baner-web-digjitalizimi

ama-call-center

Nga ora 09:00 deri në 21:00

facebook-icon-ama

jeshileVeprimtari

  • Kujtesë mbi mbrojtjen e të drejtave të të miturve

    Autoriteti i Mediave Audiovizive ka marrë disa ankesa për shkelje të Kodit të Transmetimit gjatë raportimit të lajmit për vrasjen e një 12-vjeçari, në fshatin Palasë të Himarës, ngjarje e cila ka ndodhur më datë 17/08/2016.

Na kontaktoni

Për pyetjet, ankimet dhe sugjerimet tuaja na shkruani ne:
Info@ama.gov.al
• Autoriteti i Mediave Audiovizive, Rruga “Abdi Toptani”, Tiranë, 1001.

blu_bg Legjislacioni