Rregullatorët audiovizivë të Shqipërisë dhe Kosovës bashkëpunojnë për hartimin e akteve nënligjore

Përfaqësues nga Komisioni i Pavaruar i Medias në Kosovë, KPM, ishin sot (17.03.2023), mysafirë në mjediset e Autoritetit të Mediave Audiovizive në Tiranë, në një shkëmbim eksperience për konceptimin dhe hartimin e akteve nënligjore.   Shkak kryesor ishte angazhimi aktual i Zyrës Ekzekutive në KPM, e cila është në procesin e hartimit të projektregullores për […]

Zgjidhet ngërçi shumëvjeçar i Transmetuesve IPTV/OTT/Kabllorë

Merr zgjidhje problematika e shoqatës së RrTL (Rrjeti i Transmesuesive Lokale), për përdorimin e infrastrukturës së shtyllave të operatorit të shpërndarjes elektrike për përcjelljen e sinjalit audioviziv. Prej vitesh subjektet kabllorë kanë raportuar mbi vështirësinë e transmetimit të sinjalit audioviziv në zonat e thella, ku shtrirja e linjave përmes vendosjes së shtyllave nga ana e […]

AMA dënon dhunën e ushtruar ndaj medias në investigimin e një veprimtarie të paligjshme

Pamjet e transmetuara të mërkurën në mbrëmje (08.02.2023), në emisionin investigativ “Fiks Fare” në televizionin Top Channel, janë shumë shqetësuese për lirinë e ushtrimit të profesionit nga një grup xhirimi që hetonte një rast paligjshmërie në afërsi të Niklës në qarkun e Durrësit.   Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA dënon ashpër ushtrimin e dhunës verbale […]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara