëset në krah të “SCAN TV”, Tiranë

Shoqëria “Nacional A.H.” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

info@radionacional.al

+355 683510444

+355 682620957

+355 42455544

www.radionacional.al

24.

Radio Klea

Lagjia: “28 Nentori” Pll.70, Ap.15,H.28, Elbasan

Shoqëria “Radio Klea” sh.p.k.

Bashkitë Cërrik, Elbasan, Belsh

radioklea@gmail.com

+355 692061747

 

25.

Radio Shqip

Bulevardi Dëshmoret e Kombit, Hotel “Rogner” Tiranë, Shqipëri

Shoqëria “Radio Sport” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 

eldakasapi@gmail.com

rekaxhemal@gmail.com

info@shqipfm.al

+355 442235030

+355 682064114

+355 682071247

www.shqipfm.al

26.

Radio Star

Lagjja: “Apolonia”, Sheshi “Fitorja” Pallati 9 katësh, Kati 2, Fier

Shoqëria “STAR” sh.p.k

Qyteti Fier

star.tv@live.com               

astrit@radiostar.al

contact@radiostar.al

+355 034225635

+355 695816335

+355 692071244

+355 692743442

+355 38780250

 

http://www.radiostar.al

27.

Radio Club Alsion

Lagjja : “Hekurudha”, Rruga: “Syrja Dylgjeri”, (përballë Degës se Tatim Taksave) Elbasan

Shoqëria “Radio Alsion” sh.p.k.

Qyteti Elbasan

ina_sejdini@live.com

+355 692083128

Kryefaqja

28.

Radio Logos

Rruga: “Reshit Collaku”, Pogradec

 

Shoqëria “Radio Logos” sh.p.k.

Bashkitë Pogradec, Librazhd dhe Përrenjas

geosturm01@aol.com

ericobani21@hotmail.com

+355 083226417

+355 682231763

+355 692728482

www.radiologos.al

 

29.

Radio One

 Rruga “Marko Bocari”, nr.6, Pll. TID, Shk.1,Ap.47

Tiranë.

Shoqëria “Dynamics Sound” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak dhe Qarqet Fier, Vlorë.

info@radioone.al

+355 692099991

www.radioone.al

 

30.

Radio Jehona

Lagjja Faik Bajrami, Rruga:  “Dracin Shkodër”

Shoqëria “Jehona” sh.p.k

Bashkitë Shkodër dheVau i Dejës

radio.jehona@yahoo.com

arbenhalluni@gmail.com

+355 022241505

+355 693958844

+355 698691151

+355 882087087

www.radiojehona.al

 

31.

Radio Ora

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Nr. 76, Ish Kinostudio “Shqipëria e Re”,  Tiranë

Shoqëria “ORA” sh.a

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 

info@ora-news.com

burimetnjerezore@ora-news.com

webmaster@oranews.tv

+355 42347577

+355 694000585

www.oranews.tv

 

 

32.

Radio Lushnja

Lagjja “Kongresi i Lushnjës”, Rruga “Arben Vogli” Qëndra tregtare  “Art Business Center”, Kati 6, Lushnje

Shoqëria “Radio Lushnja” sh.p.k.

Qyteti Lushnjë

 

radiolushnja@hotmail.com

edi@radiolushnja.com

 +355689000955

www.radiolushnja.com

 

 

33.

Radio Jug

Lagjja “L.Kongresi Permeti”, Rruga: Jakov Xoxa, Fier

Shoqëria “Intel Media” sh.p.k

Qyteti Fier

 

e.sulejmani@intel-media.tv

+355 34704466                        +355 697688811

 

www.radiojug.com

 

34.

Radio 1

Rruga: “Him Kolli”, Pll Fratari, Nr 8, Ap. 3b, Tiranë

Shoqëria  “Media New Vizion” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Shijak, Durrës

 info@rtv1.al gazmend.lecini@gmail.com

+355 42200348                              +355 682066541                           +355 672244555

 

35.

Radio Scan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, ish-Kinostudio, Tiranë

Shoqëria  “SCAN” sh.a

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

info@scan-tv.com

financa@scan-tv.com

+355 42347794

+355 682066005

 

www.scan-tv.com

 

36.

Radio Vlora

 

Lagjja:“Apollonia”, bulevardi ” “Jakov Xoxa”, pranë foto “Rustemit” , Fier

Shoqëria “F.K.T.” sh.p.k

Qyteti Vlorë

 rustemi@apollon.tv

+355 695127033

+355 694786403

 

37.

Radio 4+

Rruga: ”Llaqi Jano”, Nd.49, H2, Ap :1, Lushnje 9001

Shoqëria “4 PLUS MEDIA GROUP” sh.p.k

Bashkitë Lushnje dhe Divjakë

info@4plusmedia.tv

tv4plus@yahoo.com

gkociu@abcom-al.com

+355 692080853                      +355 694060354                    +355 664040111

www.4plusmedia.tv

 

38.

Radio Klan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, ish Kinostudio Tiranë

Shoqëria “RADIO KLAN” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier,Vlorë

radioklan@hotmail.com

+355 2347805

+355 664007121

+355 686027262

www.tvklan.al

 

39.

Radio KISS FM

Rruga: “Marko Boçari”, pallati TID, Shk. 1, Ap 10/1, Tiranë,

 

Shoqëria “Kiss FM” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak, Qarqet Fier, Vlorë

enkelvladi@gmail.com

+355 694072032

 

www.kissfm.com.al  info@kissfm.com.al 

40.

Radio Durrësi

Lagjia nr.1, Pll “Star”, Kodër Vilë, mbi depon e ujit, Durrës.

Shoqëria “RTV Adria-Med” sh.p.k

Qarku Durrës, Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë,  Qarqet Fier, Vlorë

radioadrianet@gmail.com

+355 52901224

+355 672831112

+355 692323919

+355 685010156

www.adrianet.tv

 

41.

Radio ABC News

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, ish Kinostudio, Tiranë

Shoqëria “ABC News” sh.a.

Bashkitë Tiranë, Durrës, Qyteti Fier dhe qarku Vlorë

info@abcnews.al

+355 42347820

 

www.abcnews.al

 

42.

City Radio Albania

 

Bulevardi “Gjergj Fishta” Kulla nr.2, Ndërtesa nr. 30, Hyrja 18, Ap 7 Kutia postare 1001

Shoqëria “Triangle Media Group”

Bashkitë Tiranë, Kamëz,Vorë, Durrës, Shijak

 

finance@cityradio.al

genc.gjineci@cityradio.al;

+355 692069200

+355 672055584

 

www.cityradio.al

 

43.

Radio 7 Nord

Prush, përballë repartit ushtarak, Vaqar, Tiranë. Kutia Postare 2914

 

Shoq.“Good News J-Media“ sh.p.k.

Bashkitë Shkodër dhe Vau i Dejës

goodnewsj.media@gmail.com

jonida.kumaraku@gmail.com

+355 696004144

 

www.radio-7.net

 

44.

Radio Motiv

Pallati 10 katësh, në qendrën e këmbimit valutor, Shkodër.

Shoqëria “Media Motiv“ sh.a.

Qarku Shkodër

televizionirozafa@gmail.com

+355 022243778                   +355 672014420

 

45.

Radio City FM

Lagjja 12, Rruga “Jovan Cico Kosturi”, nr. 20, Korçë.

Shoqëria “City FM” sh.p.k.

Qarku Korçë

info@cityfm.al;cityfmkorce@gmail.com

+355 689009999                         +355 82242217

 

46.

Radio Living

Rruga: “Fabrika e Qelqit”, zona kadastrale 8230, Pasuria Nr.2/63, , Tiranë.

Shoqëria “J&P PRO” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Vorë, Kamëz, Shijak, Durrës

infojppro@gmail.com

+355 044800102                    +355 694040707

 

47.

Radio Jeta

Lagjja: Varosh, Gjirokastër

Majlinda Kumaraku

Bashkitë Gjirokastër, Dropull dhe Libohovë

 mkumaraku@yahoo.com radiojeta@yahoo.com

+355 696004064

 

48.

Radio Alsat

Rruga: “Ismail Qemali”, p. 10, kati 2, Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

Shoqëria “Tema TV” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës

 marsida.karabollaj@tematv.al

 +355 692939256

 

49.

Radio My Music

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qëndra Ndërkombëtare e Kulturës, Tiranë

Shoqëria “My Music” shpk

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

 financa@muzikajone.al;

+355 692030961

 

50.

In Radio

Albania

105.7

Katundi i Ri, Rruga: “Dhaskal Tod’hri”, Kashar, Tiranë.

Shoqëria “TOK MEDIA” sh.p.k.

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak

info@intv.al

genc.shkodra@intv.al

jonida.gjoka@intv.al;

irma.gordani@intv.al

+355 2320990

+355 692076447

+355 698701852

 

51.

Best Radio

Njesia Bashkiake nr. 5, Rruga ” Shyqyri Brari ”, shkalla 4, kati i 1, apartamenti 2;Tiranë.

“3DS&AF Entertainment” sh.p.k.

Njësia administrative Tiranë

bestradio.al@gmail.com;

+355 69 2030120

+355 696007991

 

52.

House of Arts Radio

Njësia bashkiake nr. 5, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, kullat binjake, kulla nr. 2, k. 11, Tiranë

Shoqëria “House of Arts Radio Television” sh.p.k

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës dhe Shijak

ejegeni@hotmail.com elidaheba@hotmail.com

+355 692032908

 

53.

“Radio DJ 98.2”

Adresa: Rruga:“Abdyl Frashëri” EGT – Tower,kati 5,                             Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë

 

Shoqëria “Radio Network Albania” sh.p.k

 

Qarqet Tiranë dhe Durrës

lorenalato@yahoo.com;

+355269005421;                   +355 689005421

 

54.

“Radio Fantasy”,

Rruga :”Jovan C Kosturi”, Nr.20, Korçë

Shoqëria “Emi Advertisment CO” sh.p.k

Bashkitë Korçë dhe Devoll

radiofantasy2018@gmail.com.

+355689099333;

www.fantasy.al;

 

 

 

SUBJEKTE AUDIO TË KOMUNITETIT

55.

Radio Spektrum

Komuniteti Myslyman i Shqipërisë

Rruga: “George W. Bush”, Ndërtesa Nr. 21
Tirana, Albania 1001

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Skender Brucaj)

Bashkitë Tiranë,Kamëz, Vorë,Durrës, Shijak

radiospektrum96.4@gmail.com

info@spektrum.al;

info@kmsh.al

 

www.spektrum.al

56.

Radio Dodona

Kryegjyshata Botërore Bektashiane

Rruga: “Dhimitër Kamarda”,TiranëDrenas, Rruga “Skenderbeu” Nr:1 Blloku 1

Kryegjyshata Botërore Bektashiane e Shqipërisë (Baba Mondi)

Qarqet Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Berat

radiododona@hotmail.com;

info@komunitetibektashi.org;

azekadbsh@yahoo.it

+355 682020435 /038 / 584 – 317

 

57.

Radio Maria

Shoqata “Radio Maria”

Rruga: “Papa Gjon Pali II” Nr. 4 Fushë Kërçik Babrru Tiranë, Albania

Shoqata “Radio Maria”(Dr. Don Prenkë Lazraj)

Qarqet Lezhë, Shkodër, Bashkitë Tiranë, Durrës, Kamëz, Vorë dhe Shijak

info.alb@radiomaria.org;

administration.alb@radiomaria.org;

coordinator.alb@radiomaria.org

+355 44530333

Fax:
(+355) 22 255 912

 

https://www.radiomaria.al

58.

Radio Ngjallja

Kisha Orthodokse Autoqefale e Shqipërisë

Rruga Dritan Hoxha, Pallati Komfort

Kisha Ortodokse Autoqefale   Shqipërisë(Prof. Dr.Anastas Janullatos)

Bashkitë Tiranë, Kamëz, Vorë, Durrës, Shijak Qarqet Fier, Elbasan dhe Korcë

radiongjallja1998@gmail.com;orthchal@orthodoxalbania.org; albaniaorth@gmail.com

+355 682572530