SUBJEKTE TË AUTORIZUAR PËR OFRIMIN E SHËRBIMIT TË PROGRAMIT AUDIOVIZIV

OFRUES SHËRBIMI PROGRAMI AUDIOVIZIV SHËRBIM KABLLOR/ONLINE (IPTV/OTT/INTERNET TV)

 

NR. EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA) EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK) ORTAKET (AKSIONERET) AFATI I AUTORIZIMIT ZONA E OFRIMIT TË SHËRBIMIT ADRESA/KONTAKT
1.         “STV”

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

 

Shoqëria “Super Sonic” shpk/NIPT L41407004E Diana Hoxha Cerova (adm.  + 15%), Riza Hoxha Cerova (15%), Altin Cela (70%) 19.05.2016-19.05.2021 Cel: 694041343

Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”, pallati 60/1, shk. 1, ap. 2, Tiranë

www.super-sonic.tv

2.         “STV Folk”

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

 

Shoqëria “Super Sonic” shpk/NIPT L41407004E Diana Hoxha Cerova (adm.  + 15%), Riza Hoxha Cerova (15%), Altin Cela (70%) 19.05.2016-19.05.2021 Cel: 694041343

Adresa: Rr. “Muhamet Gjollesha”, pallati 60/1, shk. 1, ap. 2, Tiranë

www.super-sonic.tv

3.         “3N1 TV”

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet kabllor

Shoqëria “ABCOM” sh.a.

NIPT K11308001B

American Broadband B.V (100%); Genti Daci (adm.), Altin Leksani (adm.) 27.01.2016-27.01.2021 Qyteti Tiranë, njësitë administrative  Farkë, Kashar, qytetet Fier, Durrës, Kavajë, Elbasan, Lushnje, Vlore, Kruje, Fushe Kruje, Pogradec dhe qyteti Shkodër, bashkite Kamez dhe Vore Cel:

Tel: +355 44 800 000 / +355 44 800 001

Adresa: Rruga Reshit Çollaku, Nd. 4, H. 2, Ap. 9, Njësia Bashkiake Nr. 10, Tiranë

 

4.         TV Info Channel

Ofrues shërbimi programi audioviziv online mbështetur në IPTV dhe OTT

 

Shoq. “ALBTELECOM” sh.a./NIPT J61824053N

POSTA SHQIPTARE sh.a. (3%); Ministria e Ekonimsë Tregëtisë dhe Energjitikës (16.77%) 27.01.2016-  27.01.2021 Republika e Shqipërisë Cel: 0672000080 / 0672015820

Tel: 042290151

042290301

Adresa: (1) Autostrada Tr-Dr, Km 3, Tiranë. (2) Rr. Myslym SHYRI 42, Tiranë.

E-mail: www.albtelecom.al;

1iber.shpori@albtelecom.al;

hekuran.cengu@albtelecom.al;

loreta.pistolja@albtelecom.al;

5.         Zjarr Tv

Ofrues shërbimi programi audioviziv online

Ismet Drishti/ NIPT L42311017I Ismet Drishti 09.04.2015-09.04.2020  Cel: 0694299988

Adresa: Rruga “Tre Dëshmorët”, Pallati “Jera 3”, dyqani nr. 1, kati 1, Kashar, Tiranë

E-mail: enianaxhanari@yahoo.com; nevila.drishti@mete.gov.al

Domain: www.zjarr.tv

6.         Tema Tv

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet

Shoqëria “Tema TV” shpk./NIPT L42404004O Arbër Ormëni (adm.), Mero Baze (20%), MC NETWORKING (80%) 19.05.2016-19.05.2021  Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, pallati XI, kati 2 (sipër Eurolloto/telesport)
7.         Wedding Channel

Autorizuar per shërbim online audioviziv

Gentian Ferhati/NIPT L32304032P Gentian Ferhati

 

07.12.2013-07.12.2018 Cel:  0693120307

Adresa: Rruga “Ibrahim Rugova”, Pallatet Shallvare përballë Kompleksit Tajvan, Kati 2, Tiranë

Email: info@wedding-channel.tv

Domain:  www.wedding-channel.tv

8.         Eden 3

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet kabllor

Gladiola Shehaj/NIPT K86421201G Gladiola Shehaj 16.06.2015-16.06.2020 Qyteti Vlore, Sarande, Fier Adresa: Lagjja “Osman Haxhiu”, Rruga “Demokracia”, Pallati Nr. 1187, Kati 1, Vlorë.
9.         City TV

Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në rrjet kabllor

Shoqeria “Triangle Media Group” sh.p.k./ NIPT L11913017 I Genc Gjineci administrator +100% te kuotave 14.04.2017 -14.04.2022  Cel: 0692069200

0672055584

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta Kulla 2, Ndertesa nr. 30, Hyrja 18, Ap 7 Kutia postare 1001

Email: gencgjineci@cityradio.al

10.     TELE.CO. ALBANIA

Autorizuar për ofrimin e shërbimit të programit audioviziv të të tretëve mbështetur në rrjet kabllor “Tele.Co.Albania”

 

Shoqëria “Tele.co.Albania” sh.p.k.

J72510459J

Agim Çobo (admin.1); Shezai Çobo (admin.2);

 

Vladimir Çobo (18%)

Agim Çobo (18%)

Astrit Çobo (20%)

Shezai Çobo (26%)

Ismet Çobo (20%)

10.05.2017-

10.05.2022

Njesia adminsitrative Fier dhe Kashar Cel: 0692086562

0692086563

034502502

Adresa: Lagjja “Kastriot”, Rr. “Brigada XI Sulmuese”

Fier; Fier  Lagjja Kastriot, rruga Brigada e 11 Sulmuese, godine 1 kateshe me nr- 3.

Email: agimcobo@gmail.com;

cobo_teleco@yahoo.com;

11. DIGIT-ALB

OTT

Shoq.”Digit-Alb”sh.a; Nipt:K41719004D Alban Jaho (adm. 3%), Sara Hoxha (10.19%), Itan Hoxha (10.19%), Enkelejdi Joti(3%), Lorela Hoxha (10.19%), Petra Shomo (10%), Eduard Poda (3%), Arben Taipi (10%), Vjollca Hoxha (10.19%), Redia Hoxha (10.19%), Union Distribucion Servis Albania (10%), DEM Capital (10%), E&E INVESTMENT (10%), UNION GRUP SH.P.K. (10%), LORESA (30,60%) 19.05.2016-19.05.2021 Republika e Shqipërisë Cel: 0035542388000

www.digitalb.al

Adresa: RR. “Pavaresia”, nr 39, Kashar, Tirane

 Email: info@digitalb.tv

ligjor@digitalb.tv;

kriselda.dine@digitalb.tv;

rezart.veipi@digitalb.tv

12. NISATEL

OTT

Shoq”Nisatel” sh.p.k; Nuis: K26330201T

 

Leoanard Vasha me 50% të kuotave

Ilia Marga me 50% të kuotave

19.05.2016-19.05.2021 Republika e Shqiperise  
13. ABISSNET

OTT

Shoq. Abissnet sh.a., Nipt: K01417001C 2k Group aksionar me 100% te aksioneve, admi. Herjeta Deliaj Republika e Shqiperise  

Tel: 044300003

044303673/135

044318217

Cel: 0689048521

Adresa: Rr: “Ismail Qemali”, pallati nr.18, kati i II, Tirane

Email: info@abissnet.al

herjeta.deliaj@abissnet.al

jonela.zani@abissnet.al