Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori i Burimeve Njerëzore, Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Arkivë-Protokoll.

Njoftim shpallje vend të lirë pune Përgjegjës Sektori i Burimeve Njerëzore, Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Arkivë-Protokoll

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara AMA dënon dhunën e ushtruar ndaj medias në investigimin e një veprimtarie të paligjshme

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara