+355 67 303 3000 info@ama.gov.al

Emisione Speciale Digjitalizimi

Per procesin e digjitalizimit te transmetimeve audiovizive dhe impaktin qe do te kete ne publik ky proces, Znj. Elkeda Domi- eksperte ne AMA
Per ndryshimin qe sjell teknologjia digjitale ne menyren e te parit televizor, Z. Zimo Krutaj – Pergjegjes i Sektorit te Permbajtjes dhe Analizes
Per bashkepunimin nderinstitucional dhe aktoret e perfshire per implementimin e procesit te digjitalizimit ndiqni Intervisten ne Ora News me Z. Arben Muka – Drejtor i Programeve ne AMA.
Ne lidhje me fushaten e informimit te Publikut dhe pasjen askes te gjithe audiences ne transmetimet e reja numerik, Znj. Dilfirus Vrioni – Pergjegjese per Marredheniet me Jashte dhe Publikun