AMA organizon Tryezën e Diskutimit “E drejta e autorit në transmetimet audio dhe audiovizive”

Autoriteti i Mediave Audiovizive, organizoi të mërkurën, datë 04.03.2020 Tryezën e Diskutimit “E drejta e autorit në transmetimet audio dhe audiovizive”, ku morën pjesë përfaqësues nga Ministria e Kulturës, nga SUADA, nga agjencitë ALBAUTOR, FMAA, AKDIE, Gramm – A, nga Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, Qendra Kombëtare Kinematografike, Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit, Albatrade […]

AMA organizon Tryezën e Diskutimit “E drejta e autorit në transmetimet audio dhe audiovizive”

Autoriteti i Mediave Audiovizive, organizoi të mërkurën, datë 04.03.2020 Tryezën e Diskutimit “E drejta e autorit në transmetimet audio dhe audiovizive”, ku morën pjesë përfaqësues nga Ministria e Kulturës, nga SUADA, nga agjencitë ALBAUTOR, FMAA, AKDIE, Gramm – A, nga Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, Qendra Kombëtare Kinematografike, Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit, Albatrade […]

Tryezë diskutimi për mbylljen e transmetimeve analoge në allotmentet Shkodër, Lezhë, Elbasan dhe Vlorë.

Me mbylljen e digjitalizimit në pesë qarqet më të mëdha në vend, tani radha është për qarkun e Shkodrës, Lezhës, Elbasanit dhe Vlorës. Afati i vendosur nga Bordi i AMA-s që në nëntor të vitit të kaluar është data 31 Mars 2020. Për këtë qëllim, Autoriteti i Mediave Audiovizive organizoi tryezën e diskutimit mbi marrjen […]

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall thirrjen e pestë të “Programit Kombëtar të Praktikave të Punës”. Informacionin rreth programit, profilet e kërkuara, numrin […]

Sfidat e radios në erën dixhitale

Në Ditën Botërore të Radios AMA organizon aktivitetin “Sfidat e radios në erën dixhitale” Në mjediset e Autoritetit të Medias Audiovizive, AMA, u zhvillua të enjten paradite (13.02.2020) aktiviteti mediatik “Sfidat e radios në erën dixhitale”, në kuadër të Ditës Botërore të Radios. Prezentë ishin përfaqësues nga redaksitë radiofonike, publike dhe komerciale, nga shoqatat e […]

U prezantuan dy botime të reja të Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit të mbështetura nga AMA

Në mjediset e Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë të Universitetit të Tiranës u prezantuan ditën e premte (dt.31 janar 2020), dy botime të reja të realizuara nga ky Departament, në kuadër të projekteve që janë mbështetur nga Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA. “Tregu i medias audiovizive, sjelljet e audiencave […]

Vendosja periodike në ekranet televizive e logos së ofrimit të kontributit të ndihmës dhe solidaritetit

Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, në procesin e monitorimit të përmbajtjeve të emetuara nga subjektet televizive ka evidentuar deri më tani angazhimin e tyre maksimal në mbulimin hap pas hapi të situatës së jashtëzakonshme që ka krijuar tërmeti i ditës së martë dhe lëkundjet vijuese.   Pjesë e programacionit ka qenë dhe transmetimi periodik i […]

Transmetimi nga televizionet dhe radiot i njoftimit solidarizues të qytetarëve për mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti është i detyrueshëm

Pas njoftimit për të transmetuar pa pagesë spotin publicitar për dhënie kontributi në ndihmë të fatkeqësisë natyrore, të cilin Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, e shpërndau tek operatorët radio dhe televizivë paraditen e 28 nëntorit 2019, është evidentuar reagim i menjëhershëm i pjesës më të madhe të tyre. AMA e vlerëson maksimalisht këtë kontribut konkret […]

Njoftim nga Ministria e Mbrojtjes

Në lidhje me situatën e rëndë të krijuar nga tërmeti i ditës së martë, si dhe shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore me vendimin nr. 750, datë 27.11.2019 të Këshillit të Ministrave, më poshtë do të gjeni një njoftim të rëndësishëm të Ministrisë së Mbrojtjes. Autoriteti i Mediave Audiovizive 28 Nëntor 2019 Previous Next

Autoriteti i Mediave Audiovizive akordon 5 milion lekë për solidarizim me të dëmtuarit nga tërmeti

Në situatën e rëndë që ka krijuar tërmeti i ditës së martë dhe lëkundjeve vijuese, Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, vendosi të akordojë fondin prej 5 milion lekësh të reja në ndihmë dhe në shërbim të familjeve më të prekura nga pasojat. Në Ditën e Flamurit, AMA, tregon mbështetje dhe solidaritet me të gjithë ata që u goditën […]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara